potpis ,... Muratovic,Rahimic,Vlada najbolji do sadaleonardo je napisao/la:ko kaze sta za muratovica.......muratovic najbolji,rahimic super igra
Armenija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Armenija-BiH
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
ne budi smijesan... prebacivanje lopte sa na drugu stranu terena nije neka umjetnost kao sto se divi ovaj komentator... gdje je muratovic da preuzme ulogu misimovica molim te...leonardo je napisao/la:ko kaze sta za muratovica.......muratovic najbolji,rahimic super igra
joj sto igramo cccc....
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
a jesmo se povukli u pm...
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
- Stone Island
- Kontakt:
Da je potkačio ovaj debil loptu kako treba gol bi bio.
nevalja ovo nista , pritisli nas ovi jadnici , sta ce bit sa turskom u pm
"My lands are where my dead lie buried" Chief Crazy Horse
-
- Kontakt:
Ibišević je trebao izvesti ovaj penal.Džeko da je bio kolegijalniji, dopustio bi Ibiševiću da šuta, jer njemu stvarno treba gol.
- miralem444
- Kontakt:
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
Previse Kombinuju Treba uvest pjanica i muslimovica a izbacit Dzeku i Muratovica
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
- belaj_bager
- Kontakt:
meni su se noge odsjekle u zadnjih pet minuta, boze dragi pravo lose
ma đeko nezna pucati penale ali nema veze vodimo,jači smo hajmo bosno
ko reče đeki da puca penal 

- RK Gradacac
- Kontakt:
Daj ba ljudi ohladite malo, vodimo 1:0, malo smo popustili al bice to sve dobro do kraja.
Bolja smo reprezentacija u to nema sumnje. Opusteno samo, do pobjede
Bolja smo reprezentacija u to nema sumnje. Opusteno samo, do pobjede

010 ISN'T JUST A CODE
Joj kako se znamo opustiti,dobro pa je ostalo 1:0.Vjerujem da cemo u drugom pol povecati vodstvo a i ovi armenci ce valjda pocrkat do 60 minute 

Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
A on i ne treba doslovno da mjenja...tu je ibricic koji je sad zasad uspjesno zamijenio misketa...._dreamer_ je napisao/la:ne budi smijesan... prebacivanje lopte sa na drugu stranu terena nije neka umjetnost kao sto se divi ovaj komentator... gdje je muratovic da preuzme ulogu misimovica molim te...leonardo je napisao/la:ko kaze sta za muratovica.......muratovic najbolji,rahimic super igra
joj sto igramo cccc....
..Siamo l'armata Rossonera..
zavrsi prvo poluvrijeme...prvih pola sata dobro su igrali, a kasnije slijedi pad igre...rahimic mi se svidio..Ibricic isto dobro igra...al mi se nekako obrana lose postavlja i lako ispada...da je malo jaca reprezentacija, mislim da bi primili gol...al dobro, nema veze, vodi se, ne treba trazit dlaku u jajetu..samo naprijed decki...Ajmo BOSNOOO!!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
OOOO ko dade dzeku da suta , nek se nosi u krac
trebao je ibisevic njemu treba gol da se vrati
ovaj penal nas moze kostati 3 bodova
trebao je ibisevic njemu treba gol da se vrati
ovaj penal nas moze kostati 3 bodova
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
On i nije trebao zamijeniti Misimovica. Muratovic jedan od najboljih u nasem timu, ima ga i u napadu i u odbrani, bori se kao lav. Perfektna taktika selektora, pored njega odlican i Ibricic, Ciro je izveo fajtere, a ne umjetnike. Umjetnici ce trebati protiv Turske, kad ovi napadnu svim silama._dreamer_ je napisao/la:ne budi smijesan... prebacivanje lopte sa na drugu stranu terena nije neka umjetnost kao sto se divi ovaj komentator... gdje je muratovic da preuzme ulogu misimovica molim te...
joj sto igramo cccc....
Ovo se odnosi na prvo poluvrijeme. U drugom cemo vidjeti...
EDIT: Cuj ovoga Dzoke, treba izvesti Muratovica. Pjanic ce presjecati protivnicke napade kao Muratovic? Ne budi smijesan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
gdje ima tekma na internatu za gledati?????????
- Kobe Bryant
- Kontakt:
kazem da ga treba mjenjat na poluvremenu za Pjanicaleonardo je napisao/la:ko kaze sta za muratovica......

Pu hebem ti Dzeku...
Poceo me je pravo podsjecati na Baljica kad je presao u Real,umjesto da grize i trenira jos vise on poceo pjevati po Sarajevu ko p.edercina kakva...
Ljudi moji ma nemoze nas bosnjacki mentalitet nigdje kad smo mi pravi BAKLAVASI...
Poceo me je pravo podsjecati na Baljica kad je presao u Real,umjesto da grize i trenira jos vise on poceo pjevati po Sarajevu ko p.edercina kakva...
Ljudi moji ma nemoze nas bosnjacki mentalitet nigdje kad smo mi pravi BAKLAVASI...
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
Sta reci, odlicno smo otvorili ovu utakmicu i poveli smo vec u 5. minuti. Armenci su pokazali da znaju da igraju nogomet ali realno smo mi bi daleko bolji i konkretniji u napadu do sada (osim u zadnjih 5 minuta). Stvarno trebamo zaliti za propustene prilike jel bi sada moglo biti 0-3 za BIH. Vidjecemo sta ce biti u drugom poluvremenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.