Moderator/ica: rio_Ferdy88
No way, iako sigurno može doći na vrh ili pri sami vrh jer ima još dinamita u njemu. Ali tvrditi da je najbolji ikad pored Nykanena, Wajsloga, Ahonena, Malyzsa, Šilia,Goldia...je malo pretenciozno.
Mislim u ski skokovima nema definitivno najboljeg, neki imaju vise pobjeda neki titula neki onih letackih neki turneja...branimir85 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 19:11No way, iako sigurno može doći na vrh ili pri sami vrh jer ima još dinamita u njemu. Ali tvrditi da je najbolji ikad pored Nykanena, Wajsloga, Ahonena, Malyzsa, Šilia,Goldia...je malo pretenciozno.
Kakva elegancija i tehnika, realno mogli su mu dati 20-ice svi.
Skoči momak 144m i doskok u telemarku bude , stil perfektan i opet ne budu 20-ice , nema smisla. Skoro mu svaki zadnji skok za stil sudije dadnu 58.5 , ne znam šta mora da uradi da dobije 60.branimir85 je napisao/la: ↑09 jan 2021, 17:53Kakva elegancija i tehnika, realno mogli su mu dati 20-ice svi.
lijepa prica i lijepa sjecanja, tada kao djecak sam se vec u augustu cekao s nestrpljenjem zimu i takmicenje. inace sam uvijek za slovence navijao, i dan danas, iako ih bas ne simpatisem kao narod. ali nikako da ih izbacim iz srca kad su zimski sportovi u pitanju. jure kosir i primoz peterkabranimir85 je napisao/la: ↑12 jan 2021, 19:35https://dubrovackidnevnik.net.hr/sport/ ... -i-obratno
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.