Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: Chat
Lažna dojava o bombi. Sumnja se na konkurenciju
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Ima li ko da je za kakav termin u fudbalu poslije Nove,da organizujemo u Sarajevu
- samo_lijevo
- Kontakt:
Druze Mustafa B. vidi sto kopiraju mrsku Jugoslaviju. Par-nepar, dizanje kredita, raseljavanje... 
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Sutra vatru loze kuce na dvije vode, a prekosutra one na cetiri
aaaaaa

Može ako se potrefi parni broj, nisam odavno igrao valaNarin je napisao/la:Ima li ko da je za kakav termin u fudbalu poslije Nove,da organizujemo u Sarajevu
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Treba prekinuti ovaj eksperiment od države. Miran razlaz i pustiti ljudima da žive gdje žele. Meni neku zemlju oko Čitluka dati i svi sretni.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Cuj, par- nepar
Mozes vozat Teslu, jarane... Ako ti se ne poklapa broj na tablici, neka njega u garazi a ti na tramvaj 
Kawhi je napisao/la:Treba prekinuti ovaj eksperiment od države. Miran razlaz i pustiti ljudima da žive gdje žele. Meni neku zemlju oko Čitluka dati i svi sretni.
Eto te ko dotični
Dva zemljotresa u Sarajevu, Dragan Čović odmah traži treći.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pokidao Urban sinoćMolders je napisao/la:...
Ovo je dan ranije:
Čini mi se da je bilo nesto slabije nego jučer,ali isto su svi zadovoljni.
Nije mi žao što sam sav moguci prijevoz propustio i dva sata gradom do doma pjesacio.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kupite baciklen
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jbt kad dodjes u situaciju da biras izmedju dvije opcije, potpuno suprotne inace, i od tog izbora ti ovisi ishod kompletne 2017., a potencijalno i ostatka zivota, a sta god da izaberes pokajat ces se i biti depresivan do daljnjeg zato sto si odbio ovo drugo.
Klanjaj istihare namaz.Donnie Darko je napisao/la:Jbt kad dodjes u situaciju da biras izmedju dvije opcije, potpuno suprotne inace, i od tog izbora ti ovisi ishod kompletne 2017., a potencijalno i ostatka zivota, a sta god da izaberes pokajat ces se i biti depresivan do daljnjeg zato sto si odbio ovo drugo.
Kocka je bačena
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nešto puče, nadam se da su petarde. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Na kojem dijelu važi ovo par-nepar? Nadam se da nije u cijelom kantonu.
Nema opcije da izbjegnes izbor jedne od te dvije opcije?Donnie Darko je napisao/la:Jbt kad dodjes u situaciju da biras izmedju dvije opcije, potpuno suprotne inace, i od tog izbora ti ovisi ishod kompletne 2017., a potencijalno i ostatka zivota, a sta god da izaberes pokajat ces se i biti depresivan do daljnjeg zato sto si odbio ovo drugo.
Nemoj razmisljat o tome puno ni prije ni poslije.Manje overthinkanja=manji sjeb.
Sretno sa izborom
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
According to klix,jestKawhi je napisao/la:Na kojem dijelu važi ovo par-nepar? Nadam se da nije u cijelom kantonu.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Nema smisla realno. Kroz kanton postoje vazniji putevi koji spajaju cijelu drzavu i sad oni tako. Ja sa svojim rijetko udjem u zonu grada i sad cu morati koristiti tramvaj i to ga jos placati da dodjem gdje hocu.Sarmelino je napisao/la:According to klix,jestKawhi je napisao/la:Na kojem dijelu važi ovo par-nepar? Nadam se da nije u cijelom kantonu.
Ma glupost,zanima me koliko ce trajati ovo,jer za 3-4 dana nece bit neke znacajne promjeneKawhi je napisao/la:Nema smisla realno. Kroz kanton postoje vazniji putevi koji spajaju cijelu drzavu i sad oni tako. Ja sa svojim rijetko udjem u zonu grada i sad cu morati koristiti tramvaj i to ga jos placati da dodjem gdje hocu.Sarmelino je napisao/la:According to klix,jestKawhi je napisao/la:Na kojem dijelu važi ovo par-nepar? Nadam se da nije u cijelom kantonu.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Priaj nekih mjesec je i u Parizu bilo par-nepar, istini za volju gradski saobraćaj je bio besplatan a i bolje je uređen. I auta kojima je zabrana su mogla su voziti samo ako ih u autu ima 3+. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Al' smisliše način da nagrnu para u pm. Ka'e važi za sva vozila koja budu ulazila u Kanton, i za strane registarske tablice. 
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- alan_kardec
- Kontakt:
A kako ću ja znati jel mi auto parno ili neparno? Jel se gleda prvi broj u registraciji, zadnji broj, jel se cifre sabiraju... šta već??
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Goalgetter, trunks1946 i 9 gostiju.