Kvalifikacije za Eurobasket 2021
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2021
imate gugl pobogu
josilo je znimljiv igrac jer moze igrati i trojku i cetvorku i cuvati iste. izuzetno je jak pa zato moze preuzimati znatno vise igrace. treba istaci da je vecina njegovih trica asistirano, voli suirati iz dotrcavanja kao trailer, i klasicne catch and shoot situacije... ali i kao takav, bio bi znacajan kotacic u ekipi u kojoj se manje vise vec znaju uloge...zbog odlicne saradnje i razumjevanja koje ima sa aticem na terenz, bilo bi odlicno da ga vidimo u ulozi kakvu ima u igokei...bolje receno, puno laksoj ulozi jer ce glavni fokus biti na drugima. vazno je spomenuti da se ne boji preuzeti odgovornost i pogoditi zadnje suteve.
ili on ili alibegovic, koji je slican profil...bilo bi vrlo vazno da jedan igra.
ili on ili alibegovic, koji je slican profil...bilo bi vrlo vazno da jedan igra.
Mnogo mi je gotivna ova mlada ekipa. Simpaticni i dragi su mi pravo. Bore se srcano, trce, bacaju se na glavu, i svi nekako igraju po pravilu jedan za sve-svi za jednoga= pozitivna energija i harmonija. Primjetio sam da su se Kameni i Suljke posebno sjaranili. Zaista bih volio kad bi Mirza i ekipa potegli neke veze i pokrenuli procedure vezano za naturalizovane igrace.
Ovo je primjer kuda mora ici rukometna i fudbalska reprezentacija. Eto, u rukometu se pojavio tracak nade, dok je u fudbalu totalno crnilo. Kad se sjetim onih dzuturuma povraca mi se. Rukometasi ko usporeni snimak
Ovo je primjer kuda mora ici rukometna i fudbalska reprezentacija. Eto, u rukometu se pojavio tracak nade, dok je u fudbalu totalno crnilo. Kad se sjetim onih dzuturuma povraca mi se. Rukometasi ko usporeni snimak
Haj necemo vise o Josilu. Sta je sa ovim mladjima narastajima, mladjim reprezentacijama. Kobe i ekipa zna li se sta? Ima li nekih novih talenata, ja sam pokusao upratiti ali nisam nikog posebnog zapiko. Ona tema je bukvalno umrla.
Nerminh i Neno jesu li oni još aktivni na ovom forumu bar pod drugim imenom?
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
od mladjih imaju matkovic, vuckovic, topolovic, ilic, ...
Vedran je lajkovao na twitteru kad su mu pisali da zove Matkovića, ima li ko da mu napiše da zove Jošila, da vidimo hoće li biti lajka 

Kad je izvlačenje?
Koji ce izgovor Nurkic izmisliti da ne dodje na eurobasket 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Nije nijedan Josilo igro s Teletovicem na EP ...Semper je napisao/la: ↑22 feb 2021, 19:50Ako je isti Josilo igra je sa Teletovicem na EP kad smo dobili Litvance.JohnCleese je napisao/la: ↑22 feb 2021, 19:45Jesam li sanjao ili je Josilo vec nosio dres nase reprezentacije ?

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Pomijesao sam ga sa Sutalom.DaVinci je napisao/la: ↑22 feb 2021, 21:30Nije nijedan Josilo igro s Teletovicem na EP ...Semper je napisao/la: ↑22 feb 2021, 19:50Ako je isti Josilo igra je sa Teletovicem na EP kad smo dobili Litvance.JohnCleese je napisao/la: ↑22 feb 2021, 19:45Jesam li sanjao ili je Josilo vec nosio dres nase reprezentacije ?![]()
- JohnCleese
- Kontakt:
Sta kaze gugl?
Jel igrao Josilo za nas i da li se moze naci na spisku neke druge reprezentacije osim nase?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Bio na sirem spisku, nije igrao, moze se naci na spisku druge reprezentacije.JohnCleese je napisao/la: ↑22 feb 2021, 21:57Sta kaze gugl?
Jel igrao Josilo za nas i da li se moze naci na spisku neke druge reprezentacije osim nase?
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Prije ep 2015 je igrao pripremne utakmice, bio je među 14 igrača ali mu se selektor zahvalioJohnCleese je napisao/la: ↑22 feb 2021, 21:57Sta kaze gugl?

Zadnja izmjena: Drape, dana/u 22 feb 2021, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Treba mu reci da ce ici umjesto Muse na prvenstvo jer od ovog nema nista ..
- JohnCleese
- Kontakt:
Ok hvala.
Trebalo bi skrenuti paznju selektoru u svakom slucaju. Ima taj ratnicki duh,a pri tome ne odaje karakter egocentrika. Mislim da bi se uklopio.
U svakom slucaju to ce biti samo Vedranova odluka ali eto volio bih vidjeti kako je trener znao i za njeg i dao svoj sud, a ne da ostaju neki upitnici i nedoumice ( kao sa mnogo igraca dosad) pa da se onda konstruisu teorije itd...
Trebalo bi skrenuti paznju selektoru u svakom slucaju. Ima taj ratnicki duh,a pri tome ne odaje karakter egocentrika. Mislim da bi se uklopio.
U svakom slucaju to ce biti samo Vedranova odluka ali eto volio bih vidjeti kako je trener znao i za njeg i dao svoj sud, a ne da ostaju neki upitnici i nedoumice ( kao sa mnogo igraca dosad) pa da se onda konstruisu teorije itd...
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Prosli Eurobasket
Posto se igraju 4 grupe po 6 timova, ako ovako ostane, trebali bi biti u 3. sesiru.According to the FIBA Europe regulations the participating nations, the 9 participants of the 2016 Summer Olympics and Olympic Qualifying Tournaments would be seeded first, based on their respective records in EuroBasket 2015, with the remaining teams seeded based on their qualification records.
Josilo je rođen u Cacku i on se vodi kao srbijanski kosarkas,ja koliko znam on moze igrat samo kao naturalizovani kosarkas.Ne znam dal ima veze sto je par godina igrao u nasoj ligi pa da se moze vidit kao domaci kosarkas?
Iz BiH je on i ima naše državljanstvo, tako je i Luka Menalo rođen u Splitu jer se žene iz mjesta u Hercegovini odakle je on idu porađati u Split. Jošilo se i na stranici Igokee vodi kao igrač iz BiH.
https://igokea.rs/player/marko-josilo/