Pokidao Urban sinoćMolders je napisao/la:...
Ovo je dan ranije:
Čini mi se da je bilo nesto slabije nego jučer,ali isto su svi zadovoljni.
Nije mi žao što sam sav moguci prijevoz propustio i dva sata gradom do doma pjesacio.
Moderator/ica: insider
Pokidao Urban sinoćMolders je napisao/la:...
Klanjaj istihare namaz.Donnie Darko je napisao/la:Jbt kad dodjes u situaciju da biras izmedju dvije opcije, potpuno suprotne inace, i od tog izbora ti ovisi ishod kompletne 2017., a potencijalno i ostatka zivota, a sta god da izaberes pokajat ces se i biti depresivan do daljnjeg zato sto si odbio ovo drugo.
Nema opcije da izbjegnes izbor jedne od te dvije opcije?Donnie Darko je napisao/la:Jbt kad dodjes u situaciju da biras izmedju dvije opcije, potpuno suprotne inace, i od tog izbora ti ovisi ishod kompletne 2017., a potencijalno i ostatka zivota, a sta god da izaberes pokajat ces se i biti depresivan do daljnjeg zato sto si odbio ovo drugo.
According to klix,jestKawhi je napisao/la:Na kojem dijelu važi ovo par-nepar? Nadam se da nije u cijelom kantonu.
Nema smisla realno. Kroz kanton postoje vazniji putevi koji spajaju cijelu drzavu i sad oni tako. Ja sa svojim rijetko udjem u zonu grada i sad cu morati koristiti tramvaj i to ga jos placati da dodjem gdje hocu.Sarmelino je napisao/la:According to klix,jestKawhi je napisao/la:Na kojem dijelu važi ovo par-nepar? Nadam se da nije u cijelom kantonu.
Ma glupost,zanima me koliko ce trajati ovo,jer za 3-4 dana nece bit neke znacajne promjeneKawhi je napisao/la:Nema smisla realno. Kroz kanton postoje vazniji putevi koji spajaju cijelu drzavu i sad oni tako. Ja sa svojim rijetko udjem u zonu grada i sad cu morati koristiti tramvaj i to ga jos placati da dodjem gdje hocu.Sarmelino je napisao/la:According to klix,jestKawhi je napisao/la:Na kojem dijelu važi ovo par-nepar? Nadam se da nije u cijelom kantonu.
Gleda se samo zadnja cifra.alan_kardec je napisao/la:A kako ću ja znati jel mi auto parno ili neparno? Jel se gleda prvi broj u registraciji, zadnji broj, jel se cifre sabiraju... šta već??