Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

amir
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la amir » 14 mar 2009, 13:44

Nekazem da ce mo 100 % pobijediti, ali imamo igrace koji to mogu sprovesti u djelo, nikada ni za jednu utakmicu nemozes reci 100 % pobijeda, gledajuci nase igrace vidi se da tu ima kvalitetnih igraca koji se mogu nositi i sa boljim reprezentacijama od Belgije, e sada je pitanje kako ce utakmica krenuti, imamo pravo da se nadamo pobijedi u Belgiji a pogotovo u BiH.
Nekazem ja da je Belgija los protivnik, naprotiv, treba ih postovati kao reprezentaciju ali ih se ne bojati.
AKOBOGDA 6 BODOVA, U NAJMANJU RUKU 4 BODA
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 14 mar 2009, 13:50

Mi moramo pametnom i strpljivom igrom doci do povoljnog rezultata a to je svakako remi ili pobjeda u Genku i pobjeda u Zenici. ;) Ja cu biti zadovoljan i sa 4 boda iz ove dvije utakmice ali i 6 boda bi bilo odlicno.

IDEMO MOMCI! 8-)

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 14 mar 2009, 14:11

U Belgiji jos ne vlada neka velika euforija uoci ove utakmice. Smijesno je pomisliti da kod nas vlada euforija i interesovanje za ovu utakmicu vec 6 mjeseci i to nije dobro. :x

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 14 mar 2009, 14:33

ma mi imamo bolji vezni red i bolji napad a belgija ima bolju odbranu...i na njihovim manama treba traziti pobjedu...treba uspostaviti kontrolu i snajperskmi loptama traziti Dzeku u pobjeda je nasa....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 14 mar 2009, 14:33

ma mi smo kokuzi....takva je naša nacija...i to je nesto sto nam niko nemoze oduzet....mi smo baksuzi i nemamo srece....to je bilo i uvjek ce bit....

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 14 mar 2009, 14:41

JA BAS SE TREBA SJETIT NOVESKE I DANSKE TO NAM NIKO NIJE DAVO NI NAJMANJE SANSE A U OVOJ UTEKMICI U GENKU IMAMO VELIKE SANSE ZA POBJEDU ILI ZA NERJESENO STO BI BLO SUPER.JEST IM ODBRANA BOLJA AL U ODBRANI IMAJU VELIKIH PROBLEM JER IM SE IGRACI IZ ODBRANE POVRIJEDUJU
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 14 mar 2009, 14:44

naj više se pribojavam Van Buytena i Felainia......buyten ja dao golova ove sezone kamaru a već�u ja dao u finisu utakmice.....

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 14 mar 2009, 14:51

a tesko da ce van buyten sta napraviti u fazi napada...al felaini je zajeban pravo...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 14 mar 2009, 15:23

miralem444 je napisao/la:JA BAS SE TREBA SJETIT NOVESKE I DANSKE TO NAM NIKO NIJE DAVO NI NAJMANJE SANSE A U OVOJ UTEKMICI U GENKU IMAMO VELIKE SANSE ZA POBJEDU ILI ZA NERJESENO STO BI BLO SUPER.JEST IM ODBRANA BOLJA AL U ODBRANI IMAJU VELIKIH PROBLEM JER IM SE IGRACI IZ ODBRANE POVRIJEDUJU
Tako uvijek i bude, kad nas svi otpisu mi iznenadimo i dodjemo do
velikih pobjeda.
A kad se digne euforija uvijek se razocaramo.
Nadam se da sad nece biti takav slucaj.
Da cemo bar do 4 boda u te dvije utakmice.

Yankee
Kontakt:

Post Postao/la Yankee » 14 mar 2009, 15:28

Ma sumljam da cemo se nesto naigrati u Genku.Prije utkakmice svi ce nas zasipati izjavama o sjajnoj atmosferi u nasem taboru i da mozemo pobjediti,a ako izgubimo(a 100% sam siguran da hocemo)ponovo ce prljavi ves izaci na vidjelo i traziti opravdanje u sudenju kao i uvijek.Pa zar iko stvarno misli da je ovaj golman iz srpske lige zasluzio poziv svojim igrama.Sad ce mu se cijena uduplati a Mujkic,Nurkovic siigurno zasluzuju poziv vise od njega.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 14 mar 2009, 15:55

Cujem da igraci uce text himne nove i da ce se Genk oriti!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 mar 2009, 16:36

ZELJO DO GROBA je napisao/la:a tesko da ce van buyten sta napraviti u fazi napada...al felaini je zajeban pravo...
Aha, nemoj dva puta reci, tip je pravo zeznut kod prekida i uopste kod visokih lopti. Ne treba to zanemariti.
Evo upravo je namjestio go Ze Robertu...pogadjas..glavom! :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 14 mar 2009, 16:39

Sto se tice golmana to bi nam moglo predstavljati problem, sobzirom da hasagice sigurno nece moci nastupiti, ja bih sansu dao Brasnicu on je bar iskusan, sto njega Ciro nije pozvao =???
mB!

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 14 mar 2009, 16:57

brasnic je odlican golman imo sam ga priliku gledat u mariboru...i stvarno je siguran u izlascima i u zracnim duelima....a buyten je odlican sjetite se dva gola Milanu pa sad dva gola u ligi...jbg....

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 14 mar 2009, 20:02

vOluMme je napisao/la:brasnic je odlican golman imo sam ga priliku gledat u mariboru...i stvarno je siguran u izlascima i u zracnim duelima....a buyten je odlican sjetite se dva gola Milanu pa sad dva gola u ligi...jbg....
Mukiol je napisao/la:Sto se tice golmana to bi nam moglo predstavljati problem, sobzirom da hasagice sigurno nece moci nastupiti, ja bih sansu dao Brasnicu on je bar iskusan, sto njega Ciro nije pozvao =???
jest brasnic dobar al jbg morat cemo se navici na ovo sto imamo

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 14 mar 2009, 20:28

Steta za Hasagica,

sto se tice ovog novog, necu nista govoriti dok ga neisprobamo, mozda covjek i zasluzuje poziv

Genk ima da gori :geek:
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 mar 2009, 20:42

Kao sto sam napisao prije mjesec dana. Sve zavisi koju ce Ciro taktiku postaviti. Ako postavi naprijed samo Misimovica sanse su nam male. Jer onda ce Fellaini imati prostora da ide u napad, ali ako postavi pored Misketa Salihovica (ukoliko ne bude mogao igrati onda Pjanica ili Ibricica) onda Fellaini nece imati puno izleta prema nasem golu. Sto se tice bekovskih pozicija po meni nisu nesto posebno jaki, a sto se tice van Buytena i Kompanya dvojca najacih igraca u skok igri za njih treba kod prekida biti zaduzen odredjen igrac a ne da se ide na preuzimanje. Nadarevica na Kompanya, a Spahica na van Buytena, a sto se tice napadaca oni nisu jaki u skok igri.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

fast033
Kontakt:

Post Postao/la fast033 » 14 mar 2009, 20:42

Imali ko da je kupio katru za utakmicu u genku a da nije potpisao to da ne smije navijati za BIH ......ili je ovo fakat istina sto kazu da se mora to potpistai.....al eto nekontam ako bude na njihov strani bar 1000 nasih koji budu i pored toga navijali za nasu repku nece valjda 1000 ljudi istjerati.....ccc smijesno stvarno....ili se to samo odnosi na to da se nesmiju nostiti rekviziti nase repke....a ako je samo to... to nije ni neki problem dok se glas bosanaca cuje cijelim stadionom......mozeli ko sta napisati o ovom a ko je licno kupovao kartu ili bar zna nesto o tome a da nije samo citao iz novina :D (mozda je neko pisao al eto nemogu da nadjem pa eto pisite)

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 14 mar 2009, 21:27

evo vidimo izgleda je mitroic jos povrijedjen ostali smo na supicu i nurkovicu :roll:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.