Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Borcev_navijac, sve što trener i treba da radi je da dobro "pospremi" ekipu i da je dobro vodi. Danas su takvi rijetki u našoj ligi. Plus što Amar Osim nije samo trener, već i menadžer Želje. Nešto kao SAF, samo bolji

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
borcev_navijac
- Kontakt:
ok, naravno zato i kazem on samo radi svoj posaotanzla je napisao/la:Borcev_navijac, sve što trener i treba da radi je da dobro "pospremi" ekipu i da je dobro vodi. Danas su takvi rijetki u našoj ligi. Plus što Amar Osim nije samo trener, već i menadžer Želje. Nešto kao SAF, samo bolji![]()
![]()
TREĆI PUT ČASTIMO !
Jeste on dobro pripremio ekipu ali šta je uradio u zadnjih 5-6 kola imali smo mislim 9 bodova više od Širokog a na kraju završili kao drugi, što bi se reklo od gotovog smo napravili veresiju...pa i baja ( Stojnić je jesenas bio dobro pripremio ekipu i od autsajdera ušao u borbu za prvaka, pa ga mi smijenili jer nam niko nikad ne valja).
-
borcev_navijac
- Kontakt:
ne mislim da je tom kriv baja, ili makar ne samo baja, malo su se bili digli ovi nasi i poceli misliti da ce pobjede dolaziti same po sebi a da je njima dovoljno samo da izadju na teren i proparadiraju a da ce ovi protivvnici odmah da skinu gace sami ( to za prijedor i modricu govorim , u travniku je nemoguce igrati )Borčevac je napisao/la:Jeste on dobro pripremio ekipu ali šta je uradio u zadnjih 5-6 kola imali smo mislim 9 bodova više od Širokog a na kraju završili kao drugi, što bi se reklo od gotovog smo napravili veresiju...pa i baja ( Stojnić je jesenas bio dobro pripremio ekipu i od autsajdera ušao u borbu za prvaka, pa ga mi smijenili jer nam niko nikad ne valja).
a tako se nesto desava kad se euforija prenese sa navijaca na igrace, e to bi se moglo desiti i zelji cije navijace sad trese euforija koja je nas tresla jesenas
Zadnja izmjena: borcev_navijac, dana/u 22 mar 2010, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
TREĆI PUT ČASTIMO !
Koga sljedećeg prenose.
-
amarpustahija
- Kontakt:
Znali ko oceli sutra zelju prenositi ? 
Ne kažem ni ja da je on kriv ali neko je kriv za to a uprava zna ko je kriv ali nazad ne možemo nažalost, idemo dalje pa kako nam Bog da.borcev_navijac je napisao/la:ne mislim da je tom kriv baja, ili makar ne samo baja, malo su se bili digli ovi nasi i poceli misliti da ce pobjede dolaziti same po sebi a da je njima dovoljno samo da izadju na teren i proparadiraju a da ce ovi protivvnici odmah da skinu gace sami ( to za prijedor i modricu govorim , u travniku je nemoguce igrati )Borčevac je napisao/la:Jeste on dobro pripremio ekipu ali šta je uradio u zadnjih 5-6 kola imali smo mislim 9 bodova više od Širokog a na kraju završili kao drugi, što bi se reklo od gotovog smo napravili veresiju...pa i baja ( Stojnić je jesenas bio dobro pripremio ekipu i od autsajdera ušao u borbu za prvaka, pa ga mi smijenili jer nam niko nikad ne valja).
a tako se nesto desava kad se euforija prenese sa navijaca na igrace, e to bi se moglo desiti i zelji cije navijace sad trese euforija koja je nas tresla jesenas
Zeljo-SlavijaNeutral je napisao/la:Koga sljedećeg prenose.
Subota 20:15h
1921-2011
-
borcev_navijac
- Kontakt:
ja cak mislim da je na neki nacin ovo osvjezenje ekipe mozda bilo nuzno da se to malo razdrma, ovi sad moraju da se dokazuju, a oni su mislili da su vec zavrsili posao u jesenjem dijelu, pa onda ta tri kisa na strani pa nas sarajevo dobi kod kuce u banjaluci, ko zna sta bi tu bilo da se nesto nije mijenjalo
TREĆI PUT ČASTIMO !
Esii TM87 je napisao/la:Zeljo-SlavijaNeutral je napisao/la:Koga sljedećeg prenose.
Danke.
ima li slucajno sutra u kupu na telki
Zar nije u 18h otkud sad u 20i15?Esii TM87 je napisao/la:Zeljo-SlavijaNeutral je napisao/la:Koga sljedećeg prenose.
Napisa čovjek ladno i naguli čim sam ga pitao primjetio sam da ovdje ljudi često lažu zato sam namjerno pitao iako me baš briga u koliko sati igraju
Red je vise da vidimo Želju na tv. najbolji klub, to zaslužuje 
mB!
Sutra sa svinjskim je u 18:00 a u subotu 20:15 slavija...gledajte i uvjerite se u nasu snaguBorčevac je napisao/la:Zar nije u 18h otkud sad u 20i15?Esii TM87 je napisao/la:Zeljo-SlavijaNeutral je napisao/la:Koga sljedećeg prenose.
1921-2011
sutra u 18 sati pocinje tekma protiv zrnjiskog a u subotu protiv slavije u 20 sati i kusur minuta
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Zasto si primitivanBorčevac je napisao/la:Napisa čovjek ladno i naguli čim sam ga pitao primjetio sam da ovdje ljudi često lažu zato sam namjerno pitao iako me baš briga u koliko sati igraju
1921-2011
Ja primitivan jel?Sutra sa svinjskim je u 18:00 a u subotu 20:15 slavija...gledajte i uvjerite se u nasu snagu
???Esii TM87 je napisao/la:Zasto si primitivanBorčevac je napisao/la:Napisa čovjek ladno i naguli čim sam ga pitao primjetio sam da ovdje ljudi često lažu zato sam namjerno pitao iako me baš briga u koliko sati igraju![]()
![]()
1921-2011
- denza_hordas
- Kontakt:
aj sto ovo mrzim pa sto se vise ne pomirite sa tim da je sarajevo najbolji bh klub svih vremena to je i dokazanoMukiol je napisao/la:Red je vise da vidimo Želju na tv. najbolji klub, to zaslužuje
svaki vas udarac cini nas jacim!!!!!!!! sami protiv svih ekipa smo najjaca!!!!! [Horde zla & Ultras Dynamo] & [FK Sarajevo & SG Dynamo Dresden]
Brothers 4 ever!!
Brothers 4 ever!!