barbarez je napisao/la:@ amidza,podsjecas na onog forevera,a jos vise na nekog ideoloski zaglupljenog sjeverno koreanca. Dobro ne pocnes pisati da su vas danas izvukli sa Realom ,i da to sto mediju pisu da Real igra sa Juventusom,je samo jos jedan atak na Fudbalski klub Sarajevo,i to najvjerovatnije od strane Amara,koji parama seika Muzafera,vrsi destabilizaciju kluba. **** majku ako tvoj mozak ovako ne funkcionise.
Pricas nebuloze o tome da je Amar manipulator,kupuje,ali sad treba 5 puta vise. Pa bolan da smo jednu kupili od ove zadnje dvije bili bi ispred vas,a sa obje bi bili prvi.
Eto vi imate i pare i tim,pa sta je problem msjstore. Imate sve,Siroki ima dobar tim,Zrinjski isto tako,a Zeljo ima tu djecurliju i non stop prati i preskace vas,a samo zbog nedostatka iskustva,vec sad nije prvi. Pa bolan ne bio i ti onda pricas sad je 5 puta teze. Pa mene bi stid bilo toliko pricati o milionima,europskom sarajevu,i o 5-10 puta jacem timu,a onda biti 3 i iz kola u kolo mijenjat se sa tim siromasnim Zeljom. Pa da ti bjezis 10 - 15 bodova,ja bi skinuo kapu,i reko prcaj
Dosso tvoj vakat za to.
Mojne mi samo srati vidjecete iduce godine,evo godinama slusam vase sabure i istu pricu.
Evo ja ti garantujemm da Zeljo zadrzi ovu djecu,jos 2 godine,**** vas i na terenu i van njega.
Na kraju jos jedna kljucna stvar za tebe i tebi slicne. Prvo uradite nesto ,pa se kurcite. Pozz
Poserem ti tu svu djecu o kojoj ovdje na temi FK Sarajeva bulaznis i smaras. Imate tri igrace, a pricate kao da imate ekipu kao Ayax 1995. Koja ekipa u ligi nema tri igraca mladja od 20 godina u ekipi?
Imate Bajic i Memiju, svaka cast momcima i koga jos?
Par uhljupa tipa Sadikovic koki igra na racun oca i koji je karrina i par momaka koji su tu da popune broj jer nema ko drugi da igra.
Sta su Radovac, Mihojevic, Duljevic, Cimirot, Bekic?