FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

anonymousHD
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la anonymousHD » 01 apr 2011, 20:14

Pa kao njegovo vreme se u Barceloni približava kraju. :roll: Možda je aprilska šala. možda je i tačno. Ko će ga znati!? :lol:

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 01 apr 2011, 20:27

Vratio se abidal,ali kao posmatrac
slika
slika
slika
slika
slika
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 01 apr 2011, 20:30

DAVID VILLA 7' je napisao/la:Vratio se abidal,ali kao posmatrac
slika
slika
slika
slika
slika
Upravo sam zelio staviti ove slike sa treninga,ali si me pretekao :D
Bitno da je Abidal dobro i zdravo,samo njegovo pojavljivanje na treningu nagovjestava njegov povratak na teren,naravno kad to bude moguce,s obzirom da je imao tesku "povredu".......
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 01 apr 2011, 20:33

-Barcelona- je napisao/la:
Portillo je napisao/la:Guardiola: "Mi tiempo en el Barça se acaba"
De nam to prevedi pa da onda skontamo da je to neka sala za 1 april :D
Mozda je to zajebancija, al problem je u tome sto je on to stvarno rekao :D

http://www.as.com/futbol/articulo/guard ... ftb_48/Tes
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 01 apr 2011, 20:34

Portillo je napisao/la:
-Barcelona- je napisao/la:
Portillo je napisao/la:Guardiola: "Mi tiempo en el Barça se acaba"
De nam to prevedi pa da onda skontamo da je to neka sala za 1 april :D
Mozda je to zajebancija, al problem je u tome sto je on to stvarno rekao :D

http://www.as.com/futbol/articulo/guard ... ftb_48/Tes
Ma zahebava nas Pep za 1.april :mrgreen:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 01 apr 2011, 20:41

izzo je napisao/la:Ko još može ovo uraditi osim Vanzemaljca...da ga vidimo ko može...ne može ni Chuck Norris.

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]slika
Rođen s tobom da budem

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 01 apr 2011, 21:49

[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 01 apr 2011, 23:16

DAVID VILLA 7' je napisao/la:[youtube][/youtube]
Long live King Eric Bilal Abidal...ne skidam ga sa avatara dok se titule ne uzmu...a možda ni tad, previše mu je drag.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 02 apr 2011, 00:43

[youtube][/youtube]

Nije za*ebancija izgleda.
Don't hate what you don't understand.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 02 apr 2011, 10:07

Nije za'ebancija...koji mu je q...??? :roll:
Trener nogometaša Barcelone Pep Guardiola u intervjuu za talijansku državnu televiziju RAI istaknuo je kako bi na kraju sljedeće sezone mogao napustiti kormilo katalonskog kluba.

Guardiola je vrlo uspješan na klupi Barcelone. U protekle dvije sezone je dva puta bio prvak Španjolske, a 2009. godine je osvojio i Ligu prvaka. No, nije se odlučio vezati na klub na duže vrijeme, potpisujući uvijek samo jednogodišnje produženje.

"Mislim da se moje vrijeme u Barceloni bliži kraju. Sretan sam ovdje, ali u klubu kao što je ovaj ne možete planirati dugoročnu budućnost. Sljedeća sezona bit će moja četvrta u Barceloni. Klub takve veličine mora imati puno hrabrosti tako dugo držati istog trenera. Znate, igrači se s vremenom zasite trenera, kao i obratno", izjavio je 40-godišnji Guardiola.

S obzirom da je ovaj intervju objavljen 1. travnja, mnogi su pomislili kako se radi o šali koja ide uz taj datum, no, RAI je podvukao kako je intervju pravi i nije šaljivih tonova. Guardiola je na klupi Barcelone naslijedio Nizozemca Franka Rijkaarda 2008. godine. U veljači je produljio svoj ugovor do lipnja 2012. godine. S Messijem i društvom je dosada osvojio osam od mogućih 10 trofeja.
... :roll:

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 02 apr 2011, 13:28

Sretan rođendan Afellay !
slika
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 02 apr 2011, 13:31

Spisak sastava za utakmicu protiv Villareala:

Valdés, Pinto, Alves, Milito, Piqué, Mascherano, Keita, Sergio Busquets, Iniesta, Messi, Bojan, Villa, Jeffren, Afellay, Adriano, Fontàs, Thiago, Montoya i Jonathan dos Santos.

Dakle bez Xavia ,Puyola,Abidala (njega nema do kraja sezone svi znamo zašto), Pedra i Maxwella - jbg ipak cemo biti dosta oslabljeni ali koga nema bez njega se mora a veceras se mora pobjediti....tri igraca iz Barce B su pozvana (Montoya, Thiago i Dos Santos).

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 02 apr 2011, 15:01

Veceras ce biti zaje*ano ali imam neki osjecaj da ce posto-poto nasi izvuc pobjedu jer mislim da su zeljni ponovnog igranja a i svjesni da je titula u pitanju i da od sad pa nadalje ne smije vise biti gresaka...Sto se tice stanja s povredama to nam je malo kriticno ali ipak vjerujem da ce Pep znati sastav fino posloziti i da cemo uz Boziju pomoc nekako izvuci ova 3 boda....Nadam se da ce Pep dati priliku Ibrahimu da igra makar malo jer danas mu je ipak rodjendan :lol:,ali nisam siguran koliko je pametno da Messi krene odma od pocetka jer se na njemu moze primjetiti da je umoran i da mu treba malo odmora a i citao sam negdje da kad god je Messi pocinjao s klupe da su nasi pobjedili tu utakmicu :mrgreen:..Sto se tice ove budalastine u vezi Pepa da odlazi trebamo sacekati vecerasnju press-konferenciju i siguran sam da ce on dati logicno objasnjenje za taj svoj "trenutak nepaznje",a na kraju krajeva svi smo svjesni da Pep uvijek produzuje svoj ugovor na samo 1 godinu i ne trebamo sada biti toliko iznenadjeni zbog tih njegovih rijeci,jer niko nije valjda lud da ocekuje kako ce Pep biti nas Ferguson...dozlaboga da je covjek rekao da odma sutra odlazi kolika se frka napravila pogotovo u Spaniji a onda i ovdje kod nas a nema potrebe za tim...Drago mi je sto je Abidal jucer bio na treningu to ce pomoci i ekipi i njemu i podici im raspolozenje i dati snagu u ovim odlucujucim trenucima sezone....Zaista se vidi koliko su nasi slozna i ujedinjena ekipa i zelim im da takvi budu jos dugo dugo vremena jer su po svemu jedinstveni a narocito po tom svom ujedinjenom duhu i pozitivnosti...Eto nadam se i drzim fige da veceras nasi dadnu sve od sebe jer samo ako budu maximalno koncentrisani biti ce u mogucnosti ostvariti onu svoju prepoznatljivu igru i bez obzira na poteskoce koje imamo u vecerasnjem sastavu uspjet ce potopiti "zutu podmornicu" ;)

P.S.Ibi sretan rodjendan i da Bog da jos dugo svojim igrama uveseljavao navijace Blaugrane...
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 apr 2011, 15:06

Večeras po naslov prvaka..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 02 apr 2011, 16:53

Imamo taj peh što nam fali nekoliko bitnih igrača,ali i peh da Barca u 99% slučajeva poslije reprezentativne pauze odigra loše.Lično bih bio zadovoljan i bodom,jer nam i on u velikoj mjeri garantuje titulu. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 apr 2011, 17:35

Ma nema druge - kakav nerjeseni - mora Barsa pobjediti - poceli smo kalkulisat ko onaj frankov tim i odmah halali titulu. Ma samo pokazat snagu i to je to.....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 02 apr 2011, 18:25

bparena je napisao/la:Ma nema druge - kakav nerjeseni - mora Barsa pobjediti - poceli smo kalkulisat ko onaj frankov tim i odmah halali titulu. Ma samo pokazat snagu i to je to.....
Tako je care :!: Barca u svakoj utakmici ide na pobjedu, bez obzira koliko im igraca falilo i ko je protivnik.
bparena, pravi covjek , vazda sam ga cijenio.

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 02 apr 2011, 18:30

izzo je napisao/la:
bparena je napisao/la:Ma nema druge - kakav nerjeseni - mora Barsa pobjediti - poceli smo kalkulisat ko onaj frankov tim i odmah halali titulu. Ma samo pokazat snagu i to je to.....
Tako je care :!: Barca u svakoj utakmici ide na pobjedu, bez obzira koliko im igraca falilo i ko je protivnik.
slazem se,da igramo i sa 9 igraca mi bi pobjedili :D u to sam siguran...veceras ako Bog da pobjedjujemo...
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 apr 2011, 18:42

izzo je napisao/la:
i ja sam ga vazda cijenio i ko culesa i ko cojeka

kakve kurcheve kalkulacije, kod nas nema toga, pogotovo ne u ovako bitnim utakmicama

zuta podmornica ce veceras biti potopljena, trazice je negdje na dnu medju žilama
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 02 apr 2011, 19:22

Ne znam samo zasto toliko potcjenjujete Villarreal, ljudi imaju poslije Barce i Reala najjacu ekipu u ligi, bice tesko veceras Xavia, a ni odbrani nece biti lahko izaci na kraj aa brzim igracima Villarreala, pogotovo ako se Pep odluci staviti Bussa na mjesto stopera.
Don't hate what you don't understand.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.