Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amar Dedić
Crveni je presudio za debakl
Nigdje veze crveni karton
Bitno je da Dedic ulazi lagano
Nigdje veze crveni karton
Bitno je da Dedic ulazi lagano
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Podhitno mora poraditi na defanzivi, prije ovog zadnjeg gola što su primili iz kornera, neki random lik ga je tako izlomio 1 na 1 da je bilo smiješno, ko da Dembele ide na njega. Nekako se isčupao jer je lik zastao pa je uspio sa leđa izbiti loptu u korner ali ono sebi ne smije dozvoljavati.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Kao da pregori od prevelike zelje da asistira ili zabije, a onda zaboravi na defanzivne zadatke. On je po habitusu desni bek, koji silom prilika guran naprijed, pa na lijevu stranu (koja mu ne odgovara sta god da neko rekao, a vjerujem da ce i De Zerbi brzo shvatiti), nazor je od njega pravljen nekakav polivalentni igrac pa se i sam malo pogubio. Zaboravio je da, primarno, platu prima da brani svoj gol vise nego da napada protivnicki.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 23:07Podhitno mora poraditi na defanzivi, prije ovog zadnjeg gola što su primili iz kornera, neki random lik ga je tako izlomio 1 na 1 da je bilo smiješno, ko da Dembele ide na njega. Nekako se isčupao jer je lik zastao pa je uspio sa leđa izbiti loptu u korner ali ono sebi ne smije dozvoljavati.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Večeras, ruku na srce, blijeda partija. Vidjelo se zapravo koliko nije komotan na lijevoj strani zbog slabije noge, pokušava on ulaziti u sredinu i namiještati se na desnu nogu, ali nije to to. Ne znam da je ijedan duel dobio. U defanzivi nepostojeći.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mislim da su ovo samo i isključivo loše navike koje je prenio iz Salzburga a koje su počele ove sezone. U više od desetak navrata u LP je prelako ispadao, zaboravljao na svoje igrače, ne isprati igrača za kojeg je zadužen, lako odustane nakon što ga se zaobiđe i slične situacije. Mislio sam da je do toga što mu se nije igralo u Salzburgu ili što je izgubio volju s obzirom da ga nisu prodali a i bilježili su očajne rezultate ali čak i na ovako malom uzorku u Marseillu trenutno se može vidjeti da su mu ove stvari prešle u naviku.231983 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 23:13Kao da pregori od prevelike zelje da asistira ili zabije, a onda zaboravi na defanzivne zadatke. On je po habitusu desni bek, koji silom prilika guran naprijed, pa na lijevu stranu (koja mu ne odgovara sta god da neko rekao, a vjerujem da ce i De Zerbi brzo shvatiti), nazor je od njega pravljen nekakav polivalentni igrac pa se i sam malo pogubio. Zaboravio je da, primarno, platu prima da brani svoj gol vise nego da napada protivnicki.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 23:07Podhitno mora poraditi na defanzivi, prije ovog zadnjeg gola što su primili iz kornera, neki random lik ga je tako izlomio 1 na 1 da je bilo smiješno, ko da Dembele ide na njega. Nekako se isčupao jer je lik zastao pa je uspio sa leđa izbiti loptu u korner ali ono sebi ne smije dozvoljavati.
Nema ovo toliko veze na kojoj strani igra, jer defanziva 1 na 1 na bilo kojem dijelu terena je ista ili obaveza da ispratiš svog igrača nakon duplog pasa i slično. Mora ove stvari podhitno dovesti u red ako misli napredovati u karijeri i doći do vrhunskih klubova jer ovo trenutno nije to to.
On nije ovako djelovao loše i nezainteresovano u defanzivi predprošle sezone što u klubu, što u reprezentaciji. Ne znam šta se desilo u međuvremenu stvarno.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Danas opet klupa.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Gouiri i Bennacer koji su došli kad i on već su zauzeli svoje mjesto u prvih 11, nadam se da će i on uskoro.
Marsej je gori izbor cak i od Rome, francuski Hajduk 
Ovo se bas lose odvija do sada. Novi igraci koje je ocito trener htio, odmah i igraju. Dedic je dosao preko stele pjanic-benatia, desno im nije ni trebao jer je brazilac dobar, a lijevo vec mjesec dana ne moze da izbaci onog carobnjaka koji nista nije odigrao u ovom periodu.
U zadnje vrijeme se covjek bas mora pitati da li mi njega malo precjenjujemo i zasto ga niko od boljih nije kupio a bio je skoro "dzaba" u oskudici dobrih bekova.
Jos uvijek se nadam da ce postati ono sto ocekujemo od njega jer dugo nam se nije pojavio ovakav potencijal.
U zadnje vrijeme se covjek bas mora pitati da li mi njega malo precjenjujemo i zasto ga niko od boljih nije kupio a bio je skoro "dzaba" u oskudici dobrih bekova.
Jos uvijek se nadam da ce postati ono sto ocekujemo od njega jer dugo nam se nije pojavio ovakav potencijal.
Ta dvojica su iskusniji i godinama igraju na najvišem nivou u ligama 5. Uz to se ne moraju navikavati na taj neki novi sistem s obzirom na pozicije koje igraju, za razliku od Dedica koji se haman prvi put susreće s ovim sistemom i pozicijom (ako izuzmemo ono nesto minuta u reprezentativnom dresu).Coolpanda24 je napisao/la: ↑02 mar 2025, 20:03Gouiri i Bennacer koji su došli kad i on već su zauzeli svoje mjesto u prvih 11, nadam se da će i on uskoro.
hurem je napisao/la: ↑02 mar 2025, 21:26Ta dvojica su iskusniji i godinama igraju na najvišem nivou u ligama 5. Uz to se ne moraju navikavati na taj neki novi sistem s obzirom na pozicije koje igraju, za razliku od Dedica koji se haman prvi put susreće s ovim sistemom i pozicijom (ako izuzmemo ono nesto minuta u reprezentativnom dresu).Coolpanda24 je napisao/la: ↑02 mar 2025, 20:03Gouiri i Bennacer koji su došli kad i on već su zauzeli svoje mjesto u prvih 11, nadam se da će i on uskoro.
Ko prenosi nikad ne mogu da nadjem arena sportklub eurosport uvijek moram pojedinacno saltat kanale 20 kanala
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Sve to stoji, i mi smo se nadali da ga dovodi na prirodnu poziciju i da ga vidi u sistemu igre, a ne ovako... Ali šta je tu je, izboriće se valjda za mjesto.hurem je napisao/la: ↑02 mar 2025, 21:26Ta dvojica su iskusniji i godinama igraju na najvišem nivou u ligama 5. Uz to se ne moraju navikavati na taj neki novi sistem s obzirom na pozicije koje igraju, za razliku od Dedica koji se haman prvi put susreće s ovim sistemom i pozicijom (ako izuzmemo ono nesto minuta u reprezentativnom dresu).Coolpanda24 je napisao/la: ↑02 mar 2025, 20:03Gouiri i Bennacer koji su došli kad i on već su zauzeli svoje mjesto u prvih 11, nadam se da će i on uskoro.
Zadnja izmjena: Coolpanda24, dana/u 02 mar 2025, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Arena sport 1.zgembo89 je napisao/la: ↑02 mar 2025, 21:44hurem je napisao/la: ↑02 mar 2025, 21:26Ta dvojica su iskusniji i godinama igraju na najvišem nivou u ligama 5. Uz to se ne moraju navikavati na taj neki novi sistem s obzirom na pozicije koje igraju, za razliku od Dedica koji se haman prvi put susreće s ovim sistemom i pozicijom (ako izuzmemo ono nesto minuta u reprezentativnom dresu).Coolpanda24 je napisao/la: ↑02 mar 2025, 20:03Gouiri i Bennacer koji su došli kad i on već su zauzeli svoje mjesto u prvih 11, nadam se da će i on uskoro.
Ko prenosi nikad ne mogu da nadjem arena sportklub eurosport uvijek moram pojedinacno saltat kanale 20 kanala
Ja gledam na Areni Sport 3
Forza Marseille

Forza Marseille
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Nisam brate tek upalio sad drugoCoolpanda24 je napisao/la: ↑02 mar 2025, 21:53Jesi gledao prvo poluvrijeme, čudno mi da je 0-0, kako igraju?
Ja evo tek sad upalio, čekam Amara.
Gledo pitare
Ovo sto sam gledao Marseille par utakmica nekako imam osjecaj da ih sudije zezaju
Evo i sad cist korner nije svirao, a to sam vec vidio nekoliko puta otkad Amar dosao
Pa crveni karton proslu utakmicu smijesan
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Mogao bi Dedic uci veceras i to na desno krilo umjesto Henrique
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Evo gledam nisu ga ni prikazali odmah
Aj bitno je da je usao
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ja mislio one ovacije za Dedica sa stadiona a ono haman za Merlina sto je izasao nekako imam osjecaj da je jos u grcu trci trudi se al nekako nema prolaza 1 na 1