prepametan si ti za ovo izbrisi se s foruma

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
baš me zanima zakaj niko nereagira na ovakav postHzBvB je napisao/la:Cekam taj dan i na bilo kojoj temi na ovom forumu da bilo ko nesto napise sto FANTOM iz Kroate NE ZNA!!!!![]()
prepametan si ti za ovo izbrisi se s foruma
Nisam mislio direktno na tvoje stavoveanton 1983 je napisao/la:Najsmješnije je kaj napšiei skoro sve ko ja, samo kaj ja to malo bolje razjasnim i onda mi veliš da sam naporanKlare je napisao/la:@anton, bezveze pišeš postove, mi živimo u BiH i govorimo bosanski jezik, tako da hrvatski slabo razumijemo.![]()
Neka si Bavarac i 100 puta, al' si napor samo taki![]()
Reci fino da se slažeš samnom i nemaš brige![]()
Nedira ti to mene previše, ja imam takav stil pisanja i gotovo. Sad da je meni ovo redovan forum i da pišem po 10-15 posteva dnevno ti bi to shvatio i nebi se previše tim opterećivao. Za jedno 3-4 mjeseca predložil bi me ćak za moderatoraKlare je napisao/la: Nisam mislio direktno na tvoje stavoveNačin pisanja, riječnik, i obraćanje drugim forumašima su ti na vrlo niskim granama. Taj način možeš zadržati jedino ako hoćeš da zadržiš titulu najomraženijeg forumaša sa teme Bundesliga.
![]()
volimliverpool je napisao/la:Nekako mi sutra to miriše na tešku utakmicu i tešku vašu pobjedu.![]()
mojNE nam Barriosabvb09_manijak je napisao/la:Ljudi moji treba nam napadac...napadac koji moze zabit iz vise pozicija, ne kao barios peterac il koji metar dalje
covjeku jednostavno treba pet prilika da dadne jedan gol..vjerovatno se necete sloziti al to je moje misljenje![]()
ovo govorim iz razloga sto ce doci utakmice kada necemo bit tako nadmocni kao protiv gusara i morat cemo koristit ono malo prilika koje stvorimo...
ostalo sve beton..![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.