Adnan Zahirović

Sabinho
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la Sabinho » 23 feb 2014, 23:56

Virtu4l je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Kolašinac je lijevi bek.
I Besic je stoper pa je vecini neprikosnoven za nasu repku na poziciji DMF :?: :?
Igrao je on mnogo puta na zadnjem veznom, čak i u Ferencvarošu.

Najgore je stavljati igrače na pozicije koje im nisu prirodne. Salihović, Ibišević...
Jeste ali vecinu utakmica igra na stoperskoj poziciji, u mladoj je igrao zadnjeg veznog, ali vecinom ga e u klubu forsira na stoperu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 feb 2014, 23:56

Pa kad nemas drugih moras se krpit. DM je, moze se reci i najvaznija pozicija u ekipi.

Salih i Lula se dobro dopunjuju na LB, bolje je Kolasinca iskoristiti na DM nego stavljati propalog Zahirovskog i strahovat citavu utakmicu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 feb 2014, 23:57

Mozambik je napisao/la:Salih i Lula se dobro dopunjuju na LB, bolje je Kolasinca iskoristiti na DM nego stavljati propalog Zahirovskog i strahovat citavu utakmicu
Sa Zahirovićem nikad nismo strahovali. Nerijetko je bio jedan od najboljih na terenu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 23 feb 2014, 23:59

Sabinho je napisao/la:
Jeste ali vecinu utakmica igra na stoperskoj poziciji, u mladoj je igrao zadnjeg veznog, ali vecinom ga e u klubu forsira na stoperu.
Zato što je najbolji defanzivac u ekipi. A na stoperu im najviše škripi. On bi u onom Ferenu bio i odličan bek, vjeruj mi. Toliko odskače u kvaliteti od gotovo cjelog tima, da je to nenormalno.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 24 feb 2014, 00:01

Virtu4l je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Salih i Lula se dobro dopunjuju na LB, bolje je Kolasinca iskoristiti na DM nego stavljati propalog Zahirovskog i strahovat citavu utakmicu
Sa Zahirovićem nikad nismo strahovali. Nerijetko je bio jedan od najboljih na terenu.
Daj budi normalan, pa ni Pape vise ne vjeruje u njega. Protiv Latvije je stavio penzionera Rahimica, a Zahirovica ostavio na klupi.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 feb 2014, 00:02

VanBasten je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Zato što je najbolji defanzivac u ekipi. A na stoperu im najviše škripi. On bi u onom Ferenu bio i odličan bek, vjeruj mi.
Dobar je, ali ko ih je gledao nije mogao da ne zapazi Somaliu. Ja bi ono u Real odveo :mrgreen:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 24 feb 2014, 00:03

Kad Safet stavi Salihovica na lijevog beka onda je uredu a kad neko spomene Kolasinca kao zadnjeg veznog onda je on lijevi bek.Papetovska logika.Sto ste protiv toga,onda nema mjesta za naseg novog Busquetsa u liku Tina Sven Susica? :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 feb 2014, 00:04

Sabinho je napisao/la: Dobar je, ali ko ih je gledao nije mogao da ne zapazi Somaliu. Ja bi ono u Real odveo :mrgreen:
Somalia, Mozambik, sve ti je to isto :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 feb 2014, 00:05

Jeste Pape u nekoliko navrata spominjao kakav mu zadnji vezni treba i ako se vodimo tim izjavama Adnan po tome ne bi imao šta tražiti u reprezentaciji ;)

Pape traži nešto što ne postoji, jer ono što on traži bi bio najbolji zadnji vezni svijeta, sa onim karakteristikama
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 24 feb 2014, 00:06

Sabinho je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Zato što je najbolji defanzivac u ekipi. A na stoperu im najviše škripi. On bi u onom Ferenu bio i odličan bek, vjeruj mi.
Dobar je, ali ko ih je gledao nije mogao da ne zapazi Somaliu. Ja bi ono u Real odveo :mrgreen:
Hahah...

Najbolje su ga opisali: http://www.tarzanija.com/derbiji-istocn ... os-ujpest/" onclick="window.open(this.href);return false;

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 24 feb 2014, 00:07

Ma ode ovo predaleko..

Drago mi je da Adnan konacno ulazi na teren, nadam se da ce utrpati se u prvih 11 u Bochumu :)

Ja još nega u buducnosti ocekujem u repki abd, ipak ima 23 godine ima vremena za njega....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 feb 2014, 00:08

VanBasten je napisao/la:Najbolje su ga opisali: http://www.tarzanija.com/derbiji-istocn ... os-ujpest/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nemoj više svega ti, ako se ponovo nakačim na njih nema me na mapi :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 24 feb 2014, 00:09

legenda reala je napisao/la:Jeste Pape u nekoliko navrata spominjao kakav mu zadnji vezni treba i ako se vodimo tim izjavama Adnan po tome ne bi imao šta tražiti u reprezentaciji ;)

Pape traži nešto što ne postoji, jer ono što on traži bi bio najbolji zadnji vezni svijeta, sa onim karakteristikama
Postoji,zove se Salihovic Sejo.Odbranbene zadatke je prekucao igrajuci godinama lijevog beka a nikad nije izgubio ni kreativni i stvaralacki dio igre,taj je uvijek u stanju igrajuci i zadnjeg veznog odigrati kljucni pas sa svoje polovine i baciti nekoga u gol sansu.
Ali,znamo to mi ali gdje ce onda Tino,u tom grmu lezi zec.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 feb 2014, 00:10

Virtu4l je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Najbolje su ga opisali: http://www.tarzanija.com/derbiji-istocn ... os-ujpest/" onclick="window.open(this.href);return false;
Istice se lik jbt. Sve u svemu, Adnane nastavi sa minutazom i siguran si putnik za Brazil.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 24 feb 2014, 00:12

Virtu4l je napisao/la:
haha. A igrom slučaja gledao sam ovu tekmu, da vidim Muhu i Suljića ( da vidim kako se snašo)...
Kad i oni bili na tekmi te izbaciše report.... i otprilike opisaše što sam i ja vidio uz njihov prepoznatljiv stil :mrgreen:

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 28 feb 2014, 16:24

slika
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 28 feb 2014, 19:23

Padobran-Bochum 0:1 poluvrijeme
Zahirović na klupi, a za ove Mario Vrančić od prve minute.

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 28 feb 2014, 19:41

Mozambik je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Daj budi normalan, pa ni Pape vise ne vjeruje u njega. Protiv Latvije je stavio penzionera Rahimica, a Zahirovica ostavio na klupi.
daj bgt, ja se sjećam njegovih utakmica, sasvim korektan! ;) on i hare pozadi su dobitna kombinacija pa vi kako hoćete, momak nikad nije petljao s loptom..
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 28 feb 2014, 20:01

Sheyi je napisao/la:Padobran-Bochum 0:1 poluvrijeme
Zahirović na klupi, a za ove Mario Vrančić od prve minute.
Evo zabi ga Vrancic 3-1 u toku je 74 min Zaha na klupi.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 feb 2014, 20:15

Treba ga povesti u Brazil.

EDIT: Zahirović ponovo ušao s' klupe. Možda ga uskoro vidimo u prvoj postavi.
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.