GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Titova-Juga
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2011, 13:16

badblueboylivno je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Hoce da osiguraju naslov kuci : )=
I da ga proslave u pravom nogometnom ozračju uz tisuće navijača :D.

Sinoć odličan gol Bellea. Dinamo loš, nisu stvorili tri dobre prilike, sasvim zasluženo poraženi. Za ulazak u LP će se morati napraviti dosta rezova u momčadi - recimo, kako je loš bio Sammir, treba ga se što prije riješiti. Ovaj mladi Mesarić stvarno nije za Dinama, ni za ozibljnijeg nogometa.

Aha :P
Mesaric nije za Istre, a ne za Dinama, podhitno ga se treba rijesit.
A Sammirov problem je sto oscilira, pravi Sammir je potreban Dinamu, bez njega jednostavno nije to to.
Prije bi Badelja na trasnfer listu, a i sam je izjavio da bi vec ove god. htjeo otici iako nije odigrao jednu postenu sezonu za modri klub.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 17 apr 2011, 16:59

badblueboylivno je napisao/la:Za ulazak u LP će se morati napraviti dosta rezova u momčadi - recimo, kako je loš bio Sammir, treba ga se što prije riješiti. Ovaj mladi Mesarić stvarno nije za Dinama, ni za ozibljnijeg nogometa.
Slazemo se oko Sammira da treba otici ali ne zbog ove utakmice nego zato sto je na neki nacin preraso HNL i tu moze samo nazadovat u karijeri. Valencia bi bila idealan klub za njega, a ne vjerujem da Dinamo moze dobiti vise od 6,7 mil.

Inace Mesaric ima 27 god tako da nija bas mlad

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 17 apr 2011, 20:07

Mislim da je ovo što je odigrao u posljednje vrijeme očaj, bez obzira na ozljedu. Mislim da mu se stvarno više ne da igrati na balkanskim pašnjacima. :D

A to za Mesarića znam, naravno... samo se rugam idiotu komentatoru Balogu, koji je ljetos prilikom jednog prijenosa nekoliko puta rekao mladi Mesarić... i onda se pojavi ispod grafika Mesarić, 27. god. I onda to isto ponovi sinoć. :lol:
Hayley <3

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2011, 20:08

badblueboylivno je napisao/la:Mislim da je ovo što je odigrao u posljednje vrijeme očaj, bez obzira na ozljedu. Mislim da mu se stvarno više ne da igrati na balkanskim pašnjacima. :D

A to za Mesarića znam, naravno... samo se rugam idiotu komentatoru Balogu, koji je ljetos prilikom jednog prijenosa nekoliko puta rekao mladi Mesarić... i onda se pojavi ispod grafika Mesarić, 27. god. I onda to isto ponovi sinoć. :lol:

Balog je inace poznati biser ovih prostora.
Njega i Vugdalica gasim cim ih cujem bilo gdje, bilo koji sport !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 22 apr 2011, 21:39

STOTI rođendan Građanski nogometni klub Dinamo slavi u utorak, 26. travnja. Otkrivamo raspored svečanosti: Od koncelebrirane mise do svečane akademije u nacionalnom kazalištu.

U 9 sati počinje svečana misa u čast Dinamu u Zagrebačkoj katedrali. Misu u prvostolnici će predvoditi pomoćni biskup zagrebački Mijo Gorski, a uz njega će koncelebrirati i fra Jozo Čugura iz Gospe Lurdske i fra Karlo Lovrić iz Međugorja.

Nakon završetka mise u pastoralnoj dvorani bit će organizirano druženje igrača, trenera i uprave Dinama s pomoćnim biskupom zagrebačkim Mijom Gorskim i povjerenikom za pastoral sportaša Zagrebačke nadbiskupije Marijanom Spehnjakom.

Predsjednik kluba Mirko Barišić predat će tom prilikom poklone za kardinala Bozanića i pomoćnog biskupa zagrebačkog Miju Gorskog. Kardinalu Bozaniću loptu s potpisima svih Dinamovih igrača i uokviren Dinamov dres, a pomoćnom biskupu zagrebačkom Miji Gorskom uokviren Dinamov dres.

Središnja proslava je u 20 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu.

Na svečanoj proslavi Dinamovih 100 godina, goste i predstavnike medija očekuje bogat program za čiju je režiju zaslužan Krešimir Dolenčić. U sklopu programa bit će prikazan i dokumentarni film redatelja Jadranka Pongraca o 100 godina Dinama u trajanju od 14 minuta, a na sceni HNK nastupit će i renomirani glazbeni izvođači koji će pjevati najpoznatije Dinamove pjesme.

Od uzvanika svoj su dolazak u HNK, između ostalih, najavili i izaslanik predsjednika Republike Hrvatske Predrag Matić, izaslanik Vlade Republike Hrvatske ministar Radovan Fuchs, predsjednik Sabora Republike Hrvatske Luka Bebić, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, a proslavu će uveličati i sve generacije
Dinamovih trenera, igrača i dužnosnika koji su se mogli odazvati pozivu.

Na kraju cijelog događanja u HNK organizirat će se i spektakularni vatromet iznad kazališta te video mapping na samom pročelju zgrade.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 23 apr 2011, 11:59

Mamić Halilhodžiću ne može oprostiti PAOK, Vaha Mamiću Calella, Sammira, Vrsaljka i Pulu!

slika

Gazdu užasno živcira činjenica da većina igrača nije napredovala, da Rukavina gotovo više ne postoji, da je izbrisan Morales, da je Sammir slabiji nego što je bio...

Vaha Mamiću

Vaha je zamjerio Zdravku Mamiću što se miješao u njegove poglede na neke igrače, odnosno u momčad. Iako kaže da nije džuboks, morao je trener svirati kako gazda kaže u slučaju Adriana Calella, kojeg je otpisao pa morao vratiti u momčad, u slučaju Sammira kad je morao biti blagonakon prema Brazilčevim noćnim izlascima i izjaviti nešto što se definitivno kosilo s njegovim pogledom na profesionalizam; 'nek’ me Sammir samo nazove i onda može izaći’. Zamjerio je Vaha Mamiću izjavu kako je igra u Puli bila sramotna, jer je jasno da se riječ 'sramota’ odnosila i na trenera. Nikako mu nije bilo drago što ga gazda kluba niti jednog trenutka nije zaštitio od medijskih kritika, pa je zaključio da se Mamić slaže s novinarskim recenzijama, dapače, da ih čak i potiče! A sjećate li se sukoba kad je u pitanju bila operacija Šime Vrsaljka? Vaha na presici kaže kako Vrsaljko ide na operaciju, a Mamić drugi dan 'kako je Šime mogao igrati protiv Hajduka’...

Mamić Vahi

Ispadanje od PAOK-a. Gazda je 'poludio’! Bez obzira na težak teren, Mamić je držao kako je trener morao bolje voditi tu utakmicu, te da je on jedan od bitnih razloga zbog čega nije ostvaren Dinamov san dug 40 godina. Mamić zamjera Halilhodžiću činjenicu da Dinamo ne igra atraktivno i lepršavo, da mnoge utakmice završavaju minimalnim pobjedama, da svojom nogometnom filozofijom na tribine nije uspio privući gledatelje. Užasno ga živcira činjenica da većina igrača nije napredovala, da veliko pojačanje Rukavina gotovo više ne postoji, a plaća ga 600.000 eura godišnje, da je izbrisan Morales, da je Sammir slabiji nego što je bio, da mladi Palić praktički ne igra, da su se u trenerovom miješanju momčadi izgubili Ademi, Brezovec, Ibanez, Kramarić, Chago... Gazda drži da je trener smanjio umjesto podigao tržišnu vrijednost igrača. Smeta ga i trenerov karakter, nije navikao da mu takav ego stanuje u Maksimirskoj 128. Ide mu na živce i stalna trenerova samohvala raznim ponudama, koje su uvijek, po Vahinim riječima, 'nekoliko puta veće od onog što zarađuje u Dinamu’.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 apr 2011, 12:26

A i ovi novinari kada je rijec o Modrima svasta pisu samo da prave jos vece probleme cak i kada je najmirnija situacija u klubu.
Maminho je jedino u pravu kada kaze, da nema covjeka koji bi htjeo ili mogao voditi Dinamo.
Lopov je, prostacina i serator ali nek ne seru i sve te bivse Dinamo zvijezde koje se do sada nisu nesto pretjerano oznojile da ga svojom ambicioznoscu potjeraju sa njegove pozicije ako je vec svima trn u oku a vjerujem da jeste.
Vahi produziti ugovor iako mislim da ce to biti tesko. I sam je trener sve pesimisticniji da ce ostati i sljedece sezone jer nekih velikih pojacanja nece dobiti, ("para nema"). A mnogo igraca je vec zatrazilo transfer. Ne vidim ih cak ni sa ovom ekipom u borbi za ligu prvaka a kamoli da jos ostanu bez nekih prvotimaca, a evo i Biscan mora na operaciju.

Smrt nacionalizmu !!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 23 apr 2011, 12:52

Pa Vaha neće ostati. U Sportskim novostima se vidi da Mamićeva mašinerija (Olivari) radi punim kapacitetom na tjeranju cijenjenog stručnjaka s klupe. :D
A i Vahid je malo pretjerao sa samohvalom vezanom za unosne ponude iz Francuske i Rusije.

Nadam se da Vaha neće dati ostavku, bilo bi bolje da dobije otkaz* pa da mu Mamić shodno tome isplati veliku odštetu. I tako ćemo dobiti opet nekog redikula na klupi, tipa Jurčić. Nema nas nigdje u sljedećem razdoblju. :D

* to da je otkaz dobar - naravno da nije, kao ni odlazak Vahe s klupe, konačno je klub djelovao ozbiljno u nekim utakmicama, ali ako već ide, nek malo izj*ebe Mamića.
Hayley <3

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 apr 2011, 12:57

Bilo bi sranje kroz gusto granje pustiti ovakvog strucnjaka, ali sve je to poznata Maminhova poliKita.
Ja se nadam da ce ostati iako su sanse sve manje.

Ne spominji Jurcica majke ti, onaj ne moze ni Drinu vodit...

Smrt nacionalizmu !!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 23 apr 2011, 13:31

Vodi Lokomotivu sada, i kad ispadne iz lige prijeći će u Dinamo.

Mislim da nijedan strani trener ne bi došao u Dinamo nakon što vidi u kakvim se uvjetima igra, kakav je stadion, kakva je liga, kakav je odnos kluba prema navijačima.
Hayley <3

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 apr 2011, 13:34

Ma kakav stranac, nema to sanse.
Opet ce poceti taj zacarani krug, Vlak, Loncarevic, Brankovic i ekipa po pola godine i manje mandata.
Ovaj klub je jos samo ozbiljan za nase uvjete, nikako za europske.

Smrt nacionalizmu !!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 23 apr 2011, 15:17

branko ivankovic je trener za dinamo,moje misljenje,
mada bi volio da vaha pokusa u kvalifikacijama za ligu prvaka
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 apr 2011, 15:22

Rosas7 je napisao/la:branko ivankovic je trener za dinamo,moje misljenje,

Ne vjerujem da bi profesor mog'o ista bolje odraditi od trenutnog trenera.
Sjetimo se generacije Dudu, Corluka, Modric i ekipa pod Ivankovicem.
Tesko da ce ikada u blizoj buducnosti imati onako kvalitetan tim.
Treba podhitno traziti jos jednog stopera (mladjeg) uz Tonela, (kojeg se MORA zadrzati) jer je Biscanova karijera ionako u silaznoj putanji, pogotovo nakon operacije koja se planira.
U sredini je potreban jos jedan kreativac, Badelj se prerano zasitio nhl-a, jer sebe vec odavno smatra igracinom iako nema jos niti jedan nastup za Vatrene ako me pamcenje dobro sluzi. Sammira takoder zadrzati barem ovu sezonu.

Smrt nacionalizmu !!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 23 apr 2011, 15:31

Titova-Juga je napisao/la:

Treba podhitno traziti jos jednog stopera (mladjeg) uz Tonela, (kojeg se MORA zadrzati) jer je Biscanova karijera ionako u silaznoj putanji, pogotovo nakon operacije koja se planira.
U sredini je potreban jos jedan kreativac, Badelj se prerano zasitio nhl-a, jer sebe vec odavno smatra igracinom iako nema jos niti jedan nastup za Vatrene ako me pamcenje dobro sluzi. Sammira takoder zadrzati barem ovu sezonu.
nadolaze mladi situm,kovacic,onda extra talen halilovic,dobru skolu ima dinamo,tu je i palic,dobar je brezovec,ademi
ima dinamo materijala

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 apr 2011, 15:32

Rosas7 je napisao/la:
nadolaze mladi situm,kovacic,onda extra talen halilovic,dobru skolu ima dinamo,tu je i palic,dobar je brezovec,ademi
ima dinamo materijala

Definitivno imaju.
Ovog Halilovica nisam imao priliku gledati, ali mali Palic je pravo dobar, naravno i Brezovec i Ademi takoder.
Kovacica sam manje upratio.
Mislim da imaju previse igraca na poziciji zadnjeg veznog.

Smrt nacionalizmu !!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 23 apr 2011, 15:35

Rosas7 je napisao/la:
ima dinamo materijala

Definitivno imaju.
Ovog Halilovica nisam imao priliku gledati, ali mali Palic je pravo dobar, naravno i Brezovec i Ademi takoder.
Kovacica sam manje upratio.
Mislim da imaju previse igraca na poziciji zadnjeg veznog.
ali **** to sve ako mamic govori treneru ko ce igrat,onda nista od toga

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 apr 2011, 15:37

Tonel: Očekivao sam veći Hajdukov otpor

Jedan od ključnih trenutaka Dinamove sezone bilo je dovođenje pouzdanog portugalskog stopera Tonela koji će u svojoj prvoj sezoni u Hrvatskoj osvojiti prvi naslov prvaka u bogatoj karijeri

Tonel je prije pet godina debitirao za reprezentaciju Portugala, nastupio je i lani, ali u dresu Sportinga u zadnjih je pet sezona četiri puta bio viceprvak. Naslov nikada nije osvojio.
Dinamo Zagreb - Osijek: 1,25 5,00 9,00 (LIVE)

U Dinamo je prešao sa 30 godina na leđima i probio svoju kletvu.

'U Portugalu sam osvajao kupove i superkupove, ali naslov prvaka uvijek bi nam izmicao', zvučao je Tonel kao netko od Dinamovih igrača iz šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

'Ne smijemo ništa komplicirati, već protiv Osijeka očekujem potvrdu naslova. Slavlje? Bit će nešto sigurno, ali nije pametno planirati veselice, a da utakmica još nije ni počela', kaže za tportal Portugalac.

Debitirao je u derbiju na Poljudu. Dinamo tada nije bio vodeći na ljestvici.

'Da, bili smo dva boda iza Hajduka, no tada je krenulo u pravom smjeru. Bilo je i problema, ozljeda, ali u ključnim trenucima smo dobro reagirali i sasvim zasluženo uzeli naslov. Kada se sve zbroji, bili smo uvjerljivo najbolji.'

Dinamo je bio u prilici potvrditi naslov već pet kola prije kraja. Je li Tonel očekivao takvu prednost pred konkurentima?

'U Portugalu znamo za Dinamo i Hajduk i pretpostavljao sam da će se na toj relaciji voditi bitka, ali isto sam tako znao i da je Dinamo zadnjih pet godina bio prvi i da je favorit u odnosu na Splićane. Iskreno, mislio sam da će biti teže, da će Hajduk pružiti veći otpor.'

Koliko se planira zadržavati u Dinamu?

'Imam ugovor na godinu i pol i ne razmišljam o odlasku. Sve dok sam zadovoljan, a zasad jesam, puna koncentracija je na Dinamu, a ako ne budem, onda ćemo vidjeti. Sljedeću sezonu ću sigurno početi na Maksimiru', završava Tonel, jedan od najboljih stranaca koji je nosio Dinamov dres. U prvoj sezoni je (zasad) upisao 26 nastupa. Sve utakmice je započeo, nijednom nije zamijenjen, ima samo jedan žuti karton i tri postignuta gola.

Smrt nacionalizmu !!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 23 apr 2011, 20:05

dinamo slavi naslov pred 1.500 ljudi na maksimiru

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 23 apr 2011, 20:34

Tanac je vodio Dinamo sa ovim igračima samo u HNL-u, nakon što je Kuže dobio otkaz. Skupio je te sezone u HNL-u, u 20 utakmica, svih 20 pobjeda. Tijekom ljeta odlaze Dudu i Ćorluka, pa tako nije u Europi igrao s tim igračima. I opet je držao Bremen na konopcima i pobijedio Ajax. Nesretno ispali u Europi. Stoga ti to što pričaš ne drži vodu, kao da nije uspio ništa s tom generacijom. I sa slabijim je Dinamom ostvario dobre rezultate. Još je i kasnije, bez Modrića i Vukojevića i Pokrivača prošao u skupine KU.

Mislim da je on dobar, ali da više neće u Dinamo.
Hayley <3

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 23 apr 2011, 20:46

dobar je tanac bio

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.