Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

insider
Moderator
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la insider » 25 mar 2011, 00:35

Cartman je napisao/la:Kad ce Spahic izbrat sastav za subotu?

Najjači post na forumu u proteklih pola godine. Aferim, majstore.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

RacitilanA
Kontakt:

Post Postao/la RacitilanA » 25 mar 2011, 08:24

Spahic se previse oteo kontroli.....Mogao bi on brzo pasti na guzicu....

Sem toga kurci se na domacem terenu a na gostovanjima podvije rep ko lisica, ni ne primjeti se na terenu..Ima ozbiljan problem sa kompleksima, kriza identiteta, sta ja znam, nisam psiholog, ali frajer ima ozbiljnih psihickih problema.....To je mozda kad se ne guzi, i ona manekenka mu dala nogu, mozda ne guzi dobro pa bijes izljeva na terenu....

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 25 mar 2011, 08:53

Cartman je napisao/la:Kad ce Spahic izbrat sastav za subotu?
Poslije vecerasnje pijanke :lol:
Cuva Bog Zelju svog!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 25 mar 2011, 12:34

Daleko od toga da je Emir cvjećka, ko god gleda svojim očima to može da vidi, iz njegovog ponašanja prema suigračima, načinu na koji pristupa treninzima ali i iz njegovih nastupa za Monpelje, prosto zrači neka bahatost. Na kraju krajeva, nije džaba predsjednik Monpeljea prošlo ljeto za njega tražio 20 miliona eura ili već koliko, a ovo ljeto ga pušta da sebi traži klub :?

Međutim, sa aspekta reprezentacije, mi smo taraba bez Emira, i to se do sada mnogo puta vidjelo. Valjda mu se stoga i dopušta takvo ponašanje :roll: Međutim, kapitenskoj traci naše reprezentacije nije mjesto na njegovoj ruci, Miske je pravi lider i on treba da bude kapiten. Na kraju krajeva, i zbog ostalih faktora, nesportskih, bilo bi poželjno da se kapiten ove reprezentacije zove Zvjezdan.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 25 mar 2011, 12:38

Sve fino napisano, osim te zadnje rečenice, koja ima nekog smisla samo u ovoj našoj nazadnoj državi.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 25 mar 2011, 12:47

Željovac je napisao/la:Sve fino napisano, osim te zadnje rečenice, koja ima nekog smisla samo u ovoj našoj nazadnoj državi.
U kojoj nažalost živimo :? Naravno, ne bi bilo nikakvog smisla pričati o tome da nam situacija nije takva kakva jeste ali ovako.... Nažalost, ponavljam.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 25 mar 2011, 12:57

NoName je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Sve fino napisano, osim te zadnje rečenice, koja ima nekog smisla samo u ovoj našoj nazadnoj državi.
U kojoj nažalost živimo :? Naravno, ne bi bilo nikakvog smisla pričati o tome da nam situacija nije takva kakva jeste ali ovako.... Nažalost, ponavljam.
Ja uz svu situaciju to nikad ne bih uzeo kao faktor prilikom odabira kapitena. Kao ni prilikom pozivanja fudbalera. Ni u ludilu. Pa nek se budale nerviraju.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 25 mar 2011, 12:59

Željovac je napisao/la:
NoName je napisao/la:
Ja uz svu situaciju to nikad ne bih uzeo kao faktor prilikom odabira kapitena. Kao ni prilikom pozivanja fudbalera. Ni u ludilu. Pa nek se budale nerviraju.
Ne kao presudni. Zbog toga sam to zadnje i napisao, Miske i bez toga zaslužuje kapitensku traku a k tome je joši Zvjezdan. Znam da me razumiješ isto kao i ja tebe.

RacitilanA
Kontakt:

Post Postao/la RacitilanA » 25 mar 2011, 13:00

zbog toga u savezu i nisu oni koji bi trebali biti, ljudi zdravog mozga i razuma

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 mar 2011, 13:07

AYAN je napisao/la:Danas na treningu repke laktom je zakačio Maletića...Sreća nije ga udario direktno u lice, nego ga je okrznuo po čelu, a sve to je izgledalo ružno, jer se Maletić nakon toga samo povukao pognute glave.

Moram primjetiti, da disciplina pojedinih igrača nikako nije ok i za to isključivo smatram da je kriv sam Selektor.

Ozbiljno sam zabrinut za rezultat i igru, ako na teren u Zenici izađe onih 11 koji su danas nosili crvene markere.

Koliko god to nekome smetalo, što se prića o nekom igraču i o disciplini, mislim da ni igrači ne trebaju imati toliki imunitet, da se o njihovom ponašanju ništa ne govori, jer to direktno utiče na raspoloženje cijelog tabora.
A Hasagić nije bio prisutan, jer je sinoć slupao svog mercedesa negdje u gradu... :?
Tacno, a inace Spaha je bio kolovodja ispijanja rakije i piva tu noc kad je Hasagic slupao mecku, bili valjda jos dzeko, ibricic, pjanic :roll:

Sve to ide na dushu selektoru koji nije uveo nikakav red i koji mi je dosta pao u ocima nakon ovoga. Ako se ne moze boriti protiv saveza, onda sam bar ocekivao da sredi stvari sa igracima i pokaze neki autoritet. Nishta to on nije izgleda uradio, a dopustiti da ti igrac odredjuje koga ces pozivati i ko ce igrati je jadno

I onda ja da se nerviram zbog njih??

Neka hvala, rahat sam ovih 5-6 godina kako mi ova reprezentacija nishta ne znaci
nema potpisa

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 mar 2011, 13:16

Admir_Sa je napisao/la: Tacno, a inace Spaha je bio kolovodja ispijanja rakije i piva tu noc kad je Hasagic slupao mecku, bili valjda jos dzeko, ibricic, pjanic :roll:
Bio sam valjda, mozda i ja tamo. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 25 mar 2011, 14:44

NoName je napisao/la:Daleko od toga da je Emir cvjećka, ko god gleda svojim očima to može da vidi, iz njegovog ponašanja prema suigračima, načinu na koji pristupa treninzima ali i iz njegovih nastupa za Monpelje, prosto zrači neka bahatost. Na kraju krajeva, nije džaba predsjednik Monpeljea prošlo ljeto za njega tražio 20 miliona eura ili već koliko, a ovo ljeto ga pušta da sebi traži klub :?

Međutim, sa aspekta reprezentacije, mi smo taraba bez Emira, i to se do sada mnogo puta vidjelo. Valjda mu se stoga i dopušta takvo ponašanje :roll: Međutim, kapitenskoj traci naše reprezentacije nije mjesto na njegovoj ruci, Miske je pravi lider i on treba da bude kapiten. Na kraju krajeva, i zbog ostalih faktora, nesportskih, bilo bi poželjno da se kapiten ove reprezentacije zove Zvjezdan.
Pa nije Spaha Dzeko da ga zezaju oni mamlazi iz Wolfsburga dvije godine. Spaha konta, ma kome ti 20 miliona, sad ces ti vidjeti. Spaha odkad je dosao, ovi su skroz malo golova primili, cim njega nema golovi padaju. Imao lik dobru ponudu, ovi pukli cijenu, Spaha se promijenio. Do ovog januara, nije bilo nikakvih problema. Tj kartona, normala za stopera. A za tu cijenu/platu su imali vrhunskog stopera. Ko koga ovdje handri!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 25 mar 2011, 15:00

Helem.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 25 mar 2011, 23:43

"Spahić ima mnogo iskustva i nastupa za reprezentaciju već dugo. On zna koliko su utakmice važne, priča s nama puno, pogotovo u poluvremenu. On je kapiten, pa se tako i ponaša. Zadovoljstvo je igrati s njim. Dobro se razumijemo. On je moj uzor", kaze Pandža ;)

Halix
Kontakt:

Post Postao/la Halix » 25 mar 2011, 23:53

Ma Spaha je kralj samo nešto nema njegovih izjava pred ovu tekmu ušutijo se pravo :?
Pod prečku u devet banki.... :)

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 26 mar 2011, 01:10

Halix je napisao/la:Ma Spaha je kralj samo nešto nema njegovih izjava pred ovu tekmu ušutijo se pravo :?
Ostri laktove za sutra :D

nego samo opusteno pojest ce ih kapiten sutra,kakav mutu i perice i marice ima da ih zmaj kapitenski odradi :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 mar 2011, 10:55

Halix je napisao/la:Ma Spaha je kralj samo nešto nema njegovih izjava pred ovu tekmu ušutijo se pravo :?
Boli ga dusa, ne moze pricat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 26 mar 2011, 21:30

Momak koji svaku utakmicu odigra bez grese kapitenski.Ovaj momak sasluzuje da igra u vecem klubu.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 26 mar 2011, 22:57

DAVID VILLA 7' je napisao/la:Momak koji svaku utakmicu odigra bez grese kapitenski.Ovaj momak sasluzuje da igra u vecem klubu.
Najjace kad rece nisam ga ni ja vidio :D Nadam se da ce zavrsiti u engleskoj negdje ;)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 26 mar 2011, 22:57

Samo F.K.S !! je napisao/la:
DAVID VILLA 7' je napisao/la:Momak koji svaku utakmicu odigra bez grese kapitenski.Ovaj momak sasluzuje da igra u vecem klubu.
Najjace kad rece nisam ga ni ja vidio :D Nadam se da ce zavrsiti u engleskoj negdje ;)
U Arsenalu npr. :)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.