Još usput opalio Mamića štosomsaransak je napisao/la:da, tako su mu upadali pred rat u kuću i po rondou ti slični hercegovci, doživio čovjek flashback i otišao, ispao budala po drugi put, ne vjerujem da je naivan i po treći, dobio je potvrdu da su ovdje još uvijek divlja plemena.calcio je napisao/la:Nemoj me zasmijavati. Pa mu je gospodski upao u svlacionicu i psovao mu familiju...saransak je napisao/la: došao je u zagreb koji predstavlja eu metropolu, nije baš oličenje balkana u pravom smislu te riječi, tako da... vaha misli na ova seljačka mešetarenja i glupane, mamić je gospodin za naše šalabahtere
Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- Goalgetter
- Kontakt:
To je istina. Bio bi pravi dobitak, i pravo rijesenje u ovom trenutku. Ali malene su sanse, kao i sto sam Vahid kaze. Vidjecemo, sljedece sedmice dolazi na pregovore.DragonGirl je napisao/la:U svakom slučaju, lijepo je vidjeti i u ostalim medijima da nije kategoričan, što znači da ga se može dovesti, ali uz pravi pristup. Od svih navedenih je daleko najbolji izbor. Nada posljednja umire.Goalgetter je napisao/la:A meni se ne svidja sto ovo pise Avaz. Ne treba im nista vjerovati.DragonGirl je napisao/la:Ovo boldovano mi se posebno sviđa.![]()
- Consigliere
- Kontakt:
I ja sam skeptican u vezi Vahe upravo radi tih mrsavih izgleda za plasman. Ipak ce se smatrat neuspjehom ako ne odemo, a on nije covjek koji bi to tek tako podnio.
Mislim da ce sada preuzeti neki klub iz Lige 5, vjerovatno Francuska.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Na taj sastanak sa Vahidom, Begić neka ne ide sa ponudom manjom od 600-700 000 KM, pa i to je čak malo. 
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Možemo mi izostanak plasmana smatrati neuspjehom ali teško da bismo njemu mogli ispostaviti fakturu za taj neuspjeh, zna se ko nas je doveo u ovu situaciju. Onaj koji se ne smatra odgovornim.Consigliere je napisao/la:I ja sam skeptican u vezi Vahe upravo radi tih mrsavih izgleda za plasman. Ipak ce se smatrat neuspjehom ako ne odemo, a on nije covjek koji bi to tek tako podnio.
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Nadam se da vam je sada svima jasno ko su kandidati:
Bazdarevic, Hadzibegic, Osim, Prosinecki !
Bazdarevic, Hadzibegic, Osim, Prosinecki !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vaha: Zvali su me, ali šanse da budem selektor su jako male

kako si Vaha imas li daha jos jedan milioncic na tebe ceka, haj razligu
Bazdarevic #1 (strucnjak)
Prosinecki #2 (Hrvati uvijek misle da su bolji, najbolji, to nam itekako treba)
Hadzibegic #3 (nema niko treci, ili ima?)
Amaw #zadnji (steta da se Zeljin projekat zaustavi)
Hadzibegic #3 (nema niko treci, ili ima?)
Zadnja izmjena: KenoRob, dana/u 19 nov 2014, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
KenoRob je napisao/la:kako si Vaha imas li daha jos jedan milioncic na tebe ceka, haj razligu
Hadzibegic #3 (nema niko drugi)

@francobaresi
jedan jedini, Ćiro Blažević
s Ćirom na EP

s Ćirom na EP
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Mislim Vahi da nije mozda problem ni malo manje da bude placen, nego samo da mu se niko ne mjesa u posao. Ovo da preuzme nece biti kao Alzir i Dinamo, ovo je njegova domovina i osjecace veci pritisak da svima yebe mater i napusti ako mu se pocnu uvlaciti tatini sinovi.
Nadam se ako Bog da da preuzme, ima dosta vremena do marta da radi poso, mozda i organizuju se neke prijateljske prije ili poslje Andore i Austrije, treba ce se dobro pripremti za Izrael,Vels,Belgija i Kipar jer sada oni isto imaju velku motivaciju da idu na EP. Jedino nas on moze izvuci iz ovi g.ovana...sa nekim drugim bilo bi to dobro za plasiranje na SP.
Nadam se ako Bog da da preuzme, ima dosta vremena do marta da radi poso, mozda i organizuju se neke prijateljske prije ili poslje Andore i Austrije, treba ce se dobro pripremti za Izrael,Vels,Belgija i Kipar jer sada oni isto imaju velku motivaciju da idu na EP. Jedino nas on moze izvuci iz ovi g.ovana...sa nekim drugim bilo bi to dobro za plasiranje na SP.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Ko god dođe, samo da postavi najbolje igrače koje imamo na najbolje pozicije i da ne pravi (pre)glupe poteze, realno može pobijediti 5 utakmica. U Belgiju ni puno jače ekipe ne mogu ići očekujući bodove, iako nije nemoguće uz uvjet da se poklope neke stvari.
Sad 15 bodova može biti dovoljno samo za 3.mjesto a i to je upitno.
Sad 15 bodova može biti dovoljno samo za 3.mjesto a i to je upitno.
jesul ovo Honda i Sipumituki?AgentttB je napisao/la:KenoRob je napisao/la:kako si Vaha imas li daha jos jedan milioncic na tebe ceka, haj razligu
dobri igraci
To su Honda i popušićešban!KenoRob je napisao/la:jesul ovo Honda i Sipumituki?AgentttB je napisao/la:KenoRob je napisao/la:kako si Vaha imas li daha jos jedan milioncic na tebe ceka, haj razligu
dobri igraci
@francobaresi
Zato sam ja za varijantu prelaznog rjesenja, neko ko ce prihvatiti zadacu da proba ostvariti tih 5 recimo pobjeda pa onda vidjeti na kraju gdje smo. Previse bitna je to odluka da bi se zurilo.Consigliere je napisao/la:I ja sam skeptican u vezi Vahe upravo radi tih mrsavih izgleda za plasman. Ipak ce se smatrat neuspjehom ako ne odemo, a on nije covjek koji bi to tek tako podnio.
Istina, takvu poziciju bi mozda prihvatio Amar. Za druge ne bih znao.
Ako uspije onda neka se donese odluka o duzoj suradnji, a ako ne onda se ima vise vremena za razmisljanje.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Takvu bi poziciju prihvatio svaki od ovih koji se šlepaju, Vaha je jedini koji ne bi.Pogba je napisao/la:Istina, takvu poziciju bi mozda prihvatio Amar. Za druge ne bih znao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
To je to. Cak i ovi stranci koji se nude, posebno Matthäus, Trappationi i ostali svi bi oni dosli rado uprkos ovoj teskoj misiji da uzmemo minimum 16 bodova.Virtu4l je napisao/la:Takvu bi poziciju prihvatio svaki od ovih koji se šlepaju, Vaha je jedini koji ne bi.Pogba je napisao/la:Istina, takvu poziciju bi mozda prihvatio Amar. Za druge ne bih znao.
Vahi treba ponuditi; odvedi nas na Euro imaš €1,5M, za to vrijeme imat ćeš platu kao i Safet Sušić.Virtu4l je napisao/la:Takvu bi poziciju prihvatio svaki od ovih koji se šlepaju, Vaha je jedini koji ne bi.Pogba je napisao/la:Istina, takvu poziciju bi mozda prihvatio Amar. Za druge ne bih znao.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Vahida samo treba ostaviti na miru da radi svoj posao,ali covjek zna da to kod nas nije moguce.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Google Adsense [Bot], jasmin10 i 38 gostiju.