Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: Hajduk Split

Post Postao/la dubrava » 02 jul 2013, 15:53

Izgleda da su se Amerikanci zagrijali. Na gradsku adresu danas je prispjela službena ponuda za kupnju Hajduka. Grad Split je najveći dioničar sa 56% udjela, pa će gradonačelnik prvo sa Upravom i Nadzornim odborom kluba te ostalim dioničarima popričati o mogućnosti prodaje. A onda će se vidjeti što dalje.

Bit će ovo još jedno vruće ljeto pod Marjanom.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 03 jul 2013, 11:33

RUŽNA PRIČA
Strašno! Napustio Hajduk jer su ga zvali četnikom

Galešić je rođen u Banja Luci, a prije dolaska u Hajduk pokušao je proći na probi u Partizanu. Prema njemu to je bio razlog zašto su se na njega okomili Hajdukovi navijači.

'Bilo je strašno, nazivali su me četnikom i grobarom, prijetili mi i osobno i na Facebooku. Zbog toga sam odlučio maknuti se. Prešao bih ja preko toga, no nisam želio da zbog mene sutra ispaštaju klub i grad', rekao je Galešić za 24 sata.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 03 jul 2013, 13:08

Dobro, moram priznat da nisu svi postupali tako.

Ima naravno tih debila koji su mu na fejsu srali, ali bilo je puno ljudi koje nije brigalo odakle je, za koga je igrao i slicno.
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 04 jul 2013, 11:25

Baldasar odbio Amerikance,od prodaje Hajduka nece biti nista...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 jul 2013, 23:02

Levski remizirao kuci. Ako ispadne Hajduk je nositelj u trecem pretkolu.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 05 jul 2013, 10:25

slika

slika

HRHB

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 05 jul 2013, 10:33

Odlicni.

Mala zamjerka sto je na prvom dresu grb tako visoko, ali nema veze. Jednostavni su najbolji. Macron je polozio :D
RIP CITY!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 05 jul 2013, 11:20

Ne znam, meni il remeti ovaj Tommy koncept, il odavno nisam vidio losiji Hajdukov dres.
...Život za Široki...

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 05 jul 2013, 11:22

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ne znam, meni il remeti ovaj Tommy koncept, il odavno nisam vidio losiji Hajdukov dres.
A kakav moze biti?

Tommy remeti dres, ali Hajduk je bijeli i gotovo. Nema tu eksperimentiranja. Meni je ovaj jako dobar, bolji duplo od onih Umbrovih.
RIP CITY!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 05 jul 2013, 11:37

Grb na srcu, bijeli uski strukirani da se vide stoljeca Italije. :lol: I tako...
...Život za Široki...

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 05 jul 2013, 14:03

Koliko Tommy placa reklamu na dresu?

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 05 jul 2013, 14:17

Insect_terminator je napisao/la:Koliko Tommy placa reklamu na dresu?
ja mislim da je 200 tisuca za 2 mjeseca :?
RIP CITY!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 jul 2013, 14:33

Dresovi isto za mahalski turnir. Odavno nisam lošiji vidio.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 05 jul 2013, 15:42

Damian je napisao/la:
Insect_terminator je napisao/la:Koliko Tommy placa reklamu na dresu?
ja mislim da je 200 tisuca za 2 mjeseca :?
200000 kn do 15.9. sa mogucnosti produzenja ugovora do kraja sezone

HRHB

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 06 jul 2013, 13:23

Ovaj mali je ludo dite...

[youtube][/youtube]
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 06 jul 2013, 13:51

[youtube][/youtube]

Bili samo hrabro!!!

HRHB

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 07 jul 2013, 00:10

slika

Avdija :D

Dinamo zasluzeno slavio,Bili su odigrali lavovski,Kouassi odlican,Kalinic pokazao da moze zamijeniti Blazevica

Sljedeci tjedan pocinje liga,prvo ide gostovanje kod Zadra,nadam se da ce se ponoviti utakmica iz prosle sezone

HRHB

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 07 jul 2013, 11:20

slika

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 07 jul 2013, 12:32

Dobro smo se držali, nije to loše izgledalo, samo da je bilo malo više trke i srčanosti. I naravno, pameti i znanja, al sad tražim previše :D
Ono što mi se najviše svidjelo jest da se u obrani, kada smo imali loptu igralo od noge do noge, nije bilo neke nervoze bez obzira na pritisak dinamovih prednjih igrača, već se lopta pokušala prenijeti u suprotnu polovicu po zemlji. Nije bilo napamet izbijanja i visokih lopti. Isto tako, Kalinić je samo JEDNOM loptu ispucao, to me stvarno veseli i vjerujem da je to način kako Tudor želi da ekipa igra.
S druge strane, naprosto je nevjerojatno da u 70. minuti igrač leži (nebitno tko) i ima grčeve. Pa kakve su to onda pripreme, a početak sezone je sljedeći tjedan (ako ne računam ovu sad utakmicu). Što je to onda Tudor s njima radio i što očekuje, a ova sezona će biti daleko najdulja i jedna od težih (ako uzmemo da je konkurencija ove sezone nikad bolja i kvalitetnija).
Kouassi je bio definitivno najbolji igrač i jedini koji je nešto pokušavao. U veznom redu fali kvalitetna desetka i netko tko će razigrati ekipu, netko tko će ako ništa drugo bar poslati dobru dubinsku loptu za Kouassija ili Kiša u napadu, ali sa dugovima ne može se ništa očekivati nego osloniti na vlastiti kadar koji je takav kakav je. Ima dobrih momaka, jučer su igrali Pašalić (od ovog momka očekujem puno u nastavnku sezone) i Mujan, do jučer juniori, ali samo treba vremena da skupe potrebno iskustvo.
Od ovih iskusnijih na terenu sam očekivao bar mrvicu više, pogotovo od Jozinovića i Avdije. Bili su mi preblagi, mlitavi, sa tako lošim centaršutevima da je to bilo tužno gledati. Inače, Avdija je vrhunski odgovorio na provokaciju Migliorea :lol: svaka čast care :D
Ako uzmem u obzir da od prve nije bilo Blaževića, Maloče, Vukovića i Sušića (ušao tek u nastavku) ovo je bilo jedno jako solidno izdanje Hajduka. Budući da se očekuje prodaja prve trojice, a nema na vidiku nekih dolazaka, ovakav sastav će biti Tudoru na raspolaganju čitavu sezonu.
Samo Hajdučki, pa što bude :)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 07 jul 2013, 12:51

dubrava je napisao/la:Dobro smo se držali, nije to loše izgledalo, samo da je bilo malo više trke i srčanosti. I naravno, pameti i znanja, al sad tražim previše :D
Ono što mi se najviše svidjelo jest da se u obrani, kada smo imali loptu igralo od noge do noge, nije bilo neke nervoze bez obzira na pritisak dinamovih prednjih igrača, već se lopta pokušala prenijeti u suprotnu polovicu po zemlji. Nije bilo napamet izbijanja i visokih lopti. Isto tako, Kalinić je samo JEDNOM loptu ispucao, to me stvarno veseli i vjerujem da je to način kako Tudor želi da ekipa igra.
S druge strane, naprosto je nevjerojatno da u 70. minuti igrač leži (nebitno tko) i ima grčeve. Pa kakve su to onda pripreme, a početak sezone je sljedeći tjedan (ako ne računam ovu sad utakmicu). Što je to onda Tudor s njima radio i što očekuje, a ova sezona će biti daleko najdulja i jedna od težih (ako uzmemo da je konkurencija ove sezone nikad bolja i kvalitetnija).
Kouassi je bio definitivno najbolji igrač i jedini koji je nešto pokušavao. U veznom redu fali kvalitetna desetka i netko tko će razigrati ekipu, netko tko će ako ništa drugo bar poslati dobru dubinsku loptu za Kouassija ili Kiša u napadu, ali sa dugovima ne može se ništa očekivati nego osloniti na vlastiti kadar koji je takav kakav je. Ima dobrih momaka, jučer su igrali Pašalić (od ovog momka očekujem puno u nastavnku sezone) i Mujan, do jučer juniori, ali samo treba vremena da skupe potrebno iskustvo.
Od ovih iskusnijih na terenu sam očekivao bar mrvicu više, pogotovo od Jozinovića i Avdije. Bili su mi preblagi, mlitavi, sa tako lošim centaršutevima da je to bilo tužno gledati. Inače, Avdija je vrhunski odgovorio na provokaciju Migliorea :lol: svaka čast care :D
Ako uzmem u obzir da od prve nije bilo Blaževića, Maloče, Vukovića i Sušića (ušao tek u nastavku) ovo je bilo jedno jako solidno izdanje Hajduka. Budući da se očekuje prodaja prve trojice, a nema na vidiku nekih dolazaka, ovakav sastav će biti Tudoru na raspolaganju čitavu sezonu.
Samo Hajdučki, pa što bude :)
To bi mogao biti Andrijasevic ;)

HRHB

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.