Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ovo je moralo uci,idemo dalje!
E moj Edo, nije ni cudo sto si na klupi. Ne smije se to fulati...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Vece sanse se ne dobijaju !!!
Dzeko li, Dzeko..
Dzeko li, Dzeko..
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
joj golcine
Boze sacuvaj, kakva golcina...
-
- Kontakt:
Hahaah, jednog dana neko nesto reko protiv Teveza. Danas, taj neko usutio
hahaahah

Moj Edo
. Mancini te uvede da i ti g.uzis malo a ne moze da se digne ..... al zato stara kuka objasni i aspekt igre zvani slobodni udarac 

Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 17 maj 2011, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Nema razloga vise pljuvati po saigracima i Manciniju, Dzeko je u zadnje 3 utakmice imao extra prilike i asistencije koje je sjebao da valja..
- Goalgetter
- Kontakt:
**** je hljeb i precka !!!!!!!!!!!!!
JOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
- Megamon
- Kontakt:
Yebem ti precku
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ovo sto se desava nasem edinu ako komentiramo sa vjerske strane recemo "neko mu je bacio sihre"
A sa realne tacke gledista moze se reci "kompleks nize vrijednosti"!!!
Hajdemo biti realni ovo se moze dogadjati samo ljudima iz BiH i to onih koji vole svoju zemlju
Necim smo mi u BiH zestoko razocarali boga!!!
A sa realne tacke gledista moze se reci "kompleks nize vrijednosti"!!!
Hajdemo biti realni ovo se moze dogadjati samo ljudima iz BiH i to onih koji vole svoju zemlju

Necim smo mi u BiH zestoko razocarali boga!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
-
- Kontakt:
Kako mu malo prostora treba... Moze se srat po Dzeki, ok, nije u formi, al ima nesto u njemu... covjek napravi 2 koraka, i eto prilike, umalo go da zabije..
ma mora uci, izgleda mu se digo ..

Jednostavno mi Bosanci nemamo pobjednički mentalitet. To se pokazalo i u baražu za SP. 

FEDERER= KLOC
Joj Iker-e nemoj majke ti. Edin ima pobjednicki mentalitet samo ne moze trenutno da nadje rupu. A u Engleskoj kao slow motion , mislim na ovu zadnju situaciju pred golom. Samo tisina i muk kroz publiku 

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Samo mi je drago sto je izgleda naucio da se treba puno vise trcati... Dobro se krece po terenu, samo steta sto nije zabio onu priliku... Po meni igra super za razliku od nekih prijasnjih utakmica.
Evo dana Delić vodi 5:3i servira i ja govorim jaranu neće uzeti set.I naravno Delić izgubi 7:6kimbo je napisao/la:Joj Iker-e nemoj majke ti. Edin ima pobjednicki mentalitet samo ne moze trenutno da nadje rupu. A u Engleskoj kao slow motion , mislim na ovu zadnju situaciju pred golom. Samo tisina i muk kroz publiku
FEDERER= KLOC