Premijer liga BiH - aktuelno

mnon46
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la mnon46 » 14 nov 2024, 09:24

Dobro jutro, nodiju se mozak pregrijao
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 14 nov 2024, 09:35

KONTRASVIH je napisao/la:
14 nov 2024, 08:42
Dobro jutro svima, dovoljno je pogledati datum registracije vecini profila koji pisu ovdje :bow:

A nisi razmislio o tome da je neko ko piše već deset godina na forumu, banovan i da je napravio novi "profil" kako kažeš. Težak maloumnik :lol:

Evo ja sam za @nastrojeni21 poprilično siguran da je to nekadašnji @dejavu. Ako i nije, nije bitno, poenta je da, evo, ja lično pišem duže od tebe na forumu, ali sam banovan na starom "pRoFiLu".

Kakve gluposti ti iznosiš za argumente to je nestvarno. Evo sad ti ih je skroz ponestalo pa vrtiš jedan te isti video kera Ziljkića, a isto to što on priča za nas je i za vas pričao Nedo Turković. Na kraju krajeva šta i da je neko novi napravio pRoFiL, je li to zabranjeno ili ga čini glupljim od tebe?

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 14 nov 2024, 09:37

Momci, zna li se mozda kad ce nam danas leci 50? Kad ce ljudi feslija???
Max Allegri

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 14 nov 2024, 09:38

killafrommanilla je napisao/la:
14 nov 2024, 09:12
Je li se razišla magla? Koji je epilog sjednice u FSKS i šta će se dešavati u nastavku?
Ja bih ti rado objasnio, ali osim da su prosjaci savili kičmu pred negatorima države, ništa više ne znam.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 14 nov 2024, 09:48

Nema punca nema bodova
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 14 nov 2024, 09:57

Postovi puni uvreda, sto samo pokazuje koliko ih istina boli, al u drugu ruku i njihov standardan odraz malogradjanskog mentaliteta. Za njih je normalna diskusija nepoznat pojam.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 nov 2024, 10:00

Je li se razišla magla? Koji je epilog sjednice u FSKS i šta će se dešavati u nastavku?
Neće se dešavati apsolutno ništa. Magodini ljudi će preuzeti FSKS i to je to. Uticaj na NFSBiH će i dalje ostati minimalan.

Ovi što su smijenjeni će sad pisati tonu žalbi i pokrenuće se neki sudski procesi koji će trajati i trajati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 14 nov 2024, 10:02

KONTRASVIH je napisao/la:
14 nov 2024, 09:57
Postovi puni uvreda, sto samo pokazuje koliko ih istina boli, al u drugu ruku i njihov standardan odraz malogradjanskog mentaliteta. Za njih je normalna diskusija nepoznat pojam.
Reče moron kojem je najveći uspjeh u životu rodni list iz Sarajeva i koji u svakom drugom postu vrijeđa, pogotovo kad nestane argumenata kao sada.

kogmagie46
Kontakt:

Post Postao/la kogmagie46 » 14 nov 2024, 10:15

Samo da javim ovim jadnicima da mi je jutros uredno petoba legla :bih: :bih:

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 14 nov 2024, 10:25

Dobro jutro, kojeg psihičkog oboljenja je simptom objava 42 posta u jednom danu ???

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 14 nov 2024, 10:38

Virtu4l je napisao/la:
14 nov 2024, 10:00
Neće se dešavati apsolutno ništa. Magodini ljudi će preuzeti FSKS i to je to. Uticaj na NFSBiH će i dalje ostati minimalan.

Ovi što su smijenjeni će sad pisati tonu žalbi i pokrenuće se neki sudski procesi koji će trajati i trajati.
Pa zar nije Magoda dobro blizak Željezničaru, mislim zar vam nije on sredio pare za Južnu tribinu. Ne kontam zašto je (ako je) izostala podrška njemu, ako već on preuzima a ne neko treći.

Kakva je uloga uopšte fudbalskih saveza Kantona u radu NFSBiH?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 14 nov 2024, 10:50

14 nov 2024, 10:38
Virtu4l je napisao/la:

Pa zar nije Magoda dobro blizak Željezničaru, mislim zar vam nije on sredio pare za Južnu tribinu. Ne kontam zašto je (ako je) izostala podrška njemu, ako već on preuzima a ne neko treći.

Iz kantonalnog saveza dvojica predstavnika ulaze u izvrsni odbor NFSBIH, sada ce prvi put kantonalni klubovi odlucivati o tim ljudima (citaj fks i fkz) i ko ce ih predstavljati gore.
Do sad je bio slucaj da su balije colpa i pilav formirali 10 udruzenja (fantomskih kako si mogao citati na ss.ba) ciji predstavnici su njihovi uzi clanovi porodice i familija, kao takvi su bili jaci od samih klubova i imali pravo glasa.
To su bila udruzenja nekakvih sportskih radnika, trenera, tehnicara i cega sve ne, priklonjeni srpskoj komponenti.
Mali korak za BiH, ali ogroman za klubove u kantonu. Od necega se moralo poceti.

Neka me neko ispravi ako sam pogrijesio da ulaze dvojica iz kantona Sarajevo.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 14 nov 2024, 10:54

Virtu4l je napisao/la:

Predstavnici kantonalnog saveza šalju delegate koji će ući u izvršni odbor FSBiH nakon glasovanja. U svakom slučaju ogroman napredak u odnosu kakvom smo bili do sada. Izbori u FSKS su sljedeći mjesec, pa ako to osvojimo onda se gore navedene stvari dešavaju. Što se konkretno tiče FSKS ima pravo da lobira sa klubove iz KS, a tu ubrajamo suđenje, termine utakmica, kazne itd.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 14 nov 2024, 10:56

ErosViverosViv je napisao/la:
14 nov 2024, 10:50
Virtu4l je napisao/la:

Iz kantonalnog saveza dvojica predstavnika ulaze u izvrsni odbor NFSBIH, sada ce prvi put kantonalni klubovi odlucivati o tim ljudima (citaj fks i fkz) i ko ce ih predstavljati gore.
Do sad je bio slucaj da su balije colpa i pilav formirali 10 udruzenja (fantomskih kako si mogao citati na ss.ba) ciji predstavnici su njihovi uzi clanovi porodice i familija, kao takvi su bili jaci od samih klubova i imali pravo glasa.
To su bila udruzenja nekakvih sportskih radnika, trenera, tehnicara i cega sve ne.
Mali korak za BiH, ali ogroman za klubove u kantonu. Od necega se moralo poceti.
Znači nije baš da se neće ništa promijeniti. Čudno je ako Željezničar ne želi danas/sutra da predloži nekog svog u Izvršni odbor NFSBiH.

Sumnjam da bi Sarajevo predložilo dva predstavnika sada kad je ova priča pokrenuta, vjerujem da bi i Magoda tu insistirao na po jednom predstavniku dva najveća kluba. I onda direktno mogu štititi interese svojih klubova prije svega, a i stvorio bi se neki balans u Odboru gdje ne bi imali samo klimače glavom.

Mada, s obzirom na odnos Saveza i Željezničara prethodnih godina, vrlo je moguće da ih ovi nečim drže u šaci, pa zato i vagaju i čekaju šta će da se desi, da se ne zamjeraju "pobjedničkoj strani". Pratimo dalje, nadam se da ćete se izboriti da smaknete Čolpu i Pilava, pa da i mi krenemo na Beusa :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 nov 2024, 10:57

On (Magoda) je pokrenuo projekat izgradnje južne tribine. E sad koliko je blizak Želji, ne znam, on se ponaša kao da ne želi da favorizuje nikoga, što je sasvim ok ako je iskreno. Nedavno je sa Mirvićem gledao utakmicu u dresu Sarajeva, pa sam procijeni. Jug je više politički projekat za kampanju 2026. nego ljubav prema Želji.

Podrška nije izostala, samo tehnički nismo mogli glasati zbog suspenzije, a naš delegat je suspendovan zato jer je još prije pola godine ukazao na nepravilnosti u radu saveza.

Uloga kantonalnih saveza je takva da svaki kanton daje svoje delegate čime dolazimo do 40 delegata koji imaju pravo glasa u NFSBiH, dakle po četiri delegata iz svakog kantona. Ostalih 20 delegata daje RS i njih 60 biraju Izvršni odbor i Predsjednika saveza.

https://www.nsfbih.ba/savez/skupstina-ns-fbih

Tako da u konačnici to ne mijenja apsolutno ništa jer su za ozbiljne promjene potrebni delegati iz županija i iz RS. Vici će u drugom glasanju biti potrebna prosta većina za koju mu ne trebaju Bošnjački delegati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 14 nov 2024, 10:59

kogmagie46 je napisao/la:
14 nov 2024, 10:15
Samo da javim ovim jadnicima da mi je jutros uredno petoba legla :bih: :bih:
Meni nije, ako ne bude do 12 neću više pisati po forumu.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 14 nov 2024, 11:02

Fk Jedinstvo ljubnici glasalo za spas bh fudbala a zeljo nije

Ee moja grdna rano

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 14 nov 2024, 11:07

Zanimljivo vas je citati kako mislite da raspolazete tacnim informacijama i da ste upravu a zapravo nit znate kako je sve krenulo, sta se sve desavalo i kakva je sad situacija.

Samo nastavite. Poslije ce vam se ponoviti scenario Alimanovic, Ziljkic, al nije da niste navikli.

Glupani 1946

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 14 nov 2024, 11:19

14 nov 2024, 10:56
ErosViverosViv je napisao/la:
14 nov 2024, 10:50

To su bila udruzenja nekakvih sportskih radnika, trenera, tehnicara i cega sve ne.
Znači nije baš da se neće ništa promijeniti. Čudno je ako Željezničar ne želi danas/sutra da predloži nekog svog u Izvršni odbor NFSBiH.

Sumnjam da bi Sarajevo predložilo dva predstavnika sada kad je ova priča pokrenuta, vjerujem da bi i Magoda tu insistirao na po jednom predstavniku dva najveća kluba. I onda direktno mogu štititi interese svojih klubova prije svega, a i stvorio bi se neki balans u Odboru gdje ne bi imali samo klimače glavom.

Mada, s obzirom na odnos Saveza i Željezničara prethodnih godina, vrlo je moguće da ih ovi nečim drže u šaci, pa zato i vagaju i čekaju šta će da se desi, da se ne zamjeraju "pobjedničkoj strani". Pratimo dalje, nadam se da ćete se izboriti da smaknete Čolpu i Pilava, pa da i mi krenemo na Beusa :mrgreen:
zeljo kod nas je vucic u srbiji, malo na ovu stranu, malo na onu pa onda uvijek moze reci da je na strani pobjednika.
Hinjski kako samo oni to znaju, cekaju ishod i onda ce se pridruziti pobjednickoj strani. Nece im biti mrsko ni da ga mirvicu ispuse ako zatreba.
Forumska pascad mitomanski pise od prvog dana da bismo mi kandidovali ibrakovica i nekog slicno sto je gnusna laz. Ali na tome i zive, kao krpelji.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 14 nov 2024, 11:33

nastrojeni21 je napisao/la:
14 nov 2024, 11:07
Zanimljivo vas je citati kako mislite da raspolazete tacnim informacijama i da ste upravu a zapravo nit znate kako je sve krenulo, sta se sve desavalo i kakva je sad situacija.

Samo nastavite. Poslije ce vam se ponoviti scenario Alimanovic, Ziljkic, al nije da niste navikli.

Glupani 1946
Mislim da ce prije se vama desiti scenario ceric opet :rol:
Vama je jedino svjetlo koje dolazi dok virite iz vicinog supka

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], zeljovolimte i 9 gostiju.