Šta reći osim da sam ipak bio dobar prognozer ,bar što se rezultata tiče.Od kada gledam Travnika ,a to je veoma dugo mogu odgovorno tvrditi da je ovo najlošija ekipa koje je ikad istrčala na Pirotu.Utakmica je bila loša za ne povjerovati sa nikakvom agresivnošću ,o spremi igrača oba tima da ne pričam,i ako nam je ovo Premijer liga onda je treba ****.
Travnik bez ikakve ideje u napadu,Čurić je nešto i pokušavao ,ali i kada su došli do šanse reakcije napadača su bile takve da su se svi smijali na stadionu.Zadnji šut Heće je izazvao reakciju da sam se do kuće smijao.Dodaje loptu golmanu.
Inače u prvom pol. Vitez malo bolji i poveli su preko Dedića čini mi se iz veoma lijepe akcije,još par puta zaprijetili,a onda prestali igrati .Valjda su za toliko imali snage,ili nisu imali hrabrosti za više,prije ovo drugo.Travnik daje gol preko Ramića koji posprema otpadak poslije katastrofalne greške Vitezana.
U drugom pol. Isaković sa stopera ulaskom Elvedina Varupe prelazi na špica.

.i onda kreće igra izbij-nabij u kojoj su Travničani i stvorili par dobrih situacija ali sam rekao kako su zavrsavale.U zadnjim min.I Vitez prijeti ali njihov napadač petlja u 16,metara i propada im dobra prilika.
Iznenadilo me da ekipa Viteza sa toliko pojašanja i ulozenog novca nije dobila ovo danas,čak nisu ni nadigrali iskreno Travnik,koji je u 2 pol. bio i bolji protivnik.Ali kvalitet nogometa i sama utakmica jedna rječ KATASTROFA.
Travnik sigurno kandidat za ispadanje,ali šta da kazem.Ako je Vitez ekipa u koju se toliko ulagalo i na papiru jedna od boljih onda i OVAKAV Travnik ima šansu.
Odron jbg. I to je to...