FK Rudar Prijedor
-
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
Koliko god da je los ne moze biti gori od naseg Stijepica 

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
-
- Kontakt:
Uvjerit ces se vrlo brzo da moze biti puno gori.rudarprijedor je napisao/la:Koliko god da je los ne moze biti gori od naseg Stijepica
-
- Kontakt:
nakon DVA driblinga dobit ce aplauz citave tribine a nakon DVIJE utakmice yebavat cete mu sve sto stignete heheheBosanski zmaj je napisao/la:Uvjerit ces se vrlo brzo da moze biti puno gori.rudarprijedor je napisao/la:Koliko god da je los ne moze biti gori od naseg Stijepica

uglavnom vam sportski pozdrav iz Gradacca
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
-
- Kontakt:
A dobro mozda ga kod vas nije islo...
ALi kada je dolazio ovde sa Kozarom iz Gradiske bio je strasan igrac.. 

- Жика Павловић
- Kontakt:
Гавран - " њега " ? " " " у ' $ '89. Сер " ГавранBosanski zmaj je napisao/la:Vrlo brzo ce ljudi u Prijedoru shvatiti fudbalske (ne)kvalitete Đore.Kod nas u Gradaccu covjek nista nije pokazao,ali bukvalno nista.Nije bio u stanju da za dvije godine pogodi prazan gol. Najvaznije da smo ga se u Gradaccu rijesili,koliko nas je samo kostao zivaca, a vidim da ce i vama uskoro dizati pritisak.Mr. Đora promasaj.

Đorić je igrač promjenjive forme, on igra po sistemu "toplo-hladno". U Zvijezdi je imao djelimičan učinak, nekada je briljirao a nekada je bio potpuno van forme. Ali eto, možda se i po tom pitanju nešto promjeni i on bolje zaigra.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Đorić je kakav-takav bolji igrač i od Stijepića i od Kušljića...Sigurno će biti korisniji za tim
Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
Srećan Badnji Dan svim mojim Prijedorčanima !!!

PFC
PFC
-
- Kontakt:
I Srećan Božić svima !jeremija je napisao/la:Srećan Badnji Dan svim mojim Prijedorčanima !!!![]()
![]()
Mir Božiji,Hristos se rodi !
Zadnja izmjena: njonjo3717, dana/u 07 jan 2011, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ne **** lep,nego uporan ! 

-
- Kontakt:
Takav se nije rodio....vjeruj....onaj covjek je talenat....za promasaje!Bosanski zmaj je napisao/la:Uvjerit ces se vrlo brzo da moze biti puno gori.rudarprijedor je napisao/la:Koliko god da je los ne moze biti gori od naseg Stijepica
Sta crnite toliko Sasu Stijepica, pa ljudi moji on nas je doveo u Premijer Ligu
Bio je nas najbolji igrac dugo, sta ako nije u formi, ne moze se odma tako
Stijepic je i ove sezone par puta donio ili bod ili pobjedu ulaskom sa klupe.
Po meni Kusljic je gori od Stijepica, jer on sta je izmasio protiv Travnika to Stijepic nije u citavoj karijeri

Bio je nas najbolji igrac dugo, sta ako nije u formi, ne moze se odma tako

Po meni Kusljic je gori od Stijepica, jer on sta je izmasio protiv Travnika to Stijepic nije u citavoj karijeri

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
-
- Kontakt:
STIJEPIC i DJORIC ko da su blizanci onda heheheVastecija_GSE je napisao/la:Takav se nije rodio....vjeruj....onaj covjek je talenat....za promasaje!Bosanski zmaj je napisao/la:Uvjerit ces se vrlo brzo da moze biti puno gori.rudarprijedor je napisao/la:Koliko god da je los ne moze biti gori od naseg Stijepica
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
-
- Kontakt:
borac_sampion je napisao/la:- $ ?
РС(1992-2011) 19 " $!
Hvala brate...
PFC
PFC
-
- Kontakt:
On nije u formi od kad je poceo igrati fudbalPrijedor je napisao/la:Sta crnite toliko Sasu Stijepica, pa ljudi moji on nas je doveo u Premijer Ligu![]()
Bio je nas najbolji igrac dugo, sta ako nije u formi, ne moze se odma tako![]()

-
- Kontakt:
Da nije bilo Stjepića nebi ni bilo bodova protiv Širokog,a niko nepita koje izgubio bodove od Travnika Stjepić ili možda trener,a očito da Vi niste izvukli pouku od Posušja pa Vas pitam da li zna netko gdje taj klub sada igra,vjerojatno što mi nije drago al u ligi sličnoj onoj u kojoj ćete i Vi skoro igrati,jer sistemom koji radi trener a slijedi ga nazovimo uprava isti će odlepršati a Vi ćete se pitati pa jel to moguće.Nemoguće je da Vasa omladinska škola ništa ne proizvodi i da Vam trebaju ovi potrošeni igrači u zalasku karijere dabi se nerad u klubu pokrio.
-
- Kontakt:
Ti otkad si se pojavio na ovoj temi kontstantno pises sve u negativnom smislu i hoces da pokazes forumasima da u Rudaru ne moze biti gore a ustvari veze nemas..
80 posto ekipe su rodjeni Prijedorcani, ili su bili na kaljenju pa se vratili u Rudar uglavnom ti si vjerovatno poceo gledati Stijepica od ove ili prosle godine...A ja ga gledam 4. godinu u PD ja kao i vecina ovih forumasa i odlicno znamo njegov fudbalski talenat 

rudarprijedor je napisao/la:Ti otkad si se pojavio na ovoj temi kontstantno pises sve u negativnom smislu i hoces da pokazes forumasima da u Rudaru ne moze biti gore a ustvari veze nemas..80 posto ekipe su rodjeni Prijedorcani, ili su bili na kaljenju pa se vratili u Rudar uglavnom ti si vjerovatno poceo gledati Stijepica od ove ili prosle godine...A ja ga gledam 4. godinu u PD ja kao i vecina ovih forumasa i odlicno znamo njegov fudbalski talenat
Ma Stijepić nije ni za Žitopromet

PFC
PFC
-
- Kontakt:
Šta frajer ispriča,pa neko ko nije iz Prijedora i povjerovao bi mu...plavobijeli je napisao/la:Da nije bilo Stjepića nebi ni bilo bodova protiv Širokog,a niko nepita koje izgubio bodove od Travnika Stjepić ili možda trener,a očito da Vi niste izvukli pouku od Posušja pa Vas pitam da li zna netko gdje taj klub sada igra,vjerojatno što mi nije drago al u ligi sličnoj onoj u kojoj ćete i Vi skoro igrati,jer sistemom koji radi trener a slijedi ga nazovimo uprava isti će odlepršati a Vi ćete se pitati pa jel to moguće.Nemoguće je da Vasa omladinska škola ništa ne proizvodi i da Vam trebaju ovi potrošeni igrači u zalasku karijere dabi se nerad u klubu pokrio.

Ne **** lep,nego uporan ! 

Trenutno korisnika/ca: supervizor, Vanja8 i 12 gostiju.