Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Daleko najkonstantniji igrac Blazersa.
Od dosadašnjih 18 utakmica 9 je igrao 24 minute ili manje, a samo je dva puta išao ispod 12 poena (oba puta po 5 dao).
U 16 utakmica je izvodio slobodna bacanja, a samo u 4 je procenat bio manji od 75%.
Samo 4 puta je imao 8 ili manje skokova.

U 16 utakmica je izvodio slobodna bacanja, a samo u 4 je procenat bio manji od 75%.
Samo 4 puta je imao 8 ili manje skokova.

Mislim da je skrin asist kada suigrac zabije poslije bloka, tako da su to samo efektivni blokoviPantelija je napisao/la:Al nisu to skrinovi proejecni nego protivnik nijw ni blizu svom igracu jer je ovaj em ogroman em se dobro krece u bloku, ove zadnje tri utakmice ja mislim ni jedan faul u napadu u bloku nije audjen mu, a to je bas zeznuta atvarvs obzirom da u jednom napadu zna po dva ili tri puta praviti prostor.Ziggs je napisao/la:Top 5 je u screen asistencijama sa 4.8 po tekmi, ovo je mnogo znacajno u danasnjem NBA a pogotovo valja Lillardu i McollumuPantelija je napisao/la:Meni je fascinantno koliko pravi prostora za slobodne suteve saigracima...
Kanter veceras kao i hardway sinoc au bili totalno van igre.
Pa to sam i mislio , dodavanjem napravi mnogo vremena saigracu da se namjesti
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
za sad dobar masaAllah 

Dobar, kuca sve zivo, ali sa kakvim sljepcima u odbrani igra... 

- StevieFranchise
- Kontakt:
Još jedan blowout.
Jedini koji se borio večeras, šteta malo tih slobodnih i nekoliko zicera kad je imao mismatch ali primjetan je umor pa mu se oprašta. Razlika između Kerra koji zove TO nakon serije 6-0 i Stottsa koji je drži svoje standardne rotacije tijekom 12 ili 14-0 je astronomska. Portland ovakvom defanzivnom igrom backcourta i ukupnom perimeter defense može jedino do nove metle u PO.

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
Dobro je ovo. Juka ofanzivno sve sigurniji i sve bolji. Samo jos da ga trica krene. Portland kao ekipa nije vrijedna spomena imaju dva i po igraca, ali juki odlična situacija za dalji razvoj i napredak.
Steta ova dva skoka za novi DD.
Steta ova dva skoka za novi DD.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Veceras je trebao dobiti jedno 25 suteva, jer ga niko dole nije mogao cuvati, ali jok - neka bekovske indijanstine i zabijanje pod.kos medju trojicu, a za Duranta i Thompsona (a cak i Cooka) nikakve odbrane...
Za to be trebao imati trenera koji ima dovoljno mozga da ne misli da je ovo manager nego živi proces gdje se treba prilagođavati trenutno situaciji a ne gurati rotacije ko na papiru + koji treba imati m... Pa reci CJ da se prestane ispucavati i da spušta loptu u reket. Nažalost ovaj nema ni prvo ni drugo.AlphonseKauders je napisao/la:Veceras je trebao dobiti jedno 25 suteva, jer ga niko dole nije mogao cuvati, ali jok - neka bekovske indijanstine i zabijanje pod.kos medju trojicu, a za Duranta i Thompsona (a cak i Cooka) nikakve odbrane...
- AshburtonG
- Kontakt:
Nece se vracat u igru. Izgubit ce oni ovo bez njega.
Right shoulder contusion
- AlphonseKauders
- Kontakt:
E jbg.. valjda nije nista ozbiljno.. taman ustadoh na drugo poluvrijeme, sad lagano nazad u krevet...
Mislim da se nakon jednog pokusaja blokade u prvoj cetvrtini uhvatio za rame, ali u prvi mah nije izgledalo nista ozbiljno.
Bez njega ih Klipersi okrenuse za 5-6 minuta.
Bez njega ih Klipersi okrenuse za 5-6 minuta.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

- AshburtonG
- Kontakt:
Ocekivano. Ni luda serija Lillarda na kraju im nije pomogla.
Nadat se da nije ništa ozbiljno i da će brzo biti u pogonu.
Uglavnom demonstracija gdje je Portland sa jukom a gdje bez njega. Ako je bilo neke dvojbe da je juka drugi igrač tima prezentacija odradjena večeras.
Ova ekipa mora trejdat cj-a za klasno krilo ili dvosmjernog beka + teža varijanta otpustit scota jer gdje naći u pola sezone dobrog trenera.
Uglavnom demonstracija gdje je Portland sa jukom a gdje bez njega. Ako je bilo neke dvojbe da je juka drugi igrač tima prezentacija odradjena večeras.
Ova ekipa mora trejdat cj-a za klasno krilo ili dvosmjernog beka + teža varijanta otpustit scota jer gdje naći u pola sezone dobrog trenera.
Koliko mi je zao ozljede u obm usponu forme, tako mi je drago sto su im bez njega uvalili 36 a zabili jedva preko 10... veliki si juka!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.