Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- DragonGirl
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Miralemovu želju i posvećenost u reprezentaciji nisam dovodila u pitanje ni ranije, pa ni sada, i o tome polemisati je i smiješno. Ali jednostavno, sve ovo što se izdešavalo, sva ta silna očekivanja koja smo imali od njega u ovom ciklusu i što se tiče igre i prekida, a koja se nisu ispunila, više nije bitno da li njegovom ili krivicom drugih, su jednostavno ostavila gorak okus. Sa baražom je to sve kulminiralo i barem ja lično, sam izgubila želju gledati ga u Rominom dresu trenutno.
Pa nista,obzirom da pratis Edina koliko sam upratio,ti kad god Pjanic ima loptu zazmiriDragonGirl je napisao/la: Sa baražom je to sve kulminiralo i barem ja lično, sam izgubila želju gledati ga u Rominom dresu trenutno.

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Iskreno,ja sam iznenadjen kako su nasi momci uopste imali psihicke snage da igraju utakmice ovog kola,bez obzira koliko god bili profesionalci .I borili su se i Dzeko i Pjanic bas kao da se nista nije desilo.To me malo i razocaralo jer kazem,bez obzira na profesionalnost i sve te floskule ono sto se desilo u ponedjeljak mora na svakog igraca,jos i vise nego na nas navijace ostaviti traga,oni su izgledali kao da na njima tog traga nema.
Pokusavam zamisliti sebe,nema sanse da ne bi sve ucinio da ne igram utakmicu,molio bih trenera,izmislio povredu,bilo sta.
Sjecam se da je nakon onog neuspjeha protiv Danske Hibic bio toliko emotivno slomljen da je izgubio zelju da se bavi fudbalom ikako.Iako je mogao igrati jos 3,4 godine i bio kapiten Atletico Madrida vratio se u Madrid i samo rekao,ljudi ja prestajem igrati fudbal.
I Spahic sinoc mi je izgledao kao neko ko ne moze psiholoski izdrzati utakmicu.Ne mogu tvrditi da se stvarno nije povrijedio ali blizi sam misljenju da je odglumio povredu jer nije imao motiva i psihicke snage da igra.
O ocjenama igre Dzeke i Pjanica ovaj put ne bih,nemam snage.
Pokusavam zamisliti sebe,nema sanse da ne bi sve ucinio da ne igram utakmicu,molio bih trenera,izmislio povredu,bilo sta.
Sjecam se da je nakon onog neuspjeha protiv Danske Hibic bio toliko emotivno slomljen da je izgubio zelju da se bavi fudbalom ikako.Iako je mogao igrati jos 3,4 godine i bio kapiten Atletico Madrida vratio se u Madrid i samo rekao,ljudi ja prestajem igrati fudbal.
I Spahic sinoc mi je izgledao kao neko ko ne moze psiholoski izdrzati utakmicu.Ne mogu tvrditi da se stvarno nije povrijedio ali blizi sam misljenju da je odglumio povredu jer nije imao motiva i psihicke snage da igra.
O ocjenama igre Dzeke i Pjanica ovaj put ne bih,nemam snage.
- DragonGirl
- Kontakt:
Gledam ja i njega ali bez nekog elana kao ranije, o tome se radi.Rios je napisao/la:Pa nista,obzirom da pratis Edina koliko sam upratio,ti kad god Pjanic ima loptu zazmiriDragonGirl je napisao/la: Sa baražom je to sve kulminiralo i barem ja lično, sam izgubila želju gledati ga u Rominom dresu trenutno.![]()

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Yebem vam majku kroz majku

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Ava Karabatic vodi ovu stranicuSlevinKelevra je napisao/la:Yebem vam majku kroz majku![]()
![]()
![]()
"We need to suffer. And we need to fight."
Da dozivim da se i tebi jednom pridruzim i poduplam!!!!SlevinKelevra je napisao/la:Yebem vam majku kroz majku![]()
![]()
![]()
Cuj iskupio, koji idioti u pm.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- MysticAladin
- Kontakt:
travnik je napisao/la:Svi Pjanicevi potezi na utakmici u Irskoj
2:10 - Pjanić trči 30 metara sa loptom, i više, nigdje nikog da se otkrije
2:30 - Cocalić hoda, uopšte nema namjeru da se otkrije
3:20 - Cocalić je prešao na veći level, više ne hoda, sad stoji u mjestu
3:30 - Cocalić više ne zna ni sam da li da hoda ili da stoji
Pa s kim da igra maestro, s kim?!
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
Pjanic moze cistiti kopacke Modricu, Rakiticu, Kovacicu, Badelju i Brozovicu.
- IgmanskiVuk
- Kontakt:
Što da tvojoj mami otima poso?fuad94 je napisao/la:Pjanic moze cistiti kopacke Modricu, Rakiticu, Kovacicu, Badelju i Brozovicu.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Mogu misliti komentara da je u dresu reprezentacije onako sutao slobodnjake...
IgmanskiVuk je napisao/la:Što da tvojoj mami otima poso?fuad94 je napisao/la:Pjanic moze cistiti kopacke Modricu, Rakiticu, Kovacicu, Badelju i Brozovicu.
Ajde reci da nisam u pravu!
Polovnjak
Fuade ubi se ili obuci suknjufuad94 je napisao/la:IgmanskiVuk je napisao/la:Što da tvojoj mami otima poso?fuad94 je napisao/la:Pjanic moze cistiti kopacke Modricu, Rakiticu, Kovacicu, Badelju i Brozovicu.
Ajde reci da nisam u pravu!
Polovnjak
"We need to suffer. And we need to fight."
Fuad94 = troll
Rakitic je jedini sad koji bas valja i bolji od Pjanica..Modric ove godine nije nista pokazao..
Rakitic je jedini sad koji bas valja i bolji od Pjanica..Modric ove godine nije nista pokazao..
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
SlevinKelevra je napisao/la:Yebem vam majku kroz majku![]()
![]()
![]()

https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Al se neko zayebava na toj stranici, nije da nije uočljivo 'feeling confused' i gej smajli. 

embrace the chaos
Za nas,normale,nije uocljivoDenno je napisao/la:Al se neko zayebava na toj stranici, nije da nije uočljivo 'feeling confused' i gej smajli.

https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg