NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Offtopic: Ovo finale novogodisnjeg turnira je ispalo bas ruglo
Ovo treba ili ozbiljno promijeniti ili ugasiti. Kvalitet je nula, bez obzira na ruglo na kraju, nagradni fond dobar a igraca nikakvih. U Cazinu i Buzimu dosta jaci turniri, dolaze reprezentstivci i zvijezde kao nekad u Bihac.
Igrati sa 4+1, bolje izreklamirati i organizirati sve. Ovako se bacaju pare ni na sta.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja kako znam za sebe pratim ovaj turnir, ove godine sam srećom bio odsutan, tako da sam jučer pogledao samo finale. Samo mogu reći žali Bože onoga parketa po kojem trče, a da ne govorim o novcu koji je potrošen.
Nikad mi nije bilo žao dati novac za ulaznicu, ali jučer bolje da sam poderao 10KM, pa ukupan dojam je sa ono uopće nema nikakvu vrijednost.
Iduće godine pod obavezno preći na sistem 4+1, već nakon ljetnih godišnjih odmora krenuti sa organizacijom ako želimo spasiti turnir, jer dok u druge gradove dolaze igrači mi u finalu imamo igrača koji u svojoj mahali nisu mogli igrati kad se okupe dvije ekipe.
Nikad mi nije bilo žao dati novac za ulaznicu, ali jučer bolje da sam poderao 10KM, pa ukupan dojam je sa ono uopće nema nikakvu vrijednost.
Iduće godine pod obavezno preći na sistem 4+1, već nakon ljetnih godišnjih odmora krenuti sa organizacijom ako želimo spasiti turnir, jer dok u druge gradove dolaze igrači mi u finalu imamo igrača koji u svojoj mahali nisu mogli igrati kad se okupe dvije ekipe.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Kakav video Erke doktora na fb..
Pogledajte malo pokazite djeci, pa se vratite pojedini na vase postove od nedavno. Jedinstvo je Bihac!
Pogledajte malo pokazite djeci, pa se vratite pojedini na vase postove od nedavno. Jedinstvo je Bihac!
Kako je nekad turnir bio jak, sjećam se kad je bilo preko 100 ekipa prijavljeno i kada nisi mogao naći mjesta na ogradi da gledaš od gužve, ali tačno se sjećam kad je sve krenulo nizbrdo, one godine kad su pokrali NMK Tin iz Zadra u polufinalu te su prestali dolaziti, nekako od tad svake godine sve lošije i lošije...NeRi_K je napisao/la: ↑05 jan 2026, 11:28Ja kako znam za sebe pratim ovaj turnir, ove godine sam srećom bio odsutan, tako da sam jučer pogledao samo finale. Samo mogu reći žali Bože onoga parketa po kojem trče, a da ne govorim o novcu koji je potrošen.
Pa njima je to jedino desavanje u gradu a i imaju dosta jacih ovih manjih obrta/doo od Bihaca, nagradni fond je bio dobar mozda prije par god sad ti Kozarska Dubica za prvo mjesto nudi 15.000KM i sl, sistem 5+1 je i okej al sudije i sama organizacija je bezvezna plus kvalitet nogometa u Bihacu a i sire je u konstantnom padu, juniora skoro niko da nema kao ni kvalitetne druge lige zapad/kantonalne lige i sl.harden je napisao/la: ↑05 jan 2026, 01:12Ovo treba ili ozbiljno promijeniti ili ugasiti. Kvalitet je nula, bez obzira na ruglo na kraju, nagradni fond dobar a igraca nikakvih. U Cazinu i Buzimu dosta jaci turniri, dolaze reprezentstivci i zvijezde kao nekad u Bihac.
Igrati sa 4+1, bolje izreklamirati i organizirati sve. Ovako se bacaju pare ni na sta.
Ovi ljudi sto to guraju ne znam sta bi im rek’o u vecini slucaja bzvz poginu 2-3.000 KM bez nekog efekta… Ispada da je zanimljivije gledat veterane.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.