AS Roma

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Delvechio
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Delvechio » 12 jun 2026, 12:03

Ne znam šta i koliko moramo biti u plusu do 1 jula ali prije se ne bude dovodio nitko zbog ffp :crazy: ... Odkupljen je Malen a svi ovi prodani fudbaleri pa smo u minusu nekih 6,7 milki...
Soule vjerovatno ide trazi se oko 40 milki, ima nekih upita za Ndicku, ako bi on išao onda bi se doveo Lucumi iz Bologne, ništa se ne prica o Zlokowskom, nema nista konkretno....
Da je drijevo Dovbyka riješit negdje...
A što se tice ulaza vjv kad se riješe knjige dolazi Grenwood, pitanje je sad za ljevog wingera... Summervilla želi i Psg, ovi traže 50 milki za njega a Lever za Kerima traži 35 milki, ma tko god dode od ovih šta se spominju bit ce bolje nego prošle sezone
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 12 jun 2026, 12:34

Baldanzi navodno ide za 9-10mil, mogli bi i dobiti 10-15mil za Bovea preko osiguranja, Basel jos uvijek oteze a moraju nam uplatiti 6mil, Volpato ako bude napustao Sassuolo i tu imamo 15-20%.
Onda treba prodati svakako Dovbyka, Soulea (jer ako dodje Greenwood ionako je visak), El Aynaoui je dobro odigrao finis sezone samo nama u vezi treba drugi profil igraca. Vaz bi morao na posudbu, Angelino isto nesto sitno se moze uzeti za njega, mislim da je Salah Edinne u ovom trenutku bolje rjesenje za lijevi bok. Tsimikas, Bryan i Ferguson su srecom posudbe bez ikakvih obaveza i njih necemo vise gledati, mada skupe posudbe bez ikakvog ucinka. Dybala jos uvijek nije produzio ugovor, ako ne zeli tih 2.5mil moze ici i neka ga neko drugi placa dok je povrijedjen 70% sezone.
embrace the chaos

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 12 jun 2026, 13:08

Ja bih bez razmišljanja prodao Ndicku. Za male pare naći nekog back-upa za Mancini-Hermoso-Ghilardi trio. Svakog igrača koga traže PSG, City, Real itd...mi možemo zaboraviti. Hvala DDR za kupovinu Baldanzija.
Commando Ultrà Curva Sud

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 12 jun 2026, 13:12

Calafiori je rezerva u Arsenalu koliko sam upratio, mozda on ne bi bio losa zamjena za Ndicku.

Inace 6 nasih igraca je na sp, pa eto ko stigne ispratiti neka opise ovdje njihove nastupe :problem:
- Malen
- Ndicka
- Kone
- Celik
- El Aynaoui
- Salah-Edinne
embrace the chaos

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []