Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Smijesno je i ocekivati da danasnja tekma odredjuje Safetovu sudbinu.
Safetu treba da se da sansa cijeli ciklus i tek tada da se odredjuje njegova buducnost.
Prvi put imamo selektora koji hoda po europi posmatra igrace i treba ga ispostovati do kraja.
Safetu treba da se da sansa cijeli ciklus i tek tada da se odredjuje njegova buducnost.
Prvi put imamo selektora koji hoda po europi posmatra igrace i treba ga ispostovati do kraja.
Cuva Bog Zelju svog!
-
džakailibu
- Kontakt:
STRASNO STE DOSADNI SA OVOM PRICOM!!!!sergeja barbareza smo izdali svi mi koji smo otisli za cirin cirkus. o cirinim uspjesima sve najbolje ali slijepac moze vidjeti da pape sa skoro istom postavom zeli na drugaciji nacin da igra jer misli da samo tako mozemo napraviti uspjeh koji je veci od biti u barazu. OVO SU PRIJATELJSKE UTAKMICE. Ako su njemci zamolili bez nekih vecih i jacih startova kako onda ova tekma moze biti mjerilo stvari? Bolja igra nego u svedskoj? ja sam siguran u to , jer gore ne moze- a tako nesto se svima desava.zlaja-73TM87 je napisao/la:Mamne ništa protiv Papeta,ali vratimo se malo kroz istoriju naše BH repke!Ne mogu da se sjetim redoslijeda selektora od 95 pa do Ćire,međutim,moramo biti realni pa reći da je Ćiro Papetu ostavio repku na pladnju.Uigrana repka,dobra atmosfera pred svako okupljanje i šta treba više.?Ovdje i leži odgovor na pitanje da li bi Pape preuzeo repku u trenutku kada je Ćiro to učinio.Svi znamo da ovo nije PRVI put da je Papetu nuđeno seletorsko mjesto,ali Papundek je uvijek imao izgovor "nije dobar trenutak","ne mogu sada iz Pariza","ako ne bude ponude iz PSG vidjetčemo",itd itd.E,sada može!Nema aganžmana na mapi,dobri igrači u repki i ostalo gore navedeno.No,pitamo se šta je sa največim patriotom,kojeg je BiH fudbal imao?ŠTA JE SA SERGEJOM BARBAREZOM?Barba je taj koji je ovog puta ZASLUŽIO da bude selektor Naše BH repke!UVIJEK je bio tu za repku zajedno sa Hibićem.Bolićem,Baljićem itd.Neki će reći da nema iskustva!?Pa kojeg to iskustva Pape ima?Na kraju krajeva naši reprezentativci su 90% bili za to da kada je Ćiro otišao,da ga BARBA zamjeni,jer su gotovo svi kroz repku upoznali Barbareza.Vidjetčemo več od danas(03.06.),kako stvari idu dalje!Pozdrav.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Da je godinu dana vodio Vratnik a ne prvoligase Francuske,Turske,Arabije koji su onako uzgred receni iz tih krajeva neki dan sa Spanijom odigrali 2-2.A vodio je deset punih godina te klubove.zlaja-73TM87 je napisao/la:Mamne ništa protiv Papeta,ali vratimo se malo kroz istoriju naše BH repke!Ne mogu da se sjetim redoslijeda selektora od 95 pa do Ćire,međutim,moramo biti realni pa reći da je Ćiro Papetu ostavio repku na pladnju.Uigrana repka,dobra atmosfera pred svako okupljanje i šta treba više.?Ovdje i leži odgovor na pitanje da li bi Pape preuzeo repku u trenutku kada je Ćiro to učinio.Svi znamo da ovo nije PRVI put da je Papetu nuđeno seletorsko mjesto,ali Papundek je uvijek imao izgovor "nije dobar trenutak","ne mogu sada iz Pariza","ako ne bude ponude iz PSG vidjetčemo",itd itd.E,sada može!Nema aganžmana na mapi,dobri igrači u repki i ostalo gore navedeno.No,pitamo se šta je sa največim patriotom,kojeg je BiH fudbal imao?ŠTA JE SA SERGEJOM BARBAREZOM?Barba je taj koji je ovog puta ZASLUŽIO da bude selektor Naše BH repke!UVIJEK je bio tu za repku zajedno sa Hibićem.Bolićem,Baljićem itd.Neki će reći da nema iskustva!?Pa kojeg to iskustva Pape ima?Na kraju krajeva naši reprezentativci su 90% bili za to da kada je Ćiro otišao,da ga BARBA zamjeni,jer su gotovo svi kroz repku upoznali Barbareza.Vidjetčemo več od danas(03.06.),kako stvari idu dalje!Pozdrav.
Barba nije fk paraplegicara vodio ni tri minute a kamoli kakav profesionalni klub.
Uostalom nakon dva poraza,bila bi mu gora prica nego kod Papeta.
Sta ces vidjeti,ni sa Mourinhom realno nebi bilo da ostvarimo pozitivan rezultat.Onako uzgred receno igramo protiv neke Njemacke na njihovom terenu.
Prvo bi bilo koji se klinac hvata repke,kad nema dana iskustva.
Znam ja nas,ebo nas.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Slazem se sa harisom, kada se dokaze vodeci njemacke klubove, neka se onda prihvati repke.harishp je napisao/la:Da je godinu dana vodio Vratnik a ne prvoligase Francuske,Turske,Arabije koji su onako uzgred receni iz tih krajeva neki dan sa Spanijom odigrali 2-2.A vodio je deset punih godina te klubove.zlaja-73TM87 je napisao/la:Mamne ništa protiv Papeta,ali vratimo se malo kroz istoriju naše BH repke!Ne mogu da se sjetim redoslijeda selektora od 95 pa do Ćire,međutim,moramo biti realni pa reći da je Ćiro Papetu ostavio repku na pladnju.Uigrana repka,dobra atmosfera pred svako okupljanje i šta treba više.?Ovdje i leži odgovor na pitanje da li bi Pape preuzeo repku u trenutku kada je Ćiro to učinio.Svi znamo da ovo nije PRVI put da je Papetu nuđeno seletorsko mjesto,ali Papundek je uvijek imao izgovor "nije dobar trenutak","ne mogu sada iz Pariza","ako ne bude ponude iz PSG vidjetčemo",itd itd.E,sada može!Nema aganžmana na mapi,dobri igrači u repki i ostalo gore navedeno.No,pitamo se šta je sa največim patriotom,kojeg je BiH fudbal imao?ŠTA JE SA SERGEJOM BARBAREZOM?Barba je taj koji je ovog puta ZASLUŽIO da bude selektor Naše BH repke!UVIJEK je bio tu za repku zajedno sa Hibićem.Bolićem,Baljićem itd.Neki će reći da nema iskustva!?Pa kojeg to iskustva Pape ima?Na kraju krajeva naši reprezentativci su 90% bili za to da kada je Ćiro otišao,da ga BARBA zamjeni,jer su gotovo svi kroz repku upoznali Barbareza.Vidjetčemo več od danas(03.06.),kako stvari idu dalje!Pozdrav.
Barba nije fk paraplegicara vodio ni tri minute a kamoli kakav profesionalni klub.
Uostalom nakon dva poraza,bila bi mu gora prica nego kod Papeta.
Prvo bi bilo koji se klinac hvata repke,kad nema dana iskustva.
Znam ja nas,ebo nas.
Nije to vise poligon za vjezbanje kao nekad, nit je privatna prcija da se igra sa njom kako ko hoce.
Uostalom da voli BiH prihvatio bi da bude pomocnik Papetu.
Cuva Bog Zelju svog!
PAPE ODLAZI !!!
Znas kako Barba naglas razmislja.Joj dragi boze daj da budem selektor BIH.carina je napisao/la:PAPE ODLAZI !!!
Dok mu bog odgovara,pa izvadi vise tu licencu za trenera Sergeje moj.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne druze...Bog mu odgovara." Pricekaj malo Sergej, budi strpljiv, jos isprobavam koliko ovaj narod u BiH moze biti ovca!!!"harishp je napisao/la:Znas kako Barba naglas razmislja.Joj dragi boze daj da budem selektor BIH.carina je napisao/la:PAPE ODLAZI !!!
Dok mu bog odgovara,pa izvadi vise tu licencu za trenera Sergeje moj.![]()
Kad spominješ ovce i to...jel još Barbina sestra radi u tom kriminalnom savezu?carina je napisao/la:Ne druze...Bog mu odgovara." Pricekaj malo Sergej, budi strpljiv, jos isprobavam koliko ovaj narod u BiH moze biti ovca!!!"harishp je napisao/la:Znas kako Barba naglas razmislja.Joj dragi boze daj da budem selektor BIH.carina je napisao/la:PAPE ODLAZI !!!
Dok mu bog odgovara,pa izvadi vise tu licencu za trenera Sergeje moj.![]()
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Osim stariji sada daje ovakve savjete samo.Za_raju je napisao/la:I do kakvog zakljucka dolazimo?harishp je napisao/la:I manje,dok pokrije putne troskove ne ostane mu ni toliko.ambrozija je napisao/la:Je li doista mislite da Pape radi za tih pet hijada ?
kao sto vidis niti voza kolica po Konzumu niti mu u zvaljama ili zubima ostane malo cokolade dok je reklamira.
zato nam bajni tehnicari i ''veliki'' strucnjaci u sirokom luku izbjegavaju repku.
Do tog da je Susic mali strucnjak ,da nece niko strucan iz "vana" da se kaci u kolo sa Usanovicem i kompanijom,i da bi Amar Osim bio najbolje rijesenje za nas jer ima instituciju iza sebe i moze kad god zapne da okrene telefon i dobije savijet...
[youtube][/youtube]
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Evo sta Ciro kaze 
Nas je zanimalo da li prati reprezentaciju koju je ostavio nakon baraža i dvomeča sa Portugalom.
- Kako da ne pratim. Pa ja sam fizički otišao, ali dušom nisam. Naravno da pratim i radujem se svakom uspjehu mojih igrača. Vidim da moj Safet dobro vodi ekipu, da je pokazao kako nije bezveze došao da radi s grupom tako kvalitetnih fudbalera.
Ipak, izgubili smo test protiv Švedske?
- Pa šta? Jel' to neki problem. Sušić sada želi probati neke kombinacije i mi treneri dobro znamo šta treba raditi u prijateljskim mečevima.
Šta možemo protiv Njemačke?
- Safet treba momcima da objasni da zgaze Nijemce. Čuj šta možemo... Možemo ih devastirati. Ko da su oni bolji od nas. Trebamo ih razbiti na njihovom terenu, da pokažemo kakva smo sila. <- Klasika
Edin Džeko iza sebe opet ima sjajnu sezonu, prvi je golgeter Bundeslige?
- Edin pod hitno, ali što je prije moguće treba da ide iz Wolfsburga. On je defintivno zreo za velike stvari. To je klasa koja će trajati još dugo, jer ima svega 24 godine. Neka ide u Englesku. On bi tamo pravio haos.
Koliko ostajete na odmoru? -
Moja ekipa će se pripremati u Novom Vinodolskom i u Sloveniji. Ostajem dakle ovdje mjesec dana. A onda opet u nove pobjede.
Nas je zanimalo da li prati reprezentaciju koju je ostavio nakon baraža i dvomeča sa Portugalom.
- Kako da ne pratim. Pa ja sam fizički otišao, ali dušom nisam. Naravno da pratim i radujem se svakom uspjehu mojih igrača. Vidim da moj Safet dobro vodi ekipu, da je pokazao kako nije bezveze došao da radi s grupom tako kvalitetnih fudbalera.
Ipak, izgubili smo test protiv Švedske?
- Pa šta? Jel' to neki problem. Sušić sada želi probati neke kombinacije i mi treneri dobro znamo šta treba raditi u prijateljskim mečevima.
Šta možemo protiv Njemačke?
- Safet treba momcima da objasni da zgaze Nijemce. Čuj šta možemo... Možemo ih devastirati. Ko da su oni bolji od nas. Trebamo ih razbiti na njihovom terenu, da pokažemo kakva smo sila. <- Klasika
Edin Džeko iza sebe opet ima sjajnu sezonu, prvi je golgeter Bundeslige?
- Edin pod hitno, ali što je prije moguće treba da ide iz Wolfsburga. On je defintivno zreo za velike stvari. To je klasa koja će trajati još dugo, jer ima svega 24 godine. Neka ide u Englesku. On bi tamo pravio haos.
Koliko ostajete na odmoru? -
Moja ekipa će se pripremati u Novom Vinodolskom i u Sloveniji. Ostajem dakle ovdje mjesec dana. A onda opet u nove pobjede.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
ciro je bombas, on uvijek prica ono sto raja zeli cut.....
Jedino u ovom tekstu je "bomba"amho je napisao/la:ciro je bombas, on uvijek prica ono sto raja zeli cut.....
Safet treba momcima da objasni da zgaze Nijemce. Čuj šta možemo... Možemo ih devastirati. Ko da su oni bolji od nas. Trebamo ih razbiti na njihovom terenu, da pokažemo kakva smo sila.
Ne kazem da je "bomba" nasa pobjeda vec ovaj nacin na koji on misli doc do pobjede
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
Magath umjesto Sušića: "To možda ne bi bilo tako loše“
Edin Dzeko
Edin Dzeko
HarisHP:Znas kako Barba naglas razmislja.Joj dragi boze daj da budem selektor BIH.
[/quote]
Ne druze...Bog mu odgovara." Pricekaj malo Sergej, budi strpljiv, jos isprobavam koliko ovaj narod u BiH moze biti ovca!!!"[/quote]
Kad spominješ ovce i to...jel još Barbina sestra radi u tom kriminalnom savezu?[/quote]
Hahahaha...vidi Van Bastena....Da je tako Van Basten bio brz s loptom, ne bi u Excelsioru igrao....Majstore, i nju su nogirali iz saveza. Sad radi u Sarajevu u nekoj firmi za namjestaj....
Vjerovatno im odgovarala kao i ja na ovom forumu....
Ne druze...Bog mu odgovara." Pricekaj malo Sergej, budi strpljiv, jos isprobavam koliko ovaj narod u BiH moze biti ovca!!!"[/quote]
Kad spominješ ovce i to...jel još Barbina sestra radi u tom kriminalnom savezu?[/quote]
Hahahaha...vidi Van Bastena....Da je tako Van Basten bio brz s loptom, ne bi u Excelsioru igrao....Majstore, i nju su nogirali iz saveza. Sad radi u Sarajevu u nekoj firmi za namjestaj....
Vjerovatno im odgovarala kao i ja na ovom forumu....
treba covjeku (magathu) ponuditi da bude istovremeno predsjednik saveza, generalni sekretar i selektor i na slijedecem EP i SP ce nas ubrajati medju favorite za osvajanje titule.... pa covjek je s djecom u schalkeu osvojio drugo mjesto u BL, a prosle godine s prosjecnim igracima osvojio titulu... od dzeke je on napravio igracinu.....noah je napisao/la:Magath umjesto Sušića: "To možda ne bi bilo tako loše“
Edin Dzeko
Hahaha pa ti si lud covjece! Pape je ikona BIH i odlicno radi svoj posao,da je vise ovakvih ljudi u nasem nogometu mi bi davno bili na nekom od velikih takmicenja! On je jedan od rijetkih bh selektora kojem novinari i kojekakvi menadzeri ne mogu krojiti sastav u kojem ce reprezentacija igrati,a to nekima ocito smeta! Sretno mu veceras kao i njegovim Zmajevima!carina je napisao/la:PAPE ODLAZI !!!
Čiro legenda
hahahahhaha sta kaze da devastiramo Njemce,legenda je majke mi!!!
...nisu mogli da te ugase!!!
Jest,i Magath bi bio i posran i popisan nakonamho je napisao/la:treba covjeku (magathu) ponuditi da bude istovremeno predsjednik saveza, generalni sekretar i selektor i na slijedecem EP i SP ce nas ubrajati medju favorite za osvajanje titule.... pa covjek je s djecom u schalkeu osvojio drugo mjesto u BL, a prosle godine s prosjecnim igracima osvojio titulu... od dzeke je on napravio igracinu.....noah je napisao/la:Magath umjesto Sušića: "To možda ne bi bilo tako loše“
Edin Dzeko
par utakmica.Razlog jednostavan.
Kad bi dosli kao pred Svedsku,Felixaga bi ih razvalio sa treninzima,ovi bi se raspali i nebi imao ko ni igrati.
Nama treba Tulic ili takav, pod hitno.
Pa nek onda raja rasprdjava do besvjesti
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
i ako sam zeljovac privilegija je da nas vodi jedan od najboljih igraca svih vremenak_c je napisao/la:Hahaha pa ti si lud covjece! Pape je ikona BIH i odlicno radi svoj posao,da je vise ovakvih ljudi u nasem nogometu mi bi davno bili na nekom od velikih takmicenja! On je jedan od rijetkih bh selektora kojem novinari i kojekakvi menadzeri ne mogu krojiti sastav u kojem ce reprezentacija igrati,a to nekima ocito smeta! Sretno mu veceras kao i njegovim Zmajevima!carina je napisao/la:PAPE ODLAZI !!!
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Čiro odlazi,aha nije sad Čiro,ko je sad Pape!? pa onda Pape odlazi 
...nisu mogli da te ugase!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.