FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

DrustveniParazit
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la DrustveniParazit » 24 apr 2015, 17:52

damirc je napisao/la:Mi barem imamo svoju djecu u prvom timu i ta djeca cine okosnicu tima i zabijaju golove i donose rezultate, a sta vi imate skupinu precjenjenih plačenika koji i ne znaju sta je "sveti" dres za koji treba da "ginu" i nikad se nece truditi kao djeca iz vaseg omladinskog pogona.
Sva ta vaša 'djeca' bi sutra pobjegla glavom bez obzira da dobiju neku ponudu, ne moraš priznati ali tako je. Sva ta vaša 'djeca' (možda jedan-dvojica) ne bi vidjela prvog tima da imate pare da dovedete igrače.
babuka1 je napisao/la:Bez provokacije,cisto me interesuje,koje je igrace iz svoje skole izbacilo sarajevo od rata pa na ovamo,a da su napravili nesto znacajno??

Imate pare,imate odlicno organizovan klub u zadnje vrijeme,daleko bolje organizovan do vjecitog rivala,to vam priznajem,al zar nije red,ako cemo iskreno da se i zelji prizna da ima daleko najbolju skolu fudbala u BiH...
Samo glupi ljudi imaju problem sa cinjenicama,ako je nesto poznato i potkrepljivo dokazima ja zaista nemam problem da to prihvatim kao takvo,za to nije potrebna neka pretjerana inteligencija ili sta ti ja znam sta,samo doza iskrenosti i prema sebi i drugima...
Ja ću ti priznati, ne da imate najbolju školu nego ste uspjeli prodati nekoliko igrača za fine pare. A znaš zašto mi to nikad nismo mogli? Zato što smo u klubu imali ljude iste kao ovi što nam sad vladaju državom, tj. daj njima a je*o ostale. Igrači koji su bili kvalitet i imali potencijala nisu mogli dobiti priliku pored babinih sinova kojima je babo mogao potpaliti trenera da bi on igrao, nema veze što nema pojma o igranju fudbala a talenti su propadali ili odlazili negdje drugo. Danas se u 'akademiji' radi drugačije, kvalitetnije. Nema više plaćanja da bi neko igrao, samo talenat i kvalitet, neki će isplivati i postati dobri ili odlični seniori. Jednog dana kad se tereni i kompleks koji je predviđen za akademiju završi (a nismo daleko od toga) pričat ćemo drugu priču. Živi bili pa vidjeli.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseeMourinho » 24 apr 2015, 17:54

U repkama toliko zeljine djece al et ipak neda pitarski kompleks to priznat :clap: :clap:

I da maksuz sellam za člana uprave :rol: :rol: :urnebes:

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 24 apr 2015, 17:59

Ne radi se o tome (hajmo malo ozbiljno) nego o budalastinama koje tvoji ovdje donose i naravno da cemo spomenuti naplacivanje juga od strane znas vec koga....bodenje nozevima...gudru...bez vode...sadaka klub i jos milion stvari koje vas hebu zadnjih 2-3 god..kao sto nas hebe da nema titule od sezone 2006-2007 (dobro, bio kup prosle god)
a admini ne dozvoljavaju nama da odgovorimo (naravno bez psovki) na ove trolove sa tvoje strane. Mi lafo trolovi a samo odgovorimo i ne zapocinjemo teme ....
ps hebe se clana uprave za bete i tvoje selame , on samo prati zbog cega ce neko nas biti banovan . Naravno znamo svi da su admini ovdje vecinom kospe i eto to je to

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 24 apr 2015, 18:00

i ja bi da pozdravim clana uprave :salut: :salut:
jel zna imena likova koji su na treningu "otpustili mehu" ??
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 apr 2015, 18:01

JoseeMourinho je napisao/la:U repkama toliko zeljine djece al et ipak neda pitarski kompleks to priznat :clap: :clap:

Nemoj opet plakat da si nepravedno banovan, a svaki put kad dođes samo lupetas.. Imas temu o Zelji pa tamo o djeci pisi..
Bahati, bahati Željkan!
1946

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 24 apr 2015, 18:02

JoseeMourinho je napisao/la:U repkama toliko zeljine djece al et ipak neda pitarski kompleks to priznat :clap: :clap:

furajte furku djece...imali ste jedno (kloc) kojeg odhebaste ko sto ce te i ove ostale. A vidim u zadnjih 2-3 godine , djeca odose djaba al bukvalno (jamak und raja)...tako da , glupa ti je prica do bola

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 24 apr 2015, 18:03

cuo sam podnijeli ste zahtjev za djeciji doplatak da mozete platiti benji ulaznicu za jug
Samo Sarajevo

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 24 apr 2015, 18:03

barbarez je napisao/la:@ amidza,podsjecas na onog forevera,a jos vise na nekog ideoloski zaglupljenog sjeverno koreanca. Dobro ne pocnes pisati da su vas danas izvukli sa Realom ,i da to sto mediju pisu da Real igra sa Juventusom,je samo jos jedan atak na Fudbalski klub Sarajevo,i to najvjerovatnije od strane Amara,koji parama seika Muzafera,vrsi destabilizaciju kluba. **** majku ako tvoj mozak ovako ne funkcionise.
Pricas nebuloze o tome da je Amar manipulator,kupuje,ali sad treba 5 puta vise. Pa bolan da smo jednu kupili od ove zadnje dvije bili bi ispred vas,a sa obje bi bili prvi.
Eto vi imate i pare i tim,pa sta je problem msjstore. Imate sve,Siroki ima dobar tim,Zrinjski isto tako,a Zeljo ima tu djecurliju i non stop prati i preskace vas,a samo zbog nedostatka iskustva,vec sad nije prvi. Pa bolan ne bio i ti onda pricas sad je 5 puta teze. Pa mene bi stid bilo toliko pricati o milionima,europskom sarajevu,i o 5-10 puta jacem timu,a onda biti 3 i iz kola u kolo mijenjat se sa tim siromasnim Zeljom. Pa da ti bjezis 10 - 15 bodova,ja bi skinuo kapu,i reko prcaj
Dosso tvoj vakat za to.
Mojne mi samo srati vidjecete iduce godine,evo godinama slusam vase sabure i istu pricu.
Evo ja ti garantujemm da Zeljo zadrzi ovu djecu,jos 2 godine,**** vas i na terenu i van njega.
Na kraju jos jedna kljucna stvar za tebe i tebi slicne. Prvo uradite nesto ,pa se kurcite. Pozz
Poserem ti tu svu djecu o kojoj ovdje na temi FK Sarajeva bulaznis i smaras. Imate tri igrace, a pricate kao da imate ekipu kao Ayax 1995. Koja ekipa u ligi nema tri igraca mladja od 20 godina u ekipi?
Imate Bajic i Memiju, svaka cast momcima i koga jos?
Par uhljupa tipa Sadikovic koki igra na racun oca i koji je karrina i par momaka koji su tu da popune broj jer nema ko drugi da igra.
Sta su Radovac, Mihojevic, Duljevic, Cimirot, Bekic?

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 24 apr 2015, 18:05

@zipiripi prvo nesto uradite ,pa se onda kurcite. Nauci se postovati cinjenice,bez obzira koliko te frustriraju. Najlakse biti biti papak i tako komunicirati,meni to ne treba,bez obzira sto takvim kao sto si ti je to sevap. Igrate 6 maja,lazu ovi na televiziji.
Ja nemam problem reci da vi imate najjaci tim i da opet imate sve u svojim rukama,ali dok kod ima puno takvih kao sto si ti,nerealni kraljevi euforije,moglo bi ovih 8 godina ,rasti i rasti.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 24 apr 2015, 18:07

godrina je napisao/la:i ja bi da pozdravim clana uprave :salut: :salut:
jel zna imena likova koji su na treningu "otpustili mehu" ??
ne znam ali znam posto je bijelo na jugu i kako se uzima lova od tzv manijaka

vidim barbarez da je u vas vec naraslo na 2 god sa tendencijom da jos debelo raste

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 apr 2015, 18:13

Kakav crni Pape..pravi bandoglav,samo kontrira vecini,prava ona seljacka kad se uvali negdje..ja ga licno nigdje blizu Sarajeva ne zelim vidjeti..nema on nista..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 24 apr 2015, 18:48

mma_hz je napisao/la:Kakav crni Pape..pravi bandoglav,samo kontrira vecini,prava ona seljacka kad se uvali negdje..ja ga licno nigdje blizu Sarajeva ne zelim vidjeti..nema on nista..

brate pogrijesio si temu , definitivno

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 apr 2015, 19:03

HordeBL je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Kakav crni Pape..pravi bandoglav,samo kontrira vecini,prava ona seljacka kad se uvali negdje..ja ga licno nigdje blizu Sarajeva ne zelim vidjeti..nema on nista..

brate pogrijesio si temu , definitivno
Nisam ja pogrijesio temu,ne sikiraj se ti za mene.To je moje misljenje.
Gdje su te sve legende bile sve ove godine dok za kifle nismo imali,svi imaju pare,al nijedan da dodje i ulozi svoje pare kao sto je Osim u Zelju..nbt sada koliko je uzimao ,bitno je da je za pocetak ulozio...
Btw Pape nije nikakav strucnjak..
FK SARAJEVO.

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 24 apr 2015, 19:12

Sta kazes..Osim Amaw ulozio u malene....ahahahahahahhahahahahahhahahahahahahah :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Vidi se iz aviona da je ulozio , onako bas hadjijski

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 apr 2015, 19:20

HordeBL je napisao/la:Sta kazes..Osim Amaw ulozio u malene....ahahahahahahhahahahahahhahahahahahahah :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Ne budi papak,ne ismijavaj tudje mane..nije to "kul".. ;)
FK SARAJEVO.

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 24 apr 2015, 19:21

mma_hz je napisao/la:
HordeBL je napisao/la:Sta kazes..Osim Amaw ulozio u malene....ahahahahahahhahahahahahhahahahahahahah :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Ne budi papak,ne ismijavaj tudje mane..nije to "kul".. ;)

eto iskuliracu ovo sto si napiso...istina zar ne ..o tom ulaganju
a nije mana nego UBLEHA

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 apr 2015, 19:25

Nisi ocigledno sve procitao..rekao sam za pocetak ulozio,e sad sto je duplo vise kasnije uzeo preko Dzeke i ostalih transfera to je drugo..poenta je da je covjek dosao kad su bili u najvecem kurcu...a mi ove nase molimo kad smo na konju.. :roll:
FK SARAJEVO.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 24 apr 2015, 20:18

Zip je napisao/la:Vi imate djecu, mi pare...
Vi se zabavite oko djece, svakako ste djeciji klub, a ovi veliki ce da pare okrecu...

I opet SMRDE na ovoj temi, i naravno kad ti kazes da se uzasan smrad siri na temi Sarajeva, budes sankcionisan banom...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hoćeš reći da ih mi nemamo:

[youtube][/youtube]

UKAZALI SU SE I BAGERI!!!
Na samom ulazu u kamp čiji su tereni izgrađeni na prostoru gdje je nekada bio hipodrom zatekli smo parkirana dva bagera, koji su u prethodnim danima očito bili zauzeti "skidanjem" travnate podloge, i pripreme terena za nasipanje drenaže.
:opaopa: :opaopa: :opaopa: slika :opaopa: :opaopa: :opaopa:

slika

slika

slika

http://sportsport.ba/bh_fudbal/sportspo ... evo/158794" onclick="window.open(this.href);return false;

I o kome će tipkati i izvještavati ako ne o INSTITUCIJI?! 64545 m2 - SVAKI KVADRAT U INAT DUŠMANIMA! :kafa:

muharenovic88
Kontakt:

Post Postao/la muharenovic88 » 24 apr 2015, 21:01

Zanima me kako je trener opet Dženo, a "otejerali" ste ga jer nema licencu. Jel to preko noći završio licencu ili ? Neko upućen?

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 24 apr 2015, 21:03

zavrsio je seminare za licencu koja je dovoljna da se vodi ekipa PL

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: delko i 9 gostiju.