Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- relativizam
- Kontakt:
Re: Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine
Dotakli smo dno sa savezom gdje nema nijednog bivseg košarkaša.
Ukini i državno prvenstvo mladih, šta će igrati što da igraju
Ukini i državno prvenstvo mladih, šta će igrati što da igraju
Aid zvani gasenje svega cega se dotakne. Moron.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nakon sto je ugasio tuzlansku kosarku Aid Berbic puca na veliko, ide na unistavanje kosarke u BiH
Dabogda obolio
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Ne treba nama ni Dodik, ni Covic itd, ovakvi kao Aid nas najvise ukopavaju...
Jos uvijek ne mogu da vjerujem da je debil ugasio selekcije. Nece ih vise nikad ni vratiti, a pare od tih selekcija ce samo proslijediti sebi u dzep

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Svaka cast za odluku da nase omladinske reprezentacije ne igraju!!! Dosta je bilo guranja netalentovane djece i brukanja po Evropi. Ovo je vjerovatno najbolji potez ikada, pozivam i NS BiH da isto uradi.
-
- Kontakt:
Jeste, da. Aid je poznati borac protiv nepravde i nepotizma, on nikad ne bi doveo ili gurao nekoga od koga nema koristi

Pa pazi blavora šta izjavljuje:
"Mi smo donijeli odluku da muške i ženske U16 i U18 reprezentacije ove godine ne učestvuju na Evropskim prvenstvima. Prošle godine nijedna od tih reprezentacija nije napravila nikakav pomak", rekao je Berbić
Znači ako je po njegovim aršinima on prvi bi nogu trebao dobiti iz OKK čije je predsjednik deceniju a urađeno nije ništa!!
63000 je šehidilo da bi ti 30 godina kasnije gasio simbole za koji su oni živote dali?!
Savez ulozio pare da Garza dobije pravo nastupa za BiH to je razlog sto djeca ne igraju B diviziju
-
- Kontakt:
To je vec opravdan razlog.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ovaj gmaz Berbic je zasluzio dobre robije
ja jos ne vjerujem o kakvom se ZLU radi....ovo nam ni kadar HDZ-a i Dodika ne bi uradio. Gnjida ide na all in da ce seniori proci grupu i da ce onda on trcat pred kamere da pokupiti zasluge. trebaju ga igarci odj.ebat u startu. zamisli glupana izjavit nase mlade selekcije nisu napravile pomak, kao da ce svake godine isti momci, istog talenta, igrati tu B diviziju.... a stranacki treneri i oni koji su ih odobrili mu nisu krivi. sve kontam ovo je finta...ali vrijeme istice
ja jos ne vjerujem o kakvom se ZLU radi....ovo nam ni kadar HDZ-a i Dodika ne bi uradio. Gnjida ide na all in da ce seniori proci grupu i da ce onda on trcat pred kamere da pokupiti zasluge. trebaju ga igarci odj.ebat u startu. zamisli glupana izjavit nase mlade selekcije nisu napravile pomak, kao da ce svake godine isti momci, istog talenta, igrati tu B diviziju.... a stranacki treneri i oni koji su ih odobrili mu nisu krivi. sve kontam ovo je finta...ali vrijeme istice
Ima logike ako je istina ovo za pare i Garzu. Ali opet, cirkus jbt da ukidas selekcije zbog toga. Nece ni biti pomaka u mladjim selekcijama kad svako svog uvaljuje u reprezentacije. Od igraca do trenera.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bravo za Berbica. Ovi mladi sa placenim pozivima nas samo brukaju godinama i to u pisljvoj b diviziji. 

-
- Kontakt:
Velizar je napisao/la: ↑21 maj 2025, 17:02Ovaj gmaz Berbic je zasluzio dobre robije

Ovaj savez ima i glavu i rep i ja kad izađem iz njega, on će biti na nuli ili u finansijskom plusu", kazao je Berbić.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Bit će mu račun na nuli.
Sve će ispraznit
Sve će ispraznit
-
- Kontakt:
Šta li Harun Mahmutović razmišlja dok čita oko ovog gašenja U selekcija...
Ovaj Berbic, pravnik koji se bolje snasao u kosarci.
Predsjednik Slobode, pazi to, jos od 2011 godine. Predsjednik nekada konkurentnog kluba, a koji danas bukvalno ne postoji.
I kao takav dođe na poziciju predsjednika saveza.
I kao takav ugasi ono jada od omladinskih selekcija.
Lakse je to, nego kao predsjednik da nađe pare, pa da se od djece prave zdravi ljudi prije svega ...
Boze sacuvaj ...
Predsjednik Slobode, pazi to, jos od 2011 godine. Predsjednik nekada konkurentnog kluba, a koji danas bukvalno ne postoji.
I kao takav dođe na poziciju predsjednika saveza.
I kao takav ugasi ono jada od omladinskih selekcija.
Lakse je to, nego kao predsjednik da nađe pare, pa da se od djece prave zdravi ljudi prije svega ...
Boze sacuvaj ...
Ja licno bih razmisljao na nacin, pravovremeno sam otisao.TripleThreat je napisao/la: ↑21 maj 2025, 17:26Šta li Harun Mahmutović razmišlja dok čita oko ovog gašenja U selekcija...
Svakako bi zavrsilo na danasnji nacin. Ma koliko Harun ili bilo ko drugi postigli.
Bili razlog Graza il nesto drugo, nema logike u ovom cinu.
Gospodine, znas u kakvoj drzavi si se prihvatio pozicije koju obnasas. Budi baja i nađi pare za djecu.
Jel se plate ostavio? Aha ...
Berbić ce ostati upisan zlatnim slovima u histroiji. Covjek koji je prekinuo brukanje BiH , u zadnje vrijeme smo gubili od Islanda Bugarske Madjarske i slicnih ekipa. Po meni sljedeci korak treba biti ukidanje svih privatnih škola košarki koje uče djecu pogresno... Ti treneri koji rade u tim školama su umjetnici, to bi bilo isto kao da u teretani ljudi na benchu rade mrtvo dizanje.
Aid Berbić, predsjednik KS BIH, predsjednik OKK Sloboda, predsjednik RSD Sloboda, Direktor Vodovod Tuzla, član uprave Razvojne banke. Zapamtite ime ovog vrhunskog stručnjaka. Da je svaki dan na jednom angažmanu, teško da bi normalan čovjek mogao stići kvalitetno obaviti sve funkcije. Ali on je Super Aid
Samo je Sloboda iz Tuzle
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.