Cartman je napisao/la:Kad ce Spahic izbrat sastav za subotu?
Najjači post na forumu u proteklih pola godine. Aferim, majstore.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Cartman je napisao/la:Kad ce Spahic izbrat sastav za subotu?
Poslije vecerasnje pijankeCartman je napisao/la:Kad ce Spahic izbrat sastav za subotu?
U kojoj nažalost živimoŽeljovac je napisao/la:Sve fino napisano, osim te zadnje rečenice, koja ima nekog smisla samo u ovoj našoj nazadnoj državi.
Ja uz svu situaciju to nikad ne bih uzeo kao faktor prilikom odabira kapitena. Kao ni prilikom pozivanja fudbalera. Ni u ludilu. Pa nek se budale nerviraju.NoName je napisao/la:U kojoj nažalost živimoŽeljovac je napisao/la:Sve fino napisano, osim te zadnje rečenice, koja ima nekog smisla samo u ovoj našoj nazadnoj državi.Naravno, ne bi bilo nikakvog smisla pričati o tome da nam situacija nije takva kakva jeste ali ovako.... Nažalost, ponavljam.
Ne kao presudni. Zbog toga sam to zadnje i napisao, Miske i bez toga zaslužuje kapitensku traku a k tome je joši Zvjezdan. Znam da me razumiješ isto kao i ja tebe.Željovac je napisao/la:Ja uz svu situaciju to nikad ne bih uzeo kao faktor prilikom odabira kapitena. Kao ni prilikom pozivanja fudbalera. Ni u ludilu. Pa nek se budale nerviraju.NoName je napisao/la:U kojoj nažalost živimoŽeljovac je napisao/la:Sve fino napisano, osim te zadnje rečenice, koja ima nekog smisla samo u ovoj našoj nazadnoj državi.Naravno, ne bi bilo nikakvog smisla pričati o tome da nam situacija nije takva kakva jeste ali ovako.... Nažalost, ponavljam.
Tacno, a inace Spaha je bio kolovodja ispijanja rakije i piva tu noc kad je Hasagic slupao mecku, bili valjda jos dzeko, ibricic, pjanicAYAN je napisao/la:Danas na treningu repke laktom je zakačio Maletića...Sreća nije ga udario direktno u lice, nego ga je okrznuo po čelu, a sve to je izgledalo ružno, jer se Maletić nakon toga samo povukao pognute glave.
Moram primjetiti, da disciplina pojedinih igrača nikako nije ok i za to isključivo smatram da je kriv sam Selektor.
Ozbiljno sam zabrinut za rezultat i igru, ako na teren u Zenici izađe onih 11 koji su danas nosili crvene markere.
Koliko god to nekome smetalo, što se prića o nekom igraču i o disciplini, mislim da ni igrači ne trebaju imati toliki imunitet, da se o njihovom ponašanju ništa ne govori, jer to direktno utiče na raspoloženje cijelog tabora.
A Hasagić nije bio prisutan, jer je sinoć slupao svog mercedesa negdje u gradu...
Bio sam valjda, mozda i ja tamo.Admir_Sa je napisao/la: Tacno, a inace Spaha je bio kolovodja ispijanja rakije i piva tu noc kad je Hasagic slupao mecku, bili valjda jos dzeko, ibricic, pjanic![]()
Pa nije Spaha Dzeko da ga zezaju oni mamlazi iz Wolfsburga dvije godine. Spaha konta, ma kome ti 20 miliona, sad ces ti vidjeti. Spaha odkad je dosao, ovi su skroz malo golova primili, cim njega nema golovi padaju. Imao lik dobru ponudu, ovi pukli cijenu, Spaha se promijenio. Do ovog januara, nije bilo nikakvih problema. Tj kartona, normala za stopera. A za tu cijenu/platu su imali vrhunskog stopera. Ko koga ovdje handri!NoName je napisao/la:Daleko od toga da je Emir cvjećka, ko god gleda svojim očima to može da vidi, iz njegovog ponašanja prema suigračima, načinu na koji pristupa treninzima ali i iz njegovih nastupa za Monpelje, prosto zrači neka bahatost. Na kraju krajeva, nije džaba predsjednik Monpeljea prošlo ljeto za njega tražio 20 miliona eura ili već koliko, a ovo ljeto ga pušta da sebi traži klub![]()
Međutim, sa aspekta reprezentacije, mi smo taraba bez Emira, i to se do sada mnogo puta vidjelo. Valjda mu se stoga i dopušta takvo ponašanjeMeđutim, kapitenskoj traci naše reprezentacije nije mjesto na njegovoj ruci, Miske je pravi lider i on treba da bude kapiten. Na kraju krajeva, i zbog ostalih faktora, nesportskih, bilo bi poželjno da se kapiten ove reprezentacije zove Zvjezdan.
Ostri laktove za sutraHalix je napisao/la:Ma Spaha je kralj samo nešto nema njegovih izjava pred ovu tekmu ušutijo se pravo
Boli ga dusa, ne moze pricat.Halix je napisao/la:Ma Spaha je kralj samo nešto nema njegovih izjava pred ovu tekmu ušutijo se pravo
Najjace kad rece nisam ga ni ja vidioDAVID VILLA 7' je napisao/la:Momak koji svaku utakmicu odigra bez grese kapitenski.Ovaj momak sasluzuje da igra u vecem klubu.
U Arsenalu npr.Samo F.K.S !! je napisao/la:Najjace kad rece nisam ga ni ja vidioDAVID VILLA 7' je napisao/la:Momak koji svaku utakmicu odigra bez grese kapitenski.Ovaj momak sasluzuje da igra u vecem klubu.Nadam se da ce zavrsiti u engleskoj negdje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.