Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Jbg država(Turska) stane iza ugovora. Imali to dok je postajala država(YU)Chstal je napisao/la:Oba roditelja zaposlena, dobijes stan na svoje ime, i 10-12 hiljada eura mjesecno do 18 godine.nerminh74 je napisao/la:Luka Dončić neče vidjeti svog prvog miliona dok ne potpiše seniorski ugovor, znam da turci daju ogromne pare, ali nikada nisam čuo da 16-godišnjak dobije milionski ugovor
Sa našim kretenima država traži pare od govora.
Zato nam sport putuje u Mordor.

Esport je napisao/la: Jbg država(Turska) stane iza ugovora. Imali to dok je postajala država(YU)
Sa našim kretenima država traži pare od govora.
Zato nam sport putuje u Mordor.
Fina metafora samo bi ja tu stavio množinu... Danas imamo više Mordora, doslovno smo okruženi Mordorima... A najgori je ovaj "naš" Mordor, unutrašnji...
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa neka promjeni klub niko mu ne brani, zašto odma mjenjati repku? To mi nikako nije jasno, majka mu stara, ostavi malo ponosa u sebi, i Atic je dobio dobre pare a da nije morao mjenjati repku.
Penny Hardaway #1
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
I pojako postajao nevidljivi čovjek.Tracy3McGrady je napisao/la:Pa neka promjeni klub niko mu ne brani, zašto odma mjenjati repku? To mi nikako nije jasno, majka mu stara, ostavi malo ponosa u sebi, i Atic je dobio dobre pare a da nije morao mjenjati repku.
Penny Hardaway #1
Sada mu ove kvalifikacije vraćaju boju u lik

Jer koliko sam shvatio ne mozes igrati u Tursku ligu juniorsku ako nisi Turski drzavljanin.Tracy3McGrady je napisao/la:Pa neka promjeni klub niko mu ne brani, zašto odma mjenjati repku? To mi nikako nije jasno, majka mu stara, ostavi malo ponosa u sebi, i Atic je dobio dobre pare a da nije morao mjenjati repku.
Penny Hardaway #1
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Pa to je posle stvar licnog karaktera, ali ovdje pričamo o parama. Može On uzeti i u turskoj pare, ako ne nastavi raditi slijedi mu ista sudbina, što ti dođe na isto.Esport je napisao/la:I pojako postajao nevidljivi čovjek.Tracy3McGrady je napisao/la:Pa neka promjeni klub niko mu ne brani, zašto odma mjenjati repku? To mi nikako nije jasno, majka mu stara, ostavi malo ponosa u sebi, i Atic je dobio dobre pare a da nije morao mjenjati repku.
Penny Hardaway #1
Sada mu ove kvalifikacije vraćaju boju u lik
Penny Hardaway #1
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Pa zato i kažem neka ide negdje drugo, gdje ga ne sile da igra za njih.Vucevich je napisao/la:Jer koliko sam shvatio ne mozes igrati u Tursku ligu juniorsku ako nisi Turski drzavljanin.Tracy3McGrady je napisao/la:Pa neka promjeni klub niko mu ne brani, zašto odma mjenjati repku? To mi nikako nije jasno, majka mu stara, ostavi malo ponosa u sebi, i Atic je dobio dobre pare a da nije morao mjenjati repku.
Penny Hardaway #1
Penny Hardaway #1
Raskovic ima jako dobre odnose sa Fenerom, tako da on sigurno ima svoj dio kolaca ako Biberovic zaigra za Turke
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Tako Azerbejdjan izmisli ove amere. Popkupio ih kao momke, a sada oni idu u EvropuVucevich je napisao/la:Jer koliko sam shvatio ne mozes igrati u Tursku ligu juniorsku ako nisi Turski drzavljanin.Tracy3McGrady je napisao/la:Pa neka promjeni klub niko mu ne brani, zašto odma mjenjati repku? To mi nikako nije jasno, majka mu stara, ostavi malo ponosa u sebi, i Atic je dobio dobre pare a da nije morao mjenjati repku.
Penny Hardaway #1

Da nisi mislio na ArmenijuEsport je napisao/la:Tako Azerbejdjan izmisli ove amere. Popkupio ih kao momke, a sada oni idu u EvropuVucevich je napisao/la:Jer koliko sam shvatio ne mozes igrati u Tursku ligu juniorsku ako nisi Turski drzavljanin.Tracy3McGrady je napisao/la:Pa neka promjeni klub niko mu ne brani, zašto odma mjenjati repku? To mi nikako nije jasno, majka mu stara, ostavi malo ponosa u sebi, i Atic je dobio dobre pare a da nije morao mjenjati repku.
Penny Hardaway #1
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Esport je napisao/la:Tako Armenija izmisli ove amere. Popkupio ih kao momke, a sada oni idu u EvropuVucevich je napisao/la:Jer koliko sam shvatio ne mozes igrati u Tursku ligu juniorsku ako nisi Turski drzavljanin.Tracy3McGrady je napisao/la:Pa neka promjeni klub niko mu ne brani, zašto odma mjenjati repku? To mi nikako nije jasno, majka mu stara, ostavi malo ponosa u sebi, i Atic je dobio dobre pare a da nije morao mjenjati repku.
Penny Hardaway #1
ovaj selektor džidić,bivsi igrač brotnja ili širokog,ne sjecam se baš,krilo bio?
Sutra krece U16 B prvenstvo... ocekivanja, sastav?
-
- Kontakt:
Ekipa totalna nepoznanica bar za mene mislim da imamo kvalitet da se potučemo za A diviziju.Vucevich je napisao/la:Sutra krece U16 B prvenstvo... ocekivanja, sastav?
Da li ce biti neki link?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
- Kontakt:
kadetkinje izgubile prijateljsku protiv slovenije, ko igra za nas?
http://www.kzs.si/novica-dogodek/articl ... se-od-bih/
http://www.kzs.si/novica-dogodek/articl ... se-od-bih/
-
- Kontakt:
Nek me neko uputi od vas što znate ovu djecu po godinama, a jel ovo Tarik Biberović uzeo "godišnji odmor" i lekcije iz Turskog ?????
I generalno ko od ove djece "nešto obećava" ????
Mislim da će danas biti streem protiv Norveške
Jeste, nema ni Mehica.ljubiteljsporta je napisao/la:
Nek me neko uputi od vas što znate ovu djecu po godinama, a jel ovo Tarik Biberović uzeo "godišnji odmor" i lekcije iz Turskog ?????
I generalno ko od ove djece "nešto obećava" ????
Mislim da će danas biti streem protiv Norveške