Tottenham Hotspur F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Moze li Tottenham do plasmana u Ligu Prvaka?

1. Da
60
56%
2. Ne
47
44%

Ukupno glasova: 107

Bertrand
Kontakt:

Re: Tottenham Hotspur F.C.

Post Postao/la Bertrand » 23 jul 2013, 23:39

Dex je napisao/la: Zar Svrake nisu Newcastle ? :?
Lapsus.
Adi_Zepce je napisao/la: Samo da mi je znati otkuda ti ove informacije? :roll: .Pregovori su propali i sportski direktor Tottenhama je vratio se u London.Pijetlovi su za Soldada nudili na "ruke" 26 miliona te 4 kroz bonuse.Valencia nije prihvatila jer ne zeli nista ispod 30 miliona kesa i to odmah.
Informacije se mijenjaju iz minute u minutu. :D Napisao sam "izgleda", jer je u tom trenutku izgledalo kako je sve zavrseno. Pola sata kasnije, i sam sam procitao da se Baldini vratio u London te da je transfer stopiran.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 23 jul 2013, 23:42

Istina to za informacije,a vecinu laznih informacija plasiraju engleski mediji.Najbolje je pratiti medije iz Valencije,ako je vec rijec o Soldadu.Moj savjet Tottenhamovci da citate kod Frana Guaite,novinara Cadena SER radija o mogucem prelasku Soldada u Spurse.U njeg i opcenito radia na kojem radi su informacije 100% tacne :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

belefront

Post Postao/la belefront » 24 jul 2013, 11:51

Adi_Zepce je napisao/la:Istina to za informacije,a vecinu laznih informacija plasiraju engleski mediji.Najbolje je pratiti medije iz Valencije,ako je vec rijec o Soldadu.Moj savjet Tottenhamovci da citate kod Frana Guaite,novinara Cadena SER radija o mogucem prelasku Soldada u Spurse.U njeg i opcenito radia na kojem radi su informacije 100% tacne :D
Hvala na informacijama :D

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 24 jul 2013, 12:48

Zasto Bale ne igra?
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

belefront

Post Postao/la belefront » 24 jul 2013, 13:16

Amar Dzeko je napisao/la:Zasto Bale ne igra?
Igra druga postava skroz, ali opet mozda i odlazi pa zato ga nema.. Ko ce ga znati

belefront

Post Postao/la belefront » 24 jul 2013, 14:13

Eh nakon danasnje utakmice moze se lako zakljuciti koji igraci trebaju napustiti Tottenham :

Heurelho Gomes
Tom Huddlestone
Scott Parker
Clint Dempsey
Emmanuel Sheyi Adebayor
Andros Townsend
Jermain Defoe
Jake Livermore ( iako nije danas igrao)
i poslati Caulkera i Carolla na posudbu :)

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 24 jul 2013, 14:17

:lol:

Previse malo. Prodati prvu trojicu, Townsenda te Carrolla na posudbu. Ostalo je solidno. Uostalom, niko od njih nece biti prvi izbor AVBa. Pod uslovom da dode Soldado ili neki drugi napadac tog ranga... Uglavnom bolji od Adebayora. :D
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

belefront

Post Postao/la belefront » 24 jul 2013, 14:19

Bertrand je napisao/la::lol:

Previse malo. Prodati prvu trojicu, Townsenda te Carrolla na posudbu. Ostalo je solidno. Uostalom, niko od njih nece biti prvi izbor AVBa. Pod uslovom da dode Soldado ili neki drugi napadac tog ranga... Uglavnom bolji od Adebayora. :D
Ma Dempsey je glup k'o noć.. Presebičan i mutav :roll: Volio bih da ode vise nego ijedan od ovih igrača :D

belefront

Post Postao/la belefront » 25 jul 2013, 11:51

http://www.sportsdirectnews.com/premier ... -offer.php

Uh uh, kad bi se ovo desilo ne bih jedini bio u Bosni koji navija za Tottenham :D

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 25 jul 2013, 13:54

belefront je napisao/la:http://www.sportsdirectnews.com/premier ... -offer.php

Uh uh, kad bi se ovo desilo ne bih jedini bio u Bosni koji navija za Tottenham :D
nisi jedini kolega :D , bolje ponudit 30 mil. za Džeku nego Soldada, da je Mancini ostao ovo bi bio izvjestan transfer ovako ništa od toga
Audere est Facere

belefront

Post Postao/la belefront » 25 jul 2013, 17:15

M. Scofield je napisao/la:
belefront je napisao/la:http://www.sportsdirectnews.com/premier ... -offer.php

nisi jedini kolega :D , bolje ponudit 30 mil. za Džeku nego Soldada, da je Mancini ostao ovo bi bio izvjestan transfer ovako ništa od toga
Ma nisam mislio doslovno jedini, ali izvini ako je zvucalo ruzno :D Mah Dzekson mi se nesto ne uklapa u Tottenham ali vidjet cemo sta ce biti :D Jan ce biti van terena 4-5 sedmica zbog ozljede clanka.. Propustit ce pripreme ali bi trebao biti spreman za prvu ili drugu utakmicu lige :D

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 29 jul 2013, 10:29

Ne znam sto se ovdje pljuje Parker, meni je to najgotivniji igrac Tottenhama...
Inace Tottenham, po mom misljenju, ima najjaci vezni red u Engleskoj.
Paulinho, Sandro, Parker, Dembele...

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 29 jul 2013, 14:26

Ne lupetaj.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 30 jul 2013, 19:19

Ovom Levyu kad daš ponudu za igrača, ko da si mu u među dirno. Zaheban je previše. :|

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 jul 2013, 12:00

Bale talks open: Tottenham & Real Madrid start negotiations over €115m transfer

Spurs chairman Daniel Levy has opened dialogue with the Liga giants in the last 24 hours and is expected to meet Florentino Perez on August 6 to discuss a world-record deal
1974---1975---1976---2001---2013---2020

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 31 jul 2013, 13:38

Najjaci epilog glede ove trakavice oko Balea bi bio da Levy Balea ne pusti u Madrid, onda ovom neko polomi noge a Levy se podje hvatat za glavu kad shvati da je propustio prije samo nekoliko mjeseci uzet 90 miliona za igraca koji moguce vise nikada ne bi vrijedio toliko.

Boze sacuvaj da nekom zelim da slomi nogu, pogotovo ne Baleu, igracu koji mi je iznimno drag, ali ovaj nedojebani **** je prevrsio sve mjere. Madrid mu da Van der Vaarta u pola cijene, onda preplati Modrica da bi ovaj trazio 50 miliona vise za igraca nego sto zapravo vrijedi.
Mislim da iz tog razloga, Levyjeve pohlepe Bale ove sezone nece preci u Madrid. Usprkos svoj dobroj volji Zidanea, Pereza, Ancelottija i samog Balea. Bale je za Levyja preveliko blago i odolit ce svakoj Madridovoj ponudi.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 31 jul 2013, 13:42

Zamislite Levyija da je kakav dasa u Arsenalu, pa Adebayora bi onomad prodao za cca 50 milki, Nasrija za 40 sigurno :mrgreen:
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 31 jul 2013, 13:48

RickBlaine je napisao/la:Najjaci epilog glede ove trakavice oko Balea bi bio da Levy Balea ne pusti u Madrid, onda ovom neko polomi noge a Levy se podje hvatat za glavu kad shvati da je propustio prije samo nekoliko mjeseci uzet 90 miliona za igraca koji moguce vise nikada ne bi vrijedio toliko.

Boze sacuvaj da nekom zelim da slomi nogu, pogotovo ne Baleu, igracu koji mi je iznimno drag, ali ovaj nedojebani **** je prevrsio sve mjere. Madrid mu da Van der Vaarta u pola cijene, onda preplati Modrica da bi ovaj trazio 50 miliona vise za igraca nego sto zapravo vrijedi.
Mislim da iz tog razloga, Levyjeve pohlepe Bale ove sezone nece preci u Madrid. Usprkos svoj dobroj volji Zidanea, Pereza, Ancelottija i samog Balea. Bale je za Levyja preveliko blago i odolit ce svakoj Madridovoj ponudi.
Ti moraš shvatiti da Jevrejima pare nikad nisu bile problem, njima je bitan igrač. Kada su onu prevaru od igrača uspjeli prodati Realu za 40 miliona,nema sumnje da Bale košta 3 puta skuplje.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 31 jul 2013, 13:50

Koju prevaru od igrača?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 31 jul 2013, 13:52

madridist je napisao/la:Koju prevaru od igrača?
Ma onog što kad šutne loptu malo jače padne na guzicu. Ne mogu sad da se baš sjetim imena.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.