Premijer liga BiH - aktuelno

mosarajvosa83
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 nov 2024, 18:50

jurisicduska je napisao/la:
14 nov 2024, 17:36
E čuj niz je dug u kojem smo mi ispali smiješni Ziljkic Ajla Mirvic
A njima predsjednik bio Cerić i trenirao ih Al Tuwarji kao pripravnik i imali sos broj. To troje je dosta za 100 godina postojanja a vama se desilo izmeđuostalih stvari u godinu dana.

E to ti ja govorim. To je ta vaša neozbiljnost , nerealnost, mitomanija. Zbog tog ne vrijedi. Omjer 1:100000 ispadanja smiješnim i oni opet hoce nešto. Pa dragi ljudi pogledajte klip gdje frajer pjeva “Mi smo zeljini zeljo je nas” preko linka jer nije imao novca za avion.
Sjetimo se Siljka giganta i one famozne skupstine,plakanja telenovela hahahha,zamisli kad oni Ajlu smatraju da je najveca kao nasa bruka a kod njih Ajli u upravi koliko hoces. Sta reci za uplatnicu zbog koje evropu nisu igrali,onda dodju duduci koji su sve to podrzavali i ovdje pametuju.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 14 nov 2024, 18:53

mosarajvosa83 je napisao/la:
14 nov 2024, 18:50
A njima predsjednik bio Cerić i trenirao ih Al Tuwarji kao pripravnik i imali sos broj. To troje je dosta za 100 godina postojanja a vama se desilo izmeđuostalih stvari u godinu dana.

E to ti ja govorim. To je ta vaša neozbiljnost , nerealnost, mitomanija. Zbog tog ne vrijedi. Omjer 1:100000 ispadanja smiješnim i oni opet hoce nešto. Pa dragi ljudi pogledajte klip gdje frajer pjeva “Mi smo zeljini zeljo je nas” preko linka jer nije imao novca za avion.
Sjetimo se Siljka giganta i one famozne skupstine,plakanja telenovela hahahha,zamisli kad oni Ajlu smatraju da je najveca kao nasa bruka a kod njih Ajli u upravi koliko hoces.
Sjetimo se da su im neki nasi govorili da je Amar papak sa ponašanjem a oni ga zvali gospodar familije a danas mu zabranjen pristup stadionu. Šta još treba, najvećem sinu radi nekih stvari koje nemaju veze s njim a oni znaju koje su to digli trans da je nepoželjan.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 14 nov 2024, 18:55

NoProfit je napisao/la:
14 nov 2024, 16:04
Tolika yebena nemoć da su se uhvatili nebitnog Ziljkića k'o pijan plota. Šta im je? :rol:
pa kompjuteru placenici na vasem podforumu su napravili od ziljkica veceg krimosa od zike, i vi ste tu pricu popusili i eksploatisali toliko da ste otjerali svakoga sa teme fks ko se nije slagao sa vama :mrgreen: , i sada ste preuzeli tu temu sa petobom u dzepu i stvarate haos po citavom forumu bukvalno vam je modus operandi ide po desetak profila na mjesecnoj razini unistavaj teme, dobije se ban i hajde jovo nanovo :opaopa: sve sa mirvahovim keshom

pa jbt vi ste vjerovali da oliveira ne smije iz stana izaci :rol:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 14 nov 2024, 18:56

Cim se i Vico oglasio sa ciljem da pokusa zastiti Colpu i ekipu sve je jasno.

Pametnom je i isaret dovoljan.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 14 nov 2024, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 14 nov 2024, 18:56

Sjetimo se Siljka giganta i one famozne skupstine,plakanja telenovela hahahha,zamisli kad oni Ajlu smatraju da je najveca kao nasa bruka a kod njih Ajli u upravi koliko hoces. Sta reci za uplatnicu zbog koje evropu nisu igrali,onda dodju duduci koji su sve to podrzavali i ovdje pametuju.
Komentarisu Ajlu a zbog nje gledamo najboljeg igraca lige ikad Gulishaaaa :clap: :kafa:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 nov 2024, 18:58

14 nov 2024, 18:53

Sjetimo se Siljka giganta i one famozne skupstine,plakanja telenovela hahahha,zamisli kad oni Ajlu smatraju da je najveca kao nasa bruka a kod njih Ajli u upravi koliko hoces.
Sjetimo se da su im neki nasi govorili da je Amar papak sa ponašanjem a oni ga zvali gospodar familije a danas mu zabranjen pristup stadionu. Šta još treba, najvećem sinu radi nekih stvari koje nemaju veze s njim a oni znaju koje su to digli trans da je nepoželjan.
Vidis za razliku od Virtuelnog koji lupa za Mirvica kao i sve ostalo sto se na kraju ispostavi da je obicna laz i da nema pojma,sve sto smo mi rekli ispostavilo se istina, Cera derpe,Amar,trener fizickog,fantom Diglisic itd itd dok oni pokusavaju nesto al sve zestoko fulaju kad smo mi u pitanju. Mi ovo pisemo za 20km,meni svaki mjesec vani legne kad pretvorim u eure 10 eura,zivio Mirvicu.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 14 nov 2024, 18:59

Zasrali su, džaba im se sada čupati i koprcati. Pravi preletači, čekaju da se situacija završi i onda će se prikloniti kao da ništa nije bilo. :puke: :puke:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 nov 2024, 19:04

fks74 je napisao/la:
14 nov 2024, 18:59
Zasrali su, džaba im se sada čupati i koprcati. Pravi preletači, čekaju da se situacija završi i onda će se prikloniti kao da ništa nije bilo. :puke: :puke:
Lafo nece da podrze a svakako ce morati da se pridruze,uostalom nadam se samo da ce ostati pri cvrstom stavu i da se nece pridruziti ostalima u FSKS ili ce opet dokazati da nemaju grama obraza.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 14 nov 2024, 19:28

14 nov 2024, 19:04
fks74 je napisao/la:
14 nov 2024, 18:59
Lafo nece da podrze a svakako ce morati da se pridruze,uostalom nadam se samo da ce ostati pri cvrstom stavu i da se nece pridruziti ostalima u FSKS ili ce opet dokazati da nemaju grama obraza.
Čekat će oni da se sve završi, pogotovo sada kada je FS BiH najavio kazne za klubove i pojedince.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 14 nov 2024, 19:33

TefalTava je napisao/la:
14 nov 2024, 18:55
NoProfit je napisao/la:
Tolika yebena nemoć da su se uhvatili nebitnog Ziljkića k'o pijan plota. Šta im je? :rol:
pa kompjuteru placenici na vasem podforumu su napravili od ziljkica veceg krimosa od zike, i vi ste tu pricu popusili i eksploatisali toliko da ste otjerali svakoga sa teme fks ko se nije slagao sa vama :mrgreen: , i sada ste preuzeli tu temu sa petobom u dzepu i stvarate haos po citavom forumu bukvalno vam je modus operandi ide po desetak profila na mjesecnoj razini unistavaj teme, dobije se ban i hajde jovo nanovo :opaopa: sve sa mirvahovim keshom

🤣🤣🤣

Kakva teorija zavjere :bow: Informer na aparatima.

Ako ti fakat vjeruješ u ovo što si napisao ti si deset puta gori od tih koje spominješ. Ako ti fakat vjeruješ u sve što si upravo napisao, molim te zaobiđi me u budućnosti jer, majke mi, nemam volje ni da odgovaram na hrpu gluposti koju si napisao u ovom postu. Vrišti nemoć. Ljudska glupost nema granica i ovaj tvoj post je čist primjer toga.

Je li fakat i ako da, zašto postoje ljudi koji ozbiljno misle da neko ovdje piše za nekakvu dnevnicu? 🤣🤣

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 nov 2024, 19:40

NoProfit je napisao/la:
14 nov 2024, 19:33
TefalTava je napisao/la:
NoProfit je napisao/la:

🤣🤣🤣

Kakva teorija zavjere :bow: Informer na aparatima.

Ako ti fakat vjeruješ u ovo što si napisao ti si deset puta gori od tih koje spominješ. Ako ti fakat vjeruješ u sve što si upravo napisao, molim te zaobiđi me u budućnosti jer, majke mi, nemam volje ni da odgovaram na hrpu gluposti koju si napisao u ovom postu. Vrišti nemoć. Ljudska glupost nema granica i ovaj tvoj post je čist primjer toga.

Je li fakat i ako da, zašto postoje ljudi koji ozbiljno misle da neko ovdje piše za nekakvu dnevnicu? 🤣🤣
Ma samo opusteno,to su ljudi kojima je jedan Cera prodao pricu o Ball de Or,igracima iz Bayerna i slicne nebuloze,moras na taj lvl da se spustis kad ulazis u diskusije sto je veoma tesko.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 nov 2024, 19:42

TefalTava je napisao/la:

Da, da, to je bio vrhunac one situacije sa Ziljkićem. Njih 4-5 se odmah ekspresno javljaju sa pričom o Ziljkiću i mafiji, samo glupan ne može skontati koliko je sve to bilo dirigovano.

Niko od njih da uključi mozak i zapita se kako je moguće da se sve te gluposti plasiraju samo nakon lošeg rezultata.

Ja sam rekao više puta, svaka čast Ismiru Mirviću i njegovoj PR službi, jedu mu iz ruke, poigrava se sa njima kao sa malom dječicom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 nov 2024, 19:54

Al zasto su ovi ovdje na gorumu naviji Zelje toliko ocajni i toliko su nisko pali da samo neke gluposti pišu.

Tobejarabi
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 14 nov 2024, 19:56

u kojem obimu se danas gutala vicina neobrezana kitundza?

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 nov 2024, 20:16

Najgore je sto lažu ozbiljni ljudi.

Trebaju se stiditi godina svojih.

Oni za relevantno uzimaju covjeka koji kaze da je Ljaljic bolji od Dzeke...eto ko su ti ljudi.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 nov 2024, 20:24

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 14 nov 2024, 20:31

slika

Zauzdaj ih Nedo!
Ustvari ne možeš, to je već uradio Zeljković.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 14 nov 2024, 20:33

NoProfit je napisao/la:
14 nov 2024, 20:31
slika

Zauzdaj ih Nedo!
Ustvari ne možeš, to je već uradio Zeljković.
:rol: :rol: :rol: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 nov 2024, 20:36

:urnebes: :urnebes: :bow:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 14 nov 2024, 20:37

zovite @pitarsam da gledamo javnu oplodnju

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, greenwood, juka55, Rule_hz, Shategabri, Suki46 i 54 gosta.