Pupi04 je napisao/la:Nikako moja cinjenica da je Inter osvojio najvise trofeja u jednoj sezoni ne moze imati istu tezinu kao tvoje spekulacije.
Ili zelis reci da broj Interovih trofeja nije cinjenica nego spekulacija.
Broj trofeja =/= apsolutni kvalitet sezone. Nadam se da je jasno.
U primjeru koji si uzeo za brojeve si sve objasnio,da,onaj sa manjom ocjenom moze imati bolje znanje,ali ce svako uzeti za neko vrednovanje njegovu ocjenu,zar ne?
Upravo tako. Kad budemo pricali o tome koliko ko zna, nece nam argument biti ocena, nego to kako neko resava probleme na osnovu znanja koje ima. Tako funkcionise Zapadni svet.
Da,mozda je taj Milan 90-ih imao bolji tim i izgledao mocnije,ali je na kraju uzeo manje,zar nisu bitni trofeji koji se na kraju broje i kojima se svi prse.
Uzeo je manje jer je Coppa Italia smatrana tada drugorazrednim takmicenjem. Smatra se i sada isto tako drugorazrednim takmicenjem. Jedino je navijaci Intera smatraju 1 autenticnim krunskim draguljem, jer im odgovara u prici oko triplette. Da do te famozne triplette nije doslo, ne bi ni Coppa Italia bila smatrana velikim podvigom. Tripletta je dala znacaj Coppi, a ne obratno. Razumes
Ne moramo mi nista ni davat ta generacija igraca je dala svoje i uzela je najvise,sasvim dovoljno da imamo odlicno uporiste,jer ipak je nase cinjenica a zasto drugi nisu iz raznoraznih razloga je spekulacija.
Moze i tako da se gleda. A ja ti kazem da drugi nisu dolazili do Coppe samo zato sto joj nisu pridavali toliki znacaj.
Naknadna tumacenja tzv. vigovstina, sugerisu da je to toliko tesko uraditi - skoro kao pobediti na sva 4 GS u tenisu ili sva tri Grand Toura u biciklizmu u jednoj sezoni. Ako je to toliko tesko osvojiti Coppu, zasto onda Roma, Lazio, Napoli, Firenza, Parma, Lazio imaju daleko vise uspeha u Coppa Italia od uspeha u Serie A?
Zasto Inter, Juventus i posebno Milan imaju daleko manje uspeha nego u Serie A?
Kapiras razliku?
Nemas nigdje tu posljednju tezu koju si naveo,nikad to ne moze biti osnov ko je najbolji talijanski klub vec trofeji koji stoje iza njega,jednako kao i u cinjenici oko koje pokusavas dokazat nedokazivo,jer na kraju ovo nije samo tvoje misljenje vec zelis prikazat da to jeste i jedino ispravno razmisljanje.
Stvarno. Sad bi trebalo da 4 dana googlam i citiram desetine relevantnih i manje relevantnih izjava, da bi ovde nesto dokazao
Jedino oko cega se ta teza provlacila je u prcanju obostranom,ili ukoliko Milan i Inter u okvirima Italije imaju jednaki broj trofeja,da je plus Intera sto nije igrao Seriu B,ali nikako presudna jer u okvirima Italije po broju trofeja su dva ravnopravna kluba,ali ukoliko se gleda sire Milan je svakako trofejniji i veci klub.
Pa mora da se gleda sire, kad su izjednaceni u Italiji.
Na kraju ove rasprave da ga yebes al fakat jednostavne stvari bezveze komplikujes, i u svemu zelis nekim svojim intelektualnim,izdignutim pristupom da nekog spustis,a zivot je vrlo jednostavan a ti bi oko svega ali ama bas svega mogao naci neku drugu teoriju i tacku gledista.
A mozda samo ne pristajem da neko falsifikuje ono za sta sam ubedjen da nije tako bilo.
Jesi li razmisljao na tu temu
Nisi u svemu u pravu,a ti samo vidis iz ugla da si ti u pravu i da nema teorije da je drugacije.
Kad me ljudi ubede u nesto, spreman sam da promenim misljenje. Niste me ubedili u kvalitativnu vrednost vasih stavova - dakle: ostajem na istim pogledima.
Ja te cjenim kao forumasa jer moze se dosta toga od tebe "pokupiti" ali neke licne uvrede i zackoljice ti uopste ne prilice,niti u skladu sa godinama,niti si ovdje neki faktor koji je zaduzen za ocjenu necijeg intelekta.
Znas kako: kako ljudi sa tobom postupaju, tako i ti treba sa njima. Na kraju mu dodje da je to jedino ispravno resenje, ako nista drugo - makar daje mogucnost da ne ostanes u stanju neravnopravnosti. Nekome odgovaraju vise bele rukavice kojim se diriguje u filharmoniji, nekome odgovaraju vise cizme za rad u stali. Ne mozes belim rukavicama u stalu, niti takvim cizmama u filharmoniju.
Pozdrav i Laku Noc

Pozdrav i tebi. Ne moramo se sloziti oko necega, ali ni to ne mora da bude razlog za losu komunikaciju u buducnosti.