Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
Nije sve ni u parama 
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
- nikad_izvini
- Kontakt:
herbion je napisao/la:Trazio si imena dobio si ih i kao pojedinacno i kolektivno smo mnogo jaci u ovom trenutku od Zelje
Šta reći
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Pozivam sva četiri navijača da se oglase povodom poraza Olimpika i njihove katastrofalne igre.
Zamolio bih vas da nam kažete kako je gospodin Gracić podnio poraz, kakve su reakcije u klubu, koliki je bio prihod od utakmice i jeste li dobili svoje plate.
Mislim da ne radite profesionalno ono za šta ste plačeni i morate biti tu s nama i kad vaš klub pobjeđuje i kad gubi!
Hvala unaprijed!
Zamolio bih vas da nam kažete kako je gospodin Gracić podnio poraz, kakve su reakcije u klubu, koliki je bio prihod od utakmice i jeste li dobili svoje plate.
Mislim da ne radite profesionalno ono za šta ste plačeni i morate biti tu s nama i kad vaš klub pobjeđuje i kad gubi!
Hvala unaprijed!
nemoj te se praviti ludi, ko fol niste znali prije da će Željo pobijediti, pa to je znala cijela kladionička elita, taj par je skinut sa kladionica, nema potrtebe za igranje predstave pa nije niko siso vesla ovdje, tako da se ne zanosite puno sa ovom pobjedom
- KB-TM87
- Kontakt:
seven je napisao/la:nemoj te se praviti ludi, ko fol niste znali prije da će Željo pobijediti, pa to je znala cijela kladionička elita, taj par je skinut sa kladionica, nema potrtebe za igranje predstave pa nije niko siso vesla ovdje, tako da se ne zanosite puno sa ovom pobjedom
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
ne brini nista ti sad ste na redu a bit ce na kladionici sigurno pa odigrajseven je napisao/la:nemoj te se praviti ludi, ko fol niste znali prije da će Željo pobijediti, pa to je znala cijela kladionička elita, taj par je skinut sa kladionica, nema potrtebe za igranje predstave pa nije niko siso vesla ovdje, tako da se ne zanosite puno sa ovom pobjedom
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Pocele su prve preozivke a ti si prvi general poslije bitke ..seven je napisao/la:nemoj te se praviti ludi, ko fol niste znali prije da će Željo pobijediti, pa to je znala cijela kladionička elita, taj par je skinut sa kladionica, nema potrtebe za igranje predstave pa nije niko siso vesla ovdje, tako da se ne zanosite puno sa ovom pobjedom
Hajde mi sad, ziv bio, reci zasto nisi prije utakmice napisao da se sve zna unaprijed i da ce Zeljo dobiti utakmicu! Gdje si ti cuo da je utakmica zavrsena i da se zna pobjednik?
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Nije skinut. Ja uplatio oko 18h u Derby Games kladionici.seven je napisao/la:nemoj te se praviti ludi, ko fol niste znali prije da će Željo pobijediti, pa to je znala cijela kladionička elita, taj par je skinut sa kladionica, nema potrtebe za igranje predstave pa nije niko siso vesla ovdje, tako da se ne zanosite puno sa ovom pobjedom
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- samir_tm87
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Nije skinut. Ja uplatio oko 18h u Derby Games kladionici.seven je napisao/la:nemoj te se praviti ludi, ko fol niste znali prije da će Željo pobijediti, pa to je znala cijela kladionička elita, taj par je skinut sa kladionica, nema potrtebe za igranje predstave pa nije niko siso vesla ovdje, tako da se ne zanosite puno sa ovom pobjedom
ja igrao u milenijumu u Grbavici
ma pustite ove sto imaju seoske kladionice tamo i ne znaju koji su parovi 
Nego, je li Olimpik barem uspio sta zaraditi od posjete? Izvjestaji govore da je bilo 4-5.000?
na svim forumima se oko toga raspravljalo, samo ovdje se prave ludi i svaki post o tome je brisanStole iz Bora je napisao/la:Pocele su prve preozivke a ti si prvi general poslije bitke ..seven je napisao/la:nemoj te se praviti ludi, ko fol niste znali prije da će Željo pobijediti, pa to je znala cijela kladionička elita, taj par je skinut sa kladionica, nema potrtebe za igranje predstave pa nije niko siso vesla ovdje, tako da se ne zanosite puno sa ovom pobjedom![]()
Hajde mi sad, ziv bio, reci zasto nisi prije utakmice napisao da se sve zna unaprijed i da ce Zeljo dobiti utakmicu! Gdje si ti cuo da je utakmica zavrsena i da se zna pobjednik?
jah jah zbog toga su placenici olimpika sirili vijesti da nam je po usima i da nemamo sta da trazimo, ocito su sa kladionicom u talu, da se nije g prascic dogovorio sa kladarom da isplati minus pa namjestio pobjedu zeljeseven je napisao/la:na svim forumima se oko toga raspravljalo, samo ovdje se prave ludi i svaki post o tome je brisanStole iz Bora je napisao/la:Pocele su prve preozivke a ti si prvi general poslije bitke ..seven je napisao/la:nemoj te se praviti ludi, ko fol niste znali prije da će Željo pobijediti, pa to je znala cijela kladionička elita, taj par je skinut sa kladionica, nema potrtebe za igranje predstave pa nije niko siso vesla ovdje, tako da se ne zanosite puno sa ovom pobjedom![]()
Cuva Bog Zelju svog!
nije to znala cijela kladioničarska elita, već i svaki razuman čovjek. mislim da si se jedini ti nado makar bodu protiv želje...seven je napisao/la:nemoj te se praviti ludi, ko fol niste znali prije da će Željo pobijediti, pa to je znala cijela kladionička elita, taj par je skinut sa kladionica, nema potrtebe za igranje predstave pa nije niko siso vesla ovdje, tako da se ne zanosite puno sa ovom pobjedom
- samir_tm87
- Kontakt:
ajde bgt dat cemo vam na grbavici , kad budemo jesenji prvaci i budemo bjezali nekih 30 bodova drugom 
Ljudi moji možemo li mi ijednu pošteno dobiti. Ako nije sudija onda su kladionice ako nije ni to onda je kupljeno. Znao sam oduvijek da smo najveći klub ove države. ali da smo toliki gigant fakat nisam. Iz dana u dan se iznenađujem ili što bi mi rekli ibretim.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
počeli ste i vi ko ovi hercegovački prvaci
- RagazziDelSud
- Kontakt:
I Vukovi kakvi su nam navijači ?
Vise srece drugi put 
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Kojim "svim forumima"? Daj navedi barem dva i pokazi nam neke od tih postova. Mozes preko Irfana ..seven je napisao/la:na svim forumima se oko toga raspravljalo, samo ovdje se prave ludi i svaki post o tome je brisanStole iz Bora je napisao/la:Pocele su prve preozivke a ti si prvi general poslije bitke ..![]()
Opet kazem, zasto nam to nisi rekao prije utakmice nego kad je sve zavrseno? Neko ti je brisao postove kad si nam pokusao reci ..
AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.