Forum
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Forum
Može li mi neko reći zašto mi se ne pojavljuje potpis? Ako je izbrisan, zanima me zbog čega je izbrisan?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
ja vidim ovo:alan_kardec je napisao/la:Može li mi neko reći zašto mi se ne pojavljuje potpis? Ako je izbrisan, zanima me zbog čega je izbrisan?
$ ' " ? " "!!!
...за све ' $...
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
- alan_kardec
- Kontakt:
Nemam razloga ni volje da vas zahebavam, ali sinoć kad sam se ulogovao i ostavio neke komentare, potpisa nije bilo.
Evo sad vidim potpis.

Evo sad vidim potpis.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- skyisthelimit
bolje da niste nikako ni otvarali forum veceras..Pojedinci su mogu misliti svake sekunde vrebali iz grmlja samo da iskoce i pocnu pljuvati
15.10 - 15.06 ...
- alan_kardec
- Kontakt:
Nisam ulazio na temu bih-bjelorusija tako da nisam pratio komentare tamo, ali jel to stvarno bilo idiota koji su i nakon one pobjede sinoć imali mooda da nekog pljuju? ccc ja bagre hebo te život.skyisthelimit je napisao/la:bolje da niste nikako ni otvarali forum veceras..Pojedinci su mogu misliti svake sekunde vrebali iz grmlja samo da iskoce i pocnu pljuvati
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
@kardecadmin je napisao/la:mi čačkamo.
molim vas za strpljenje u narednim danima. pokušavamo unaprijediti performase foruma kako bi sve radilo bez poteškoća i u trenucima najvećeg opterećenja na serveru.
vjerovatno je ovo razlog pa u jednom momentu nije bilo potpisa
Ordem e progresso
Koliko mene na raznim temama mora puta bezrazlozno vrijedjati marseille_unique a ja prijavljivati postove da bi on bio banovan 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- NoName
- Kontakt:
Molim vas da omogućite da se u profilu svi forumaši moraju izjasniti za koji klub navijaju a onda da omogućite da ignorišem sve forumaše koji navijaju za određeni klub 

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
posljednji put te ljubazno molim da ne spamiraš na temama na ovom podforumu.NoName je napisao/la:Molim vas da omogućite da se u profilu svi forumaši moraju izjasniti za koji klub navijaju a onda da omogućite da ignorišem sve forumaše koji navijaju za određeni klub
hvala.
adresa se ne koristi.
Hoću da vidim post zbog kojeg sam poslan na hlađenje na jedan dan,i razlog zbog koga safira još nije dobio bananu ?!
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
evo ovaj iznad.*p!p!t@* je napisao/la:Hoću da vidim post zbog kojeg sam poslan na hlađenje na jedan dan,i razlog zbog koga safira još nije dobio bananu ?!
razlog bana: miješanje u posao moderatora.
1000 puta rečeno, nema dodatnih objašnjavanja o banovima, isl. niti će forumaši određivati ko će biti banovan, a ko ne. ko misli da bi bolje moderirao forum, slobodan je da ga sebi instalira i vodi kako god misli da je najbolje.
-
- Kontakt:
I znao sam da si mi ga ti dao jer nisi mogao otrpiti moje savrsenstvo u levacenju svakog ko mi se usudio nesto reci a sada mi reci nesto. Ako meni svi redom direktno i indirektno porucuju ruzne rijeci i stvari zasto oni nisu banovani?
Zasto od svih tih gorih psovki ti me banujes zbog recenice: "Koji mi je slabic obrisao post?"
Nisam to trebao reci ali prvo su trebali doci mnogi prije mene na listu banovanih.
Istina je da ne radis objektivno svoj posao i da zbog licnih nekih razloga samo cekas i najmanji prestup da nekoga uklonis.
Zbog toga trebas odstupiti sa pozicije moderatora a i pozivam admina da te odstrani zbog pristrasnosti.
Plumer nemoj da brines jer ne bih se upustio u ovo da ne radim po pravilima.
Zasto od svih tih gorih psovki ti me banujes zbog recenice: "Koji mi je slabic obrisao post?"
Nisam to trebao reci ali prvo su trebali doci mnogi prije mene na listu banovanih.
Istina je da ne radis objektivno svoj posao i da zbog licnih nekih razloga samo cekas i najmanji prestup da nekoga uklonis.
Zbog toga trebas odstupiti sa pozicije moderatora a i pozivam admina da te odstrani zbog pristrasnosti.
-
- Kontakt:
NIkakve klipove ja nisam stavljao, mozda tek jedan da sam stavio. Sve sto sam rekao je istina i bio sam rijetko produktivan forumas koji je u par minuta punio stranice i stranice. Ko god da me banovao to je atak an mene bez razloga. Nism bio svet ali moji postovi su prelijepi kako se ostali ponasaju i ne dobijaju ban.
A admin bi mogao nekad malo pogledati van teme o Bayernu ako mu nije tesko do ktaljevstva skociti da vidi sve.
On ce bolje sam vidjeti nego da mu ja kazem
Ne znam nista za roditelje, mozda u afektu nesto
A admin bi mogao nekad malo pogledati van teme o Bayernu ako mu nije tesko do ktaljevstva skociti da vidi sve.
On ce bolje sam vidjeti nego da mu ja kazem
Ne znam nista za roditelje, mozda u afektu nesto

ovaj slabić te sada trajno banuje.Vijetnamac je napisao/la:I znao sam da si mi ga ti dao jer nisi mogao otrpiti moje savrsenstvo u levacenju svakog ko mi se usudio nesto reci a sada mi reci nesto. Ako meni svi redom direktno i indirektno porucuju ruzne rijeci i stvari zasto oni nisu banovani?
razlog bana: miješanje u posao moderatora.
zbogom.
Kad ce tebi dojadit da pravis nove profile?!Spartak je napisao/la::O
Indikativno je da zbog bilo kakve kritike se neko posalje u banovice.
to govori nesto....
- skyisthelimit
imali smo jednog gosta iz Makedonije koji se davno registrovao, sad najednom ih ima na desetine...Isplivavaju i provociraju 

15.10 - 15.06 ...
Ne vidim gdje je ovaj Spartakov post, ali čovjek je 100% u pravu.
Možda nije loše da napomenem, obzirom da u zadnje vrijeme imamo sve češće slučajeve:
Nećemo diskutovati o radu moderatora, debatirati o razlozima, prihvatati ili razmatrati prijedloge o tome ko bi ili ne bi trebao biti banovan isl. Moderatori su osnovni temelj ovog foruma. Kome se ne sviđaju moderatori, ne sviđa mu se naš forum, pa nema potrebe ni da ga koristi. Promjene moderatora ili načina na koji oni rade na bilo kakav zahtjev ili sugestiju na ovoj temi neće se nikad desiti. Ukoliko to pokušavate ili čekate da se desi, džaba gubite vrijeme.
to je sve jasno napisano u praviliniku foruma (http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =40&t=1087" onclick="window.open(this.href);return false;) pod opširnom sekcijom naslovljenom "Moderatori i administratori".
molim vas da sa diskusijom na ovu temu završimo jednom za uvijek.
Možda nije loše da napomenem, obzirom da u zadnje vrijeme imamo sve češće slučajeve:
Nećemo diskutovati o radu moderatora, debatirati o razlozima, prihvatati ili razmatrati prijedloge o tome ko bi ili ne bi trebao biti banovan isl. Moderatori su osnovni temelj ovog foruma. Kome se ne sviđaju moderatori, ne sviđa mu se naš forum, pa nema potrebe ni da ga koristi. Promjene moderatora ili načina na koji oni rade na bilo kakav zahtjev ili sugestiju na ovoj temi neće se nikad desiti. Ukoliko to pokušavate ili čekate da se desi, džaba gubite vrijeme.
to je sve jasno napisano u praviliniku foruma (http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =40&t=1087" onclick="window.open(this.href);return false;) pod opširnom sekcijom naslovljenom "Moderatori i administratori".
molim vas da sa diskusijom na ovu temu završimo jednom za uvijek.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ako budem banovan zbog ovog posta , ja više na ovaj forum neću doći.
U postu sam iznio svoje viđenje utakmice bez namjere da nekog uvrijedim.Na kraju krajeva Juventus je odigrao lošu utakmicu i sigurno da su kritike na mjestu.Nisam pročitao u pravilima da je iznošenje vlastitog mišljenja kažnjivo.Nije po zakon ne bi trebalo ni na forumu.FRANK RIBERY je napisao/la:Kakva bruka.Došao trećeligaš da uveliča otvorenje i jadovi ga nisu mogli pobjediti.Očajna utakmica ekipe kojoj je ovo generalna proba.NA kraju mi žao publike koja je morala da na otvorenju stadiona doživi remi protiv Nottsa.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.