Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
k3lla je napisao/la:nevjerovatna polusezona![]()
![]()
pobjedili samo siroki i rudar,obije u gostima
hvala brate, ja ovo ubijam vrijeme do kreka za 16Maksuz je napisao/la:k3lla je napisao/la:nevjerovatna polusezona![]()
![]()
pobjedili samo siroki i rudar,obije u gostima
Znači ovo ko da si moj sejv sliko, ne mogu se sastavit sa loptom, mozda je neki pitarpravio naš dodatak, al na Želji su sihiri.
EDIT - javi mi se na pp da ti pošaljem dodatke za našu ligu (grbovi, facepack i dresovi) ako hoćeš, i hvala kumovima koji su mi to proslijedili
Rahma kume, posto vidim da na fmbosnia niko ne pise o tome a vjerovatno si igrao, transfer rok se zavrsava u bih 3.8 okej, al' kako to da mogu prodat igraca (vani) i poslije tog roka a ne mogu dovestiRahma je napisao/la:N
Jer su to osnovna fudbalska pravila, prelazni rok dok traje možeš kupovat, kada prodje ne ali možeš prodavat jer ima ostalih zemalja gdje je još aktivan i oni mogu kupovati, trajanje prelaznog roka nema veze sa prodajom nego samo sa kupovinomMaksuz je napisao/la:Rahma kume, posto vidim da na fmbosnia niko ne pise o tome a vjerovatno si igrao, transfer rok se zavrsava u bih 3.8 okej, al' kako to da mogu prodat igraca (vani) i poslije tog roka a ne mogu dovestiRahma je napisao/la:N![]()
Pretražujući tamo forum vidim da si ti to radio, a ja ti u pm pisem da sam sa serbian skinuoJoseMourinho je napisao/la:Jer su to osnovna fudbalska pravila, prelazni rok dok traje možeš kupovat, kada prodje ne ali možeš prodavat jer ima ostalih zemalja gdje je još aktivan i oni mogu kupovati, trajanje prelaznog roka nema veze sa prodajom nego samo sa kupovinomMaksuz je napisao/la:Rahma kume, posto vidim da na fmbosnia niko ne pise o tome a vjerovatno si igrao, transfer rok se zavrsava u bih 3.8 okej, al' kako to da mogu prodat igraca (vani) i poslije tog roka a ne mogu dovestiRahma je napisao/la:N![]()
Nisam ni vidio PP, ma momak je radio update sa serbiana jbh uradio 90% posla ma i vise ja sam samo ono premijer ligu kao sto cu i ove godine, sastave, pozicije dug poreskoj i sl. sitnice al opet koliko nas srozat treba nemam srcaMaksuz je napisao/la:Pretražujući tamo forum vidim da si ti to radio, a ja ti u pm pisem da sam sa serbian skinuoJoseMourinho je napisao/la:Jer su to osnovna fudbalska pravila, prelazni rok dok traje možeš kupovat, kada prodje ne ali možeš prodavat jer ima ostalih zemalja gdje je još aktivan i oni mogu kupovati, trajanje prelaznog roka nema veze sa prodajom nego samo sa kupovinomMaksuz je napisao/la: Rahma kume, posto vidim da na fmbosnia niko ne pise o tome a vjerovatno si igrao, transfer rok se zavrsava u bih 3.8 okej, al' kako to da mogu prodat igraca (vani) i poslije tog roka a ne mogu dovesti![]()
![]()
![]()
Mada i pretpostavio sam da je to, samo mi bi vuna kad mi ode igrač a ne mogu dovesti nikog.
svaka čast na realnosti u igri![]()
(i **** glavu ko izmisli da nam transfer rok pocinje 1.2.)
JoseMourinho je napisao/la:Nisam ni vidio PP, ma momak je radio update sa serbiana jbh uradio 90% posla ma i vise ja sam samo ono premijer ligu kao sto cu i ove godine, sastave, pozicije dug poreskoj i sl. sitnice al opet koliko nas srozat treba nemam srcaMaksuz je napisao/la:Pretražujući tamo forum vidim da si ti to radio, a ja ti u pm pisem da sam sa serbian skinuoJoseMourinho je napisao/la: Jer su to osnovna fudbalska pravila, prelazni rok dok traje možeš kupovat, kada prodje ne ali možeš prodavat jer ima ostalih zemalja gdje je još aktivan i oni mogu kupovati, trajanje prelaznog roka nema veze sa prodajom nego samo sa kupovinom![]()
![]()
Mada i pretpostavio sam da je to, samo mi bi vuna kad mi ode igrač a ne mogu dovesti nikog.
svaka čast na realnosti u igri![]()
(i **** glavu ko izmisli da nam transfer rok pocinje 1.2.)
ma stoji to sve, prerealno je napravljeno i drago mi jeJoseMourinho je napisao/la:da se ne lazemo budzeta nemamo kao ni ostali, kad smo to odstetu platili?
cini mi se samo sarajevu i sirokom neke male budjete da sam stavio a ionako uvijek mozes prodat nekog igraca i dobijes budzet dobar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.