Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
Trasimaco
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la Trasimaco » 06 sep 2011, 16:34

Ta funkcija se placa. :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 06 sep 2011, 20:09

Može li mi neko reći zašto mi se ne pojavljuje potpis? Ako je izbrisan, zanima me zbog čega je izbrisan?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 06 sep 2011, 21:11

alan_kardec je napisao/la:Može li mi neko reći zašto mi se ne pojavljuje potpis? Ako je izbrisan, zanima me zbog čega je izbrisan?
ja vidim ovo:

$ ' " ? " "!!!

...за све ' $...
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 sep 2011, 01:16

Nemam razloga ni volje da vas zahebavam, ali sinoć kad sam se ulogovao i ostavio neke komentare, potpisa nije bilo. :?

Evo sad vidim potpis.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 07 sep 2011, 01:23

bolje da niste nikako ni otvarali forum veceras..Pojedinci su mogu misliti svake sekunde vrebali iz grmlja samo da iskoce i pocnu pljuvati
15.10 - 15.06 ...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 sep 2011, 04:05

skyisthelimit je napisao/la:bolje da niste nikako ni otvarali forum veceras..Pojedinci su mogu misliti svake sekunde vrebali iz grmlja samo da iskoce i pocnu pljuvati
Nisam ulazio na temu bih-bjelorusija tako da nisam pratio komentare tamo, ali jel to stvarno bilo idiota koji su i nakon one pobjede sinoć imali mooda da nekog pljuju? ccc ja bagre hebo te život.
RIP Adis Selmanović

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 07 sep 2011, 08:45

admin je napisao/la:mi čačkamo.

molim vas za strpljenje u narednim danima. pokušavamo unaprijediti performase foruma kako bi sve radilo bez poteškoća i u trenucima najvećeg opterećenja na serveru.
@kardec

vjerovatno je ovo razlog pa u jednom momentu nije bilo potpisa
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 sep 2011, 10:57

Koliko mene na raznim temama mora puta bezrazlozno vrijedjati marseille_unique a ja prijavljivati postove da bi on bio banovan :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 07 sep 2011, 11:25

Molim vas da omogućite da se u profilu svi forumaši moraju izjasniti za koji klub navijaju a onda da omogućite da ignorišem sve forumaše koji navijaju za određeni klub :D
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 07 sep 2011, 13:54

NoName je napisao/la:Molim vas da omogućite da se u profilu svi forumaši moraju izjasniti za koji klub navijaju a onda da omogućite da ignorišem sve forumaše koji navijaju za određeni klub :D
posljednji put te ljubazno molim da ne spamiraš na temama na ovom podforumu.
hvala.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 07 sep 2011, 14:02

adresa se ne koristi.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 08 sep 2011, 13:18

Hoću da vidim post zbog kojeg sam poslan na hlađenje na jedan dan,i razlog zbog koga safira još nije dobio bananu ?!
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 08 sep 2011, 13:22

*p!p!t@* je napisao/la:Hoću da vidim post zbog kojeg sam poslan na hlađenje na jedan dan,i razlog zbog koga safira još nije dobio bananu ?!
evo ovaj iznad.
razlog bana: miješanje u posao moderatora.

1000 puta rečeno, nema dodatnih objašnjavanja o banovima, isl. niti će forumaši određivati ko će biti banovan, a ko ne. ko misli da bi bolje moderirao forum, slobodan je da ga sebi instalira i vodi kako god misli da je najbolje.

Vijetnamac
Kontakt:

Post Postao/la Vijetnamac » 08 sep 2011, 16:12

I znao sam da si mi ga ti dao jer nisi mogao otrpiti moje savrsenstvo u levacenju svakog ko mi se usudio nesto reci a sada mi reci nesto. Ako meni svi redom direktno i indirektno porucuju ruzne rijeci i stvari zasto oni nisu banovani?

Zasto od svih tih gorih psovki ti me banujes zbog recenice: "Koji mi je slabic obrisao post?"
Nisam to trebao reci ali prvo su trebali doci mnogi prije mene na listu banovanih.
Istina je da ne radis objektivno svoj posao i da zbog licnih nekih razloga samo cekas i najmanji prestup da nekoga uklonis.
Zbog toga trebas odstupiti sa pozicije moderatora a i pozivam admina da te odstrani zbog pristrasnosti.

Plumer nemoj da brines jer ne bih se upustio u ovo da ne radim po pravilima.

Vijetnamac
Kontakt:

Post Postao/la Vijetnamac » 08 sep 2011, 16:26

NIkakve klipove ja nisam stavljao, mozda tek jedan da sam stavio. Sve sto sam rekao je istina i bio sam rijetko produktivan forumas koji je u par minuta punio stranice i stranice. Ko god da me banovao to je atak an mene bez razloga. Nism bio svet ali moji postovi su prelijepi kako se ostali ponasaju i ne dobijaju ban.

A admin bi mogao nekad malo pogledati van teme o Bayernu ako mu nije tesko do ktaljevstva skociti da vidi sve.
On ce bolje sam vidjeti nego da mu ja kazem

Ne znam nista za roditelje, mozda u afektu nesto :mrgreen:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 08 sep 2011, 16:59

Vijetnamac je napisao/la:I znao sam da si mi ga ti dao jer nisi mogao otrpiti moje savrsenstvo u levacenju svakog ko mi se usudio nesto reci a sada mi reci nesto. Ako meni svi redom direktno i indirektno porucuju ruzne rijeci i stvari zasto oni nisu banovani?

Zasto od svih tih gorih psovki ti me banujes zbog recenice: "Koji mi je slabic obrisao post?"
Nisam to trebao reci ali prvo su trebali doci mnogi prije mene na listu banovanih.
Istina je da ne radis objektivno svoj posao i da zbog licnih nekih razloga samo cekas i najmanji prestup da nekoga uklonis.
Zbog toga trebas odstupiti sa pozicije moderatora a i pozivam admina da te odstrani zbog pristrasnosti.

Plumer nemoj da brines jer ne bih se upustio u ovo da ne radim po pravilima.
ovaj slabić te sada trajno banuje.
razlog bana: miješanje u posao moderatora.
zbogom.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 08 sep 2011, 17:41

Spartak je napisao/la::O
Indikativno je da zbog bilo kakve kritike se neko posalje u banovice.
to govori nesto....
Kad ce tebi dojadit da pravis nove profile?!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 08 sep 2011, 18:39

imali smo jednog gosta iz Makedonije koji se davno registrovao, sad najednom ih ima na desetine...Isplivavaju i provociraju :roll:
15.10 - 15.06 ...

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 08 sep 2011, 19:48

Ne vidim gdje je ovaj Spartakov post, ali čovjek je 100% u pravu.

Možda nije loše da napomenem, obzirom da u zadnje vrijeme imamo sve češće slučajeve:

Nećemo diskutovati o radu moderatora, debatirati o razlozima, prihvatati ili razmatrati prijedloge o tome ko bi ili ne bi trebao biti banovan isl. Moderatori su osnovni temelj ovog foruma. Kome se ne sviđaju moderatori, ne sviđa mu se naš forum, pa nema potrebe ni da ga koristi. Promjene moderatora ili načina na koji oni rade na bilo kakav zahtjev ili sugestiju na ovoj temi neće se nikad desiti. Ukoliko to pokušavate ili čekate da se desi, džaba gubite vrijeme.

to je sve jasno napisano u praviliniku foruma (http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =40&t=1087" onclick="window.open(this.href);return false;) pod opširnom sekcijom naslovljenom "Moderatori i administratori".

molim vas da sa diskusijom na ovu temu završimo jednom za uvijek.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 09 sep 2011, 00:26

Ako budem banovan zbog ovog posta , ja više na ovaj forum neću doći.
FRANK RIBERY je napisao/la:Kakva bruka.Došao trećeligaš da uveliča otvorenje i jadovi ga nisu mogli pobjediti.Očajna utakmica ekipe kojoj je ovo generalna proba.NA kraju mi žao publike koja je morala da na otvorenju stadiona doživi remi protiv Nottsa.
U postu sam iznio svoje viđenje utakmice bez namjere da nekog uvrijedim.Na kraju krajeva Juventus je odigrao lošu utakmicu i sigurno da su kritike na mjestu.Nisam pročitao u pravilima da je iznošenje vlastitog mišljenja kažnjivo.Nije po zakon ne bi trebalo ni na forumu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.