Benjamin Tahirović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Coolpanda24
Kontakt:

Re: Benjamin Tahirović

Post Postao/la Coolpanda24 » 23 jan 2025, 20:24

Evo prizvali ste nove vijesti :lol:
Sve je veći interes za Benjamina Tahirovića (21). Proteklih dana Torino, Udinese i Oxford United javili su se Ajaxu za reprezentativca Bosne i Hercegovine, koji se nada da će u narednim danima moći birati između još više klubova.

Iako su Ajax i Coventry City postigli dogovor oko Tahirovićevog transfera i on bi još uvijek mogao zaraditi više od svoje Ajaxove plaće u Engleskoj, odlučio je iskoristiti priliku u Amsterdamu. To je dobio od Fariolija u jednoj utakmici Europske lige i Eredivisie, u kojima je odigrao ukupno 125 minuta. Međutim, Tahiroviću je sada jasno rečeno da za njega nema budućnosti u Ajaxu i da potraži novi klub.
Izvor: De Telegraaf
Ovaj izgleda čeka da ga Real Madrid kontaktira :rol:
Zadnja izmjena: Coolpanda24, dana/u 23 jan 2025, 20:51, ukupno mijenjano 2 puta.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 23 jan 2025, 20:29

Kakvu sansu Bog te vidio? Trener ga ne yebe ni 2 posto. Strasno retardirane poteze lik radi. Bas zbog ovog odbijanja ponuda mu ne bi uputio poziv...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 23 jan 2025, 20:47

DamirT je napisao/la:
23 jan 2025, 20:29
Kakvu sansu Bog te vidio? Trener ga ne yebe ni 2 posto. Strasno retardirane poteze lik radi. Bas zbog ovog odbijanja ponuda mu ne bi uputio poziv...
misli se na sansu pred pocetak sezone.
Sada je valjda i njemu jasno da je nece dobiti:-)

Ne bih ga ja zvao u martu ako klub ne promijeni, da mi je brat rodjeni:-)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 23 jan 2025, 20:59

fanatik19 je napisao/la:
23 jan 2025, 19:42
Samo nek ide negdje gdje će igrati jer će u protivnom Barbarez Fan Boys organizaciji ovog foruma ponestat izgovora da opravdaju potez selektora da forsira igrača koji se fudbalom evidentno odlučio bavit samo na reprezentativnom nivou. On ako ne pronađe klub do kraja januara gdje će barem biti rotacijski igrač apsolutno ne vidim niti jedan razlog da ga se pozove u martu a kamoli da igra u prvih 11 ne daj Bože.
Ali cemu odmah potreba za tim "fan boys" seljackim forama, a onda se ljutite kad vas neko podjebaje i kontrira. Moze se normalno pisati i bez prozivki na koga god se to odnosilo.

Mi nismo imali bolje igrace ili smo imali igrace slicnog kvaliteta sa kojima godinama unazad nismo nista napravili. Svi smo tjerali te igrace i htjeli promjene, nova lica, mladje i potentnije igrace da se dokazuju. Dobili smo to i sad valja istrpiti, a na osnovu forme praviti pozive igracima, mada izuzetaka uvijek ima.
Onako kako je Benjo odigrao zadnju tekmu protiv Holandije mislim da niko ovdje nema nista protiv da to nastavi pa makar svaku tekmu sjedio na klupi u klubu. Ali svi znamo da to ne ide tako i da igrac mora imati minutazu, a samo se mozemo nadati da ce i on dobiti svoju novu sansu i podici nivo igre bilo to u Ajaxu ili negdje drugo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 23 jan 2025, 21:05

Tacno se odmah sjetim zasto mi je fanatik na blok listi cim ga neko kvotuje
naprijed rejal

Zizou
Kontakt:

Post Postao/la Zizou » 23 jan 2025, 21:37

Tahirovic je blizu da bude novi igrac Udinese Calcio!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 23 jan 2025, 21:50

Ne znam je li na kupi vidim da nije u prvih 11

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 23 jan 2025, 21:51

zgembo89 je napisao/la:
23 jan 2025, 21:50
Ne znam je li na kupi vidim da nije u prvih 11
Ma kakvi, i dalje navodno ima posljedice od potresa mozga.

PasodelMar
Kontakt:

Post Postao/la PasodelMar » 23 jan 2025, 21:56

BFB korporacija sluti da ovo ne ide na dobro. Vrijeme leti, on bez forme jedno godinu dana, možda i duže. Barbarez ga forsirao najviše u 8, sada može graditi novi vezni red bez njeg ili pogaziti svoje riječi o budućim pozivima. Teška vremena za wannabe selektora.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 23 jan 2025, 22:01

Beduin je napisao/la:
23 jan 2025, 20:59
fanatik19 je napisao/la:
Samo nek ide negdje gdje će igrati jer će u protivnom Barbarez Fan Boys organizaciji ovog foruma ponestat izgovora da opravdaju potez selektora da forsira igrača koji se fudbalom evidentno odlučio bavit samo na reprezentativnom nivou. On ako ne pronađe klub do kraja januara gdje će barem biti rotacijski igrač apsolutno ne vidim niti jedan razlog da ga se pozove u martu a kamoli da igra u prvih 11 ne daj Bože.
Ali cemu odmah potreba za tim "fan boys" seljackim forama, a onda se ljutite kad vas neko podjebaje i kontrira. Moze se normalno pisati i bez prozivki na koga god se to odnosilo.

Mi nismo imali bolje igrace ili smo imali igrace slicnog kvaliteta sa kojima godinama unazad nismo nista napravili. Svi smo tjerali te igrace i htjeli promjene, nova lica, mladje i potentnije igrace da se dokazuju. Dobili smo to i sad valja istrpiti, a na osnovu forme praviti pozive igracima, mada izuzetaka uvijek ima.
Onako kako je Benjo odigrao zadnju tekmu protiv Holandije mislim da niko ovdje nema nista protiv da to nastavi pa makar svaku tekmu sjedio na klupi u klubu. Ali svi znamo da to ne ide tako i da igrac mora imati minutazu, a samo se mozemo nadati da ce i on dobiti svoju novu sansu i podici nivo igre bilo to u Ajaxu ili negdje drugo.
Ne podyebaje nas niko nego je to iluzorna slika u glavi likova poput tebe i Svetog čija je važnost na ovom forumu ravna gumi koju šalješ na otpad nakon što se profil sveo na ispod 1 mm.
Vas 2 i još par delegata ste tu da jedan drugom budete portparoli kada uđete u raspravu sa nekim i istu završite sa stvorenom slikom da ste nekom spustili a zapravo ste 2 totalno nevažna lika.

Nisam te prozvao ovim postom za Tahirovića i uopšte nisam očekivao da ćeš mi bilo šta odgovorit ali evo kad već jesi biću kratak u odnosu na ono što se naviklo da ja pišem.

Ti nađi negdje post gdje sam ja tjerao bilo kojeg igrača poput Krunića, Pjanića, Hadžiahmetovića i ja ću se odmah izbrisat sa foruma jer u startu tvoja poređenja kreću sa nebulozama. Niko ovdje nema ništa protiv poziva Tahiroviću ali pod uslovom da ima status barem 13. Igrača ekipe kluba za koji nastupa. Evo opravdali smo nekako ovih pola godine gdje je na klupskom nivou jedva odigrao 100 minuta ali kako ćemo pravdati dalje pozive dok momak grije tribine evropskih stadiona?

Kada su u pitanju Barbarez Fan Boysi, ovo sam napisao jer me živo zanima šta će na ovo da kažu likovi poput Svetog, Hurema i ostalih gdje tebe baš i ne ubrajam obzirom da kao i dosta forumaša nisi još odlučio jel ti Barbarez dobar ili nije.

Ovdje se fakat predstavlja situacija kao da mi imamo nešto protiv Tahirovića a zapravo smo samo razočarani razvojem njegove karijere i odlukama koje momak donosi gdje ne gleda nikakvu perspektivu nego isključivo pare.
Toliko.
Zadnja izmjena: fanatik19, dana/u 23 jan 2025, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.

PasodelMar
Kontakt:

Post Postao/la PasodelMar » 23 jan 2025, 22:06

fanatik19 je napisao/la:
23 jan 2025, 22:01

Ne podyebaje nas niko nego je to iluzorna slika u glavi likova poput tebe i Svetog čija je važnost na ovom forumu ravna gumi koju šalješ na otpad nakon što se profil sveo na ispod 1 mm.
:urnebes:

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 23 jan 2025, 22:31

Udine ne bi bilo lose, konkurencija sasvim okej.

Karloboss
Kontakt:

Post Postao/la Karloboss » 23 jan 2025, 22:34

Sindikat12 je napisao/la:
23 jan 2025, 22:31
Vidim ga Italiji samo Serie B a kamoli Udine koji su ok klub u Italiji.

SetoKaiba
Kontakt:

Post Postao/la SetoKaiba » 23 jan 2025, 23:03

Jesi li se čuo s Lemilicom? Šta kaže, kakve su šanse za transfer?

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 23 jan 2025, 23:06

SetoKaiba je napisao/la:
23 jan 2025, 23:03
:rol:
naprijed rejal

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 24 jan 2025, 08:52

SetoKaiba je napisao/la:
🤣🤣🤣🤣🤣

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 jan 2025, 09:27

fanatik19 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
fanatik19 je napisao/la:

Vas 2 i još par delegata ste tu da jedan drugom budete portparoli kada uđete u raspravu sa nekim i istu završite sa stvorenom slikom da ste nekom spustili a zapravo ste 2 totalno nevažna lika.

Nisam te prozvao ovim postom za Tahirovića i uopšte nisam očekivao da ćeš mi bilo šta odgovorit ali evo kad već jesi biću kratak u odnosu na ono što se naviklo da ja pišem.

Ti nađi negdje post gdje sam ja tjerao bilo kojeg igrača poput Krunića, Pjanića, Hadžiahmetovića i ja ću se odmah izbrisat sa foruma jer u startu tvoja poređenja kreću sa nebulozama. Niko ovdje nema ništa protiv poziva Tahiroviću ali pod uslovom da ima status barem 13. Igrača ekipe kluba za koji nastupa. Evo opravdali smo nekako ovih pola godine gdje je na klupskom nivou jedva odigrao 100 minuta ali kako ćemo pravdati dalje pozive dok momak grije tribine evropskih stadiona?

Kada su u pitanju Barbarez Fan Boysi, ovo sam napisao jer me živo zanima šta će na ovo da kažu likovi poput Svetog, Hurema i ostalih gdje tebe baš i ne ubrajam obzirom da kao i dosta forumaša nisi još odlučio jel ti Barbarez dobar ili nije.

Ovdje se fakat predstavlja situacija kao da mi imamo nešto protiv Tahirovića a zapravo smo samo razočarani razvojem njegove karijere i odlukama koje momak donosi gdje ne gleda nikakvu perspektivu nego isključivo pare.
Toliko.
Eto vidis, i opet ja niti jednom rijecju te nisam pokusao ismijavati ili se naprdjivati na temi, a ti onda opet pocnes prozivati i vrijedjati. A nedavno te ovdje nakon onih nasih postova pocelo ismijavati minimum 10 redovnih clanova da si prolupo, da si forumska maskota i da ti treba svjezeg zraka. A ti sebe ubijedio da su 2-3 lika protiv tebe, a svi ostali ti aplaudiraju i sutnjom odobravaju tvoje iscrpne eseje.
Da ne kazem da psihijatar nije skupa investicija, svakako ga neces posjetiti.

Barbarez? To i jeste problem kod tebe i istomisljenika, nema sredine. Kao i kod Benje, nema da pohvalis kad treba i kritikujes po zasluzi, jer ne priznajete promjenu misljenja na osnovu trenutne situacije. Samo jednoumlje i tacka.

Sad kisobran u ruke i na svjez zrak setnjica, ne plasi se da ce te kisa ubiti. Nije nikoga.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 jan 2025, 09:31

SetoKaiba je napisao/la:
Zar nije Lemilica dobio pedalu? Da ga jos vodi taj majstor negdje bi ga do sad tusnuo 100%.

075 ❤

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 24 jan 2025, 09:50

Beduin je napisao/la:
24 jan 2025, 09:27
fanatik19 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:

Toliko.
A nedavno te ovdje nakon onih nasih postova pocelo ismijavati minimum 10 redovnih clanova da si prolupo, da si forumska maskota i da ti treba svjezeg zraka. A ti sebe ubijedio da su 2-3 lika protiv tebe, a svi ostali ti aplaudiraju i sutnjom odobravaju tvoje iscrpne eseje.
Da ne kazem da psihijatar nije skupa investicija, svakako ga neces posjetiti.

Barbarez? To i jeste problem kod tebe i istomisljenika, nema sredine. Kao i kod Benje, nema da pohvalis kad treba i kritikujes po zasluzi, jer ne priznajete promjenu misljenja na osnovu trenutne situacije. Samo jednoumlje i tacka.

Sad kisobran u ruke i na svjez zrak setnjica, ne plasi se da ce te kisa ubiti. Nije nikoga.
Minimalno 10 redovnih članova? :urnebes:
Jel misliš na neke normalne likove ili BFB organizaciju za koju još nisam ustanovio jesi li dio iste ili ipak ne.. Znam, smeta vam taj nadimak i zato pizdite svake sekunde kad vas se tako potpiše.

Zaratili ste neku večer sa Kaunasom koji je krenuo komentarisat igre Demirovića jer čovjek gotivi Stuttgart i na kraju Sveti i ti koji ste jedan drugom portparoli dajete sud jel on dobar forumaš ili ne. :urnebes:

Kako te bola nije stid majke ti? Na svakoj temi komentarišeš svakog igrača i unaprijed imaš stvoreno mišljenje da si u pravu. Prvi put kad smo imali raspravu bilo je na temi Krunića gdje te samo Sveti Sava podržao i na kraju si zaratio s likom koji je bliži Radetu i njegovoj porodici od bilo koga s ovog foruma i koji je potpisao skroz realan komentar o kvalitetama tog igrača defanzivnogveznog i mene.
Naravno, ti ćeš reći da si navijač Milana i pokušat time oprat svoje blamiranje. :rol:

Komentarišeš igre Tabakovića, igre Demirovića, govoriš mrtav hladan kako je vezni red Stuttgarta očajan :mrgreen:
Istovremeno si kako kažeš lijep, zgodan, nabildan i u slobodno vrijeme na poslu stigneš tipkat na forumu. Pa ti si fenomen..

Kod mene nema sredine?
Ti druže trebaš pomoć psihijatra ali očigledno jer kad si već tako samouvjeren malo prelistaj teme igrača i vidi na koji način ja komentarišem reprezentativce i da ni po čemu ne možeš da me dovedeš u rang sa kempesom i ostalim trolerima.

Moraš shvatiti da me ne dotiče mišljenja BFB organizacije i likova poput tebe jer ste vi jedan uvezani čopor i to se nikad neće iskorijenit dok npr. Likovi poput brigade, setokaiba, baboedindzeko, passodel su oni čije postove i komentare strašno cijenim obzirom da baš kao i ja niko nema dlake na jeziku da kaže što misli a ta 4 lika se istovremeno ne slažu oko milion stvari.

SetoKaiba
Kontakt:

Post Postao/la SetoKaiba » 24 jan 2025, 09:51

Beduin je napisao/la:
24 jan 2025, 09:31
SetoKaiba je napisao/la:
Zar nije Lemilica dobio pedalu? Da ga jos vodi taj majstor negdje bi ga do sad tusnuo 100%.
Nemam pojma, samo se sjećam najava ovog švedskog isprdka, kako mi ne znamo ko je Lemilica, kako će mu Lemilica naći sjajan klub. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 4 gosta.