Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Psovao sam mu i jucer, a psovat cu i danas.Kaunas je napisao/la:sad svi psuju papetu, mogli ste to komotno jucer, znali smo sastav
Dakle propuh opet po Lulićevoj strani. Natrpan vezni red. Potpuno netestirana odbrana. Ništa ovaj čovjek od Kipra nije naučio. Jedina razlika Hadžić. Daj Bože da ovo na dobro izađe.Clutch je napisao/la:Identična formacija onoj protiv Kipra i Nigerije. Znači ništa naučio nije, bravo selektore, da Bog da ti ovo zadnja utakmica na našoj klupi bilaanelbavarac je napisao/la:.
ma i jucer smo muKaunas je napisao/la:sad svi psuju papetu, mogli ste to komotno jucer, znali smo sastav
Ja mu se matere sjetim svaki dan od utakmice sa NigerijomCartman je napisao/la:Psovao sam mu i jucer, a psovat cu i danas.Kaunas je napisao/la:sad svi psuju papetu, mogli ste to komotno jucer, znali smo sastav
Da je barem tako, prije ce Medunjanin, Pjanic i Tincek igrat prakticki istu poziciju i ovaj konj iz Hajduka tako smetat znalcima. Kao protiv Kipra.Goalgetter je napisao/la:Pjanic desno, Tinky lijevo krilo.![]()
Kralju nasmija me u svoj ovoj muciHead je napisao/la:Head je napisao/la:
A psovat ćeš i sutraCartman je napisao/la:Psovao sam mu i jucer, a psovat cu i danas.Kaunas je napisao/la:sad svi psuju papetu, mogli ste to komotno jucer, znali smo sastav
No sikiriki, tu je MUME, **** mu mater.anonymousHD je napisao/la:Lepo smo ostavili prostora Baleu, ima da nas pojede večeras. Bravo Pape, mamu ti!
Kod nas je sve moguće, znali smo puknut Dansku u sred Kopenhagena sa igračima koji su dan ranije igrali tekmu za mladu tako da se ne brinem za večeras.jasko_juve je napisao/la:Ne bi me cudilo da veceras Hadzic odigra ko Cannavaro stopera i zadivi nas svetako to ide kod nas,yebo nas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.