FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Treba li Neuer ostati još jednu godinu

1) Da
17
38%
2) Ne
20
44%
3) Svejedno
8
18%

Ukupno glasova: 45

coelho41
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la coelho41 » 02 mar 2024, 09:18

Valja ispast od Lazia i do kraja sezone samo igrat Bundesligu

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 02 mar 2024, 09:45

coelho41 je napisao/la:
02 mar 2024, 09:18
Valja ispasti iz Bundeslige nekako, ili bar zavrsiti van top 7, pa da ne igramo Evropu dogodine.
Da se takmicimo sa Aueom i Alemanijom Ahen i Energi Kotbusom.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 02 mar 2024, 12:55

farinelli123 je napisao/la:
02 mar 2024, 09:45
coelho41 je napisao/la:
02 mar 2024, 09:18
Valja ispasti iz Bundeslige nekako, ili bar zavrsiti van top 7, pa da ne igramo Evropu dogodine.
Da se takmicimo sa Aueom i Alemanijom Ahen i Energi Kotbusom.
Nema brate veće kletve za navijača nego pratit i radovat se samo utakmicama Bayerna u Bundesligi kad se ispadne iz Lige Prvaka i Kupa veoma rano.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 02 mar 2024, 14:51

Ovo je krah,koji nece tako lahko proci,,ovo je krah kojem ce trebati min 4-5god da se sve ponovo poveze,,ja nisam vise optimista,,dobro se zaljuljalo, I bojim se da ce se srusiti.Srusiti se sve ono sto je izgradjeno zadnjih 30 god. od medjunarodne reputacije pa do financijske stabilnosti.Bojim se, da se Bayern uvalio.
VOLIM BAYERN

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 02 mar 2024, 15:52

isakovich je napisao/la:
02 mar 2024, 14:51
Ovo je krah,koji nece tako lahko proci,,ovo je krah kojem ce trebati min 4-5god da se sve ponovo poveze,,ja nisam vise optimista,,dobro se zaljuljalo, I bojim se da ce se srusiti.Srusiti se sve ono sto je izgradjeno zadnjih 30 god. od medjunarodne reputacije pa do financijske stabilnosti.Bojim se, da se Bayern uvalio.
Ja vjerujem da nismo jos na to spali da budemo novi junajted i celzi ili milan juventus, iz razloga sto smo finansiski strasno stabilni i sto imaju jaki temelji u vidi igraca koji se mogu unovciti za velike pare a jos ovaj omladinski pogon je dosta jak.
Ja mislim da bi otkaz tuhelu poguro ovu ekipu pa makar i dolazak solskjera bi donio pozitivnu energiju i 30% jacu ekipu.
Naravno da nije tuhel krivac za sve al je odgovoran sto ova ekipa od kako je on trener igra samo na individualni kvalitet bez ijedne uigrane akcije od kako je on trener.
I dalje dvrdim da imamo top 5 ekipu po imenima samo treba neko to da ustima tipa hansi, cabi ili neko treci.

Elber111
Kontakt:

Post Postao/la Elber111 » 02 mar 2024, 16:50

Ostatak sezone bi trebali iskoristiti da damo sansu vecini maldih igraca i vidimo gdje stoje i koliko su spremni za prvi tim.
Od vec prisutnih i realno igraca koje ocekujemo tu i narednw sezone Pavlovica i Tela....ja bi rado gledao u timu i Zvonareka,lijevi bek zaboravio sam ime ....jednostavno ovom klubu treba svjeze krvi i igraci koji ce da se bore za dres a svakako su ovi seniori izgubili na svim poljima.
Od ljeta ja se zaista nadam zaokretu kluba i kretanju od nule.
Nadam se da ce dosta ovih godinama nazovi nosiocima igre da ode iz kluba.
Nadati se da ce klub da zaradi na bar nekim od njih
Ganabry,Goretzka,Ja bih prodao i Upamecana svaka mu cast mozda negdje bude bolji ali dok ima cijenu ja bi mu rekao zbogom.
DeLiht po meni bolji igrac.
Realno i Coman koliko god ga voljeli nije odavno brat bratu ni mjesec dana igrati bez povrede i treba ga prodati
Sane od trenutna tri wingera po meni opet bolji i sigurniji od ove dvojice uz Tela i Zaragozu dovesti jos jedno krilo i time zavrsiti s tim pozicijama.
Ja bi pokusao dovesti Wirtza bez obzira na cijenu jer bi s njim dobili igraca narednih 10 godina.
Davies nazalost njegov odlazak je neminovan ali od jako dragog igraca postao mi je bas odvratan.
Zahtjev za 20 mil plate je nista drugo nego da se klub odbije i da moze reci nisu mi dali...laksi nacin da kaze ne zelim ostati...real ga je zaludio i od srca mu zelim da se pokaje i da se vise nikad nevrati.
A ovo sto nam pruzaju ovi nazovi top igraci bi nam pruzala i djeca Bayerna ali bi bar znali zasto nismo prvi i zasto strepimo od **** Lacia.
Uprava jednostavno ne svatam sta ceka sa Tuchelom covjek ocigledno nemoze pokrenuti ovaj tim i brate krajnje je vrijeme da ode....neznam sta cekamo da na Lacio izbaci pa onda otkaz....zar nine logicno ako neide da ode prije najvaznije utakmice sezone.
Dugo dugo Bayern nije bio u ovqkvoj krizi i bojim se ako ovo ljeto ne budu povuceni pravi potezi da klub ne padne mnogo ozbiljnije i teze i onda ce tek biti tesko vratiti se u vrh kada City i Real potpuno preuzmu dominaciju....kada Newcastl nadje nacin da potrosi vise od Celzija....kada Barca nadje put ka gore a hoce.....

bayernmiasanmia
Kontakt:

Post Postao/la bayernmiasanmia » 02 mar 2024, 17:52

Sve stoji da smo proslu i ovu sezonu koju igramo skroz pali.
Od uprave , trenera i umisljenih zvjezdi , stoji da je Tuchal krivac , ali kao sto sam naveo nije jedini!
Sto se tice zabara Lazio , prolazimo to ali poslije toga ispadamo.
Nama jednostsvno treba trener tipa Klopp , kako bi on to sve poslozio.
Pokusati ga nagovoriti na sve moguce nacine i platiti ga koliko god on zeli.
A tu je sada i Eberl , koji ce odraditi dobar posao .
Neko gore napisa da je Bayern pao i da ce trebati godina da se to slozi , ne bih se slozio Bayern je ipak ime i veliki klub i nece to sebi dozvoliti.
Misljenja sam da ce se na ljeto desiti veliki remont , sto i treba i da cemo Bayerna u sezoni 2024/2025 gledati u najboljem izdanju.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 02 mar 2024, 23:12

bayernmiasanmia je napisao/la:
02 mar 2024, 17:52
Sve stoji da smo proslu i ovu sezonu koju igramo skroz pali.
Od uprave , trenera i umisljenih zvjezdi , stoji da je Tuchal krivac , ali kao sto sam naveo nije jedini!
Ovo je poenta svega. Naravno da Tuchel ima svoje greske ali je smijesno da se krivica po 80. put prebacuje iskljucivo na trenera. I to na dokazanog strucnjaka koji je u svakom klubu bio uspjesan.

Slicne stvari su se pisale i za Ancelottija, trenera koji ima najvise LP svih vremena. Kasnije Uli priznao da je imao svlacionicu protiv sebe, isto se desava sa Tuchelom sada.

Navijam za Bayu 20+ godina, uvijek je bilo svakakvog cirkusa oko igraca ali ovo je daleko najtoksicnija ekipa Bayerna svih vremena. Dobro ce Alonso razmisliti prije nego sto dodje ovamo ali ce mu vjerovatno ponuditi toliku platu da ce lik pasti sa stolice kad vidi cifru.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 03 mar 2024, 00:45

I njega će srediti kao i ove prije njega osim ako ne bude veće čišćenje krupnog otpada a od toga nema ništa. Oni su već uspjeli potpisati 2 nova igrača koji su za sada promašaji i produžili 2 veterana koji su jedni od većih problema koje je trebalo riješiti...

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 03 mar 2024, 01:32

Mislim da bi Eberl mogao stabilizirati situaciju ako mu se daju odriješene ruke, a budući je Ulijev liebling to ne bi trebao biti problem. Samo što će za to trebati vremena, jer s jedne strane imate ove doajene sa još jednom godinom ugovora, a s druge ove koji su bezobrazno preplaćeni za svoje usluge (Gnabry, Goretzka) pa ih se jako teško riješiti (praktički nemoguće, osim ako ne nađete neku još veću budalu).
U budućnosti ne bi trebalo biti toliko promašaja tipa Roca, Kvizanc, Mane, Boey i slični, dok će se ovi gore nabrojani rješavat kako bude bilo moguće. Najprije da im se popravi forma, pa tek onda transfer.

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 03 mar 2024, 15:38

:eh: :sick: :puke: sta je ovo ljudi ni đzemal musiala nece da produzi,ako i njega izgubimo pored fonzija komplet ali komplet uprava neka podnese ostavku , ovakva dva kapitalca izgubiti nedopustivo :nene: :puke: ,na sta spadosmo :puke: :plac: :evil: ,umjesto da na ovim momci gradis kostur naredne generacije + dovedes wirtza ti gubis oba igraca sramotaa do neba :puke:
Pravda za Tyson Furya

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 03 mar 2024, 16:14

Bitnije je prvo produžiti ugovore stožernim igračima koji su se dokazali i pred kojima je budućnost kao što su Urleich, Muller i Neuer nego nekim klincima koji nisu opravdali potencijal i na kojima se logično štedi da bi se moglo dati glavnim zvijezdama.

Da baš će Wirtz doći u ovaj raspad :rol:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 mar 2024, 17:32

Sjećate se kad se Bayern povezivao s McTominay-om, ovdje su se neki smijali.

McTominay je doktor fudbala za panja Leona Goretzku.

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 03 mar 2024, 17:38

Lever sa pola snage do dvocifrene prednosti.
Da nije bilo luzera iz Dortmunda, ni proslu titulu nismo zasluzili.
Veliki je podvig u ovakvoj "konkurenciji" ne biti prvak.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 03 mar 2024, 17:41

Jup je napisao/la:
03 mar 2024, 15:38
:eh: :sick: :puke: sta je ovo ljudi ni đzemal musiala nece da produzi,ako i njega izgubimo pored fonzija komplet ali komplet uprava neka podnese ostavku , ovakva dva kapitalca izgubiti nedopustivo :nene: :puke: ,na sta spadosmo :puke: :plac: :evil: ,umjesto da na ovim momci gradis kostur naredne generacije + dovedes wirtza ti gubis oba igraca sramotaa do neba :puke:
Musiala i Kimmich u Barcelonu, Davies u Madrid. Bayern će naći već nekog iz Bundeslige :salut:

Zaniolo
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo » 03 mar 2024, 18:00

Jup je napisao/la:
03 mar 2024, 15:38
kako bi nam sjeo musijala sa fonzijem uff
zamisli ti belingem kamavinga cuameni valverde turcin mali musijala dejvis alaba vinisijus rodrigo i mbappe slag na tortu
mozda najjaci klub u historiji

sta ovaj kaze u barselonu ce neko otic hahahahahahahahaha
u barselonu idu samo raspadi letvandovski vidal i ostali

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 03 mar 2024, 20:21

Nije mi jasno ovo sa Musialom, ako je točno ovo što se piše nudite mu 150 t funti tjedno, što je 9,126 milki ojra godišnje? :roll:

Pa ne možete Musiali nudit 50% plaće Goretzke ili Gnabryja, to mora da je neki vic.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 mar 2024, 02:27

Fake news oko Musiale, posebno da neko nudi tako smijesne pare za tog igraca. Koliko god problema Bayern imao, mediji su jedva docekali da dobiju svojih pet minuta pa pišu svakakve nebuloze da unesu dodatni nemir u raštimovanu ekipu.

Upitan je prolaz protiv Lazia, ne zbog njihove kvalitetu koju nemaju nego zbog naše anti-fudbalske igre koja je najgora u posljednjih deset godina. Ovo je gore od onog perioda kada smo u 200000 minuta zabili Getafeu gol i kada je svaka utakmica bila patnja za gledati.

Uglavnom nakon te sezone znamo kako smo se disli, vjerujem da ćemo se i sada dignuti. Otpisati igrače Goretzku, Upamecano, Sane (preplaćen), Gnabry (ne igra više ozbiljan fudbal) i još par njih i prestati sa dovođenjem igrača bez razloga (Boey, Zaragoza??? dovedne da ne dobije ni 1 minut?).

Potrebno je pronaći opet balans u ekipi a vidjet ćemo s novom Upravom kako će to ići. Oslonit se na Nijemce, prvenstveno se sve treba uraditi što je u našoj moći da se dovede Wirtz.

Stigla ih je Palestina, j im izrael mater.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 04 mar 2024, 10:51

Bio to fake news ili ne, činjenica je da su oni tamo potpuno pogubljeni oko produženja ugovora, kupovine i prodaje igrača itd. i da su šanse da izgube sve mlađe igrače na kojima bi trebali graditi budućnost sasvim realne.

Dovoljno je vidjeti kako stalno ponavljaju kako Musiala ima ugovor do 2026, u njihovom šizo svijetu to je jako daleko i nema potrebe djelovati isto kao što je bio slučaj sa Daviesom...

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 mar 2024, 11:21

Hoce to kad je Haso svakoj ublehi davao po 20 miliona godisnje. Pa zavalio sad Eberla da pokusa ispraviti stvari. Samo, na Musiali se ne stedi. Njemu daj 15-20 miliona slobodno. Otjerati Goretzku, Gnabrya, ja bih i Kimmicha prodao jer ne lici na profesionalnog fudbalera vise. Zadnje dvije sto je igrao na desnom beku je bio uzas, prespor, nezainteresovan.

Da sam na mjestu kandidata za trenera Bayerna, dobro bih razmislio da li dolaziti u ovu toksicnu ekipu i okruzenje uopsteno. Xabi dodje npr. pa mu ostavili Mullera, Neuera, Kimmicha. Pa se javnost i novinari bune sto Muller ne igra, pa ga Xabi na silu stavlja. Onda, Kimmich malo ne da novu sesticu. Uprava ti govori, ne treba ti novi veznjak, ne treba ti novi bek, novi stoper. Ne znam sto to treba Xabiju ili bilo kome u zivotu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []