Senad Lulic
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Senad Lulic
Ma bravo @calcio svaka ti dala 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Respectcalcio je napisao/la:Juve - Lazio polufinale kupa 20:45
JUVENTUS (3-5-1-1)
Storari;
Barzagli, Marrone, Bonucci;
Isla, Vidal, Pogba, Marchisio, Peluso;
Giaccherini;
Matri.
LAZIO (3-5-1-1)
Marchetti;
Biava, Cana, Ciani;
Cavanda, Gonzalez, Hernanes, Ledesma, Lulic;
Mauri;
Floccari
Stream: http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
eto vam sve servirano, sastavi i linkovi.
Jestel testirali,koji od ovih linkova je najbolji?
Meni samo nije jasno kako niti jedna Arena ne prenosi ovaj susret 
Ne prenose ove sezone italijanski kupzizu1991 je napisao/la:Meni samo nije jasno kako niti jedna Arena ne prenosi ovaj susret
Ovaj link nije loš :
http://www.frombar.tv/v-4/10/130/v-513153.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.frombar.tv/v-4/10/130/v-513153.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Taj rumunski sopcast ide ko lud, slika nije nesto posebno ali nema smetnji i stoji na 100% cijelo vrijeme
DerbySop1 (RO)
DerbySop1 (RO)
ovaj Hernanes ima zadivljujucu tehniku...ja gledam na al jazeri 
Sopcast:
sop://broker.sopcast.com:3912/140140" onclick="window.open(this.href);return false; (imat ćete osjećaj da ste napušeni)
sop://broker.sopcast.com:3912/134482" onclick="window.open(this.href);return false;
sop://broker.sopcast.com:3912/140140" onclick="window.open(this.href);return false; (imat ćete osjećaj da ste napušeni)
sop://broker.sopcast.com:3912/134482" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Zekoo, dana/u 22 jan 2013, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
sport klub.ahmic je napisao/la:ovaj Hernanes ima zadivljujucu tehniku...ja gledam na al jazeri
Odlazi Safete.
Lulic dva puta odlično prođe i nabaci, drugi put umalo gol....,
- calcio
- Kontakt:
E da je umjesto Maurija bio Klose sada bi bilo 0:1 i Lulic polu-asistent 
Na pocetku tekme je djelovao nervozno,sad se masala dosta popravio.
pa onaj samo glavom da je isao ili bi bio gol il penal..Lula i vise nego dobar za sad..
Dobro je odigrao prvo poluvrijeme, samo je zeznuo pred kraj kada je izbio loptu na oko 25m, umalo ih Juve kazni, ne znam koji je igrač pucao, al mu je baš namjestio šut 
Nema kod Lule pokvareno - popravljeno, standardan je, i ako neko prati, onda ce vidjeti da kada igra Lazio igra i Lulic, i obratno. Momak je sasvim ok igrac za bilo koju ligu u svijetu, svaki zadatak obavi po zahtjevu trenera. Ukratko, nema kluba u koji se on ne bi uklopio, niti ima kluba koji ga ne bi pozelio. Nije sad da ga kujem u zvijezde i od njega pravim extra klasu, ali je jako koristan i zahvalan igrac.
jedini razlog zasto Lula igra dobro JE formacija veceras!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- calcio
- Kontakt:
Ne bih rekao, pa on mora pokrivati cijelu svoju stranu. U ofanzivi je dobar ali u odbrani ostaju rupe. Mislim da je on puno bolji kada iza sebe ima beka.vrebac86 je napisao/la:jedini razlog zasto Lula igra dobro JE formacija veceras!
kada iza njega igra Radu izgleda mi dosta zbunjen i nesiguran , i tako je dijelovao ovih zadnji par tekmi! Veceras zna da mora pokrivati cijelu stranu, i zato igra ozbiljno i koncentrisano!!calcio je napisao/la:Ne bih rekao, pa on mora pokrivati cijelu svoju stranu. U ofanzivi je dobar ali u odbrani ostaju rupe. Mislim da je on puno bolji kada iza sebe ima beka.vrebac86 je napisao/la:jedini razlog zasto Lula igra dobro JE formacija veceras!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Edincapitano, Google Adsense [Bot], perun, zikerrz21 i 54 gosta.