Hvala na informacijamaAdi_Zepce je napisao/la:Istina to za informacije,a vecinu laznih informacija plasiraju engleski mediji.Najbolje je pratiti medije iz Valencije,ako je vec rijec o Soldadu.Moj savjet Tottenhamovci da citate kod Frana Guaite,novinara Cadena SER radija o mogucem prelasku Soldada u Spurse.U njeg i opcenito radia na kojem radi su informacije 100% tacne
Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Tottenham Hotspur F.C.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Zasto Bale ne igra?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Igra druga postava skroz, ali opet mozda i odlazi pa zato ga nema.. Ko ce ga znatiAmar Dzeko je napisao/la:Zasto Bale ne igra?
Eh nakon danasnje utakmice moze se lako zakljuciti koji igraci trebaju napustiti Tottenham :
Heurelho Gomes
Tom Huddlestone
Scott Parker
Clint Dempsey
Emmanuel Sheyi Adebayor
Andros Townsend
Jermain Defoe
Jake Livermore ( iako nije danas igrao)
i poslati Caulkera i Carolla na posudbu
Heurelho Gomes
Tom Huddlestone
Scott Parker
Clint Dempsey
Emmanuel Sheyi Adebayor
Andros Townsend
Jermain Defoe
Jake Livermore ( iako nije danas igrao)
i poslati Caulkera i Carolla na posudbu
Previse malo. Prodati prvu trojicu, Townsenda te Carrolla na posudbu. Ostalo je solidno. Uostalom, niko od njih nece biti prvi izbor AVBa. Pod uslovom da dode Soldado ili neki drugi napadac tog ranga... Uglavnom bolji od Adebayora.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Ma Dempsey je glup k'o noć.. Presebičan i mutavBertrand je napisao/la:![]()
Previse malo. Prodati prvu trojicu, Townsenda te Carrolla na posudbu. Ostalo je solidno. Uostalom, niko od njih nece biti prvi izbor AVBa. Pod uslovom da dode Soldado ili neki drugi napadac tog ranga... Uglavnom bolji od Adebayora.
http://www.sportsdirectnews.com/premier ... -offer.php
Uh uh, kad bi se ovo desilo ne bih jedini bio u Bosni koji navija za Tottenham
- M. Scofield
- Kontakt:
nisi jedini kolegabelefront je napisao/la:http://www.sportsdirectnews.com/premier ... -offer.php
Audere est Facere
Ma nisam mislio doslovno jedini, ali izvini ako je zvucalo ruznoM. Scofield je napisao/la:nisi jedini kolegabelefront je napisao/la:http://www.sportsdirectnews.com/premier ... -offer.php
Uh uh, kad bi se ovo desilo ne bih jedini bio u Bosni koji navija za Tottenham, bolje ponudit 30 mil. za Džeku nego Soldada, da je Mancini ostao ovo bi bio izvjestan transfer ovako ništa od toga
Ne znam sto se ovdje pljuje Parker, meni je to najgotivniji igrac Tottenhama...
Inace Tottenham, po mom misljenju, ima najjaci vezni red u Engleskoj.
Paulinho, Sandro, Parker, Dembele...
Inace Tottenham, po mom misljenju, ima najjaci vezni red u Engleskoj.
Paulinho, Sandro, Parker, Dembele...
Ovom Levyu kad daš ponudu za igrača, ko da si mu u među dirno. Zaheban je previše. 
Bale talks open: Tottenham & Real Madrid start negotiations over €115m transfer
Spurs chairman Daniel Levy has opened dialogue with the Liga giants in the last 24 hours and is expected to meet Florentino Perez on August 6 to discuss a world-record deal
Spurs chairman Daniel Levy has opened dialogue with the Liga giants in the last 24 hours and is expected to meet Florentino Perez on August 6 to discuss a world-record deal
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- RickBlaine
- Kontakt:
Najjaci epilog glede ove trakavice oko Balea bi bio da Levy Balea ne pusti u Madrid, onda ovom neko polomi noge a Levy se podje hvatat za glavu kad shvati da je propustio prije samo nekoliko mjeseci uzet 90 miliona za igraca koji moguce vise nikada ne bi vrijedio toliko.
Boze sacuvaj da nekom zelim da slomi nogu, pogotovo ne Baleu, igracu koji mi je iznimno drag, ali ovaj nedojebani **** je prevrsio sve mjere. Madrid mu da Van der Vaarta u pola cijene, onda preplati Modrica da bi ovaj trazio 50 miliona vise za igraca nego sto zapravo vrijedi.
Mislim da iz tog razloga, Levyjeve pohlepe Bale ove sezone nece preci u Madrid. Usprkos svoj dobroj volji Zidanea, Pereza, Ancelottija i samog Balea. Bale je za Levyja preveliko blago i odolit ce svakoj Madridovoj ponudi.
Boze sacuvaj da nekom zelim da slomi nogu, pogotovo ne Baleu, igracu koji mi je iznimno drag, ali ovaj nedojebani **** je prevrsio sve mjere. Madrid mu da Van der Vaarta u pola cijene, onda preplati Modrica da bi ovaj trazio 50 miliona vise za igraca nego sto zapravo vrijedi.
Mislim da iz tog razloga, Levyjeve pohlepe Bale ove sezone nece preci u Madrid. Usprkos svoj dobroj volji Zidanea, Pereza, Ancelottija i samog Balea. Bale je za Levyja preveliko blago i odolit ce svakoj Madridovoj ponudi.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- BritishCore
- Kontakt:
Zamislite Levyija da je kakav dasa u Arsenalu, pa Adebayora bi onomad prodao za cca 50 milki, Nasrija za 40 sigurno 
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Ti moraš shvatiti da Jevrejima pare nikad nisu bile problem, njima je bitan igrač. Kada su onu prevaru od igrača uspjeli prodati Realu za 40 miliona,nema sumnje da Bale košta 3 puta skuplje.RickBlaine je napisao/la:Najjaci epilog glede ove trakavice oko Balea bi bio da Levy Balea ne pusti u Madrid, onda ovom neko polomi noge a Levy se podje hvatat za glavu kad shvati da je propustio prije samo nekoliko mjeseci uzet 90 miliona za igraca koji moguce vise nikada ne bi vrijedio toliko.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Koju prevaru od igrača?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Ma onog što kad šutne loptu malo jače padne na guzicu. Ne mogu sad da se baš sjetim imena.madridist je napisao/la:Koju prevaru od igrača?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Portillo stavio Levya na crnu listu izgleda

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ta prevara od igraca je doktor nauka za sve i jednog veznog igraca Liverpoola.Henderson je napisao/la:Ma onog što kad šutne loptu malo jače padne na guzicu. Ne mogu sad da se baš sjetim imena.madridist je napisao/la:Koju prevaru od igrača?
Modric vrijedi svaku paru koja se dala za njega.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.