RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AYAN
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AYAN » 11 avg 2012, 18:50

tepsija je napisao/la:Ovaj komentator ima plaću,zdravstveno i socijanlno????
Koji retard.
Došo Chuck Norris u Mostar, a Mostarci vele:

"´ta će on, vidi mu glave..."
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 11 avg 2012, 18:53

zizu1991 je napisao/la:
Lawer_88 je napisao/la:Eh ovako s obzirom da spominjete komentatora kao navijas za Celik...ovako uopce nije iz Zenice..radi se o Vahidinu Alihodžiću, provjerenom navijacu Sarajeva ;)
Pišem za ovu utakmicu da navija između ova 2 kluba za Čelik, a ne da inače navija za Čelik, no, nije to bitno, bitnija je igra Veleža, koje gotovo i nema.. šteta
pa dobro mozda tako izgleda...al i nama je prosle nedjelje bilo isto kada se radio prenos sa Koseva...komentatori otvoreno navijaju za Sarajevo..al sta ces...bitno je da Celik vodi...sretno Velezu u nastavku sezone ;)
#samoČelik

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 11 avg 2012, 18:54

Čelik bolji,nema tu priče...
Ali,zar je moguće da ovakav komentator može prenosi jednu utakmicu koju gleda cijeli region?
Od Veležove ekspedicije poznaje jedino Bobića(valjda po dresu) i Džafića(valjda po majici)...o pristrasnosti da ne govorim.
Gori je od Veleža!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 avg 2012, 18:57

tek zaigraše sada u 90' kakva šteta
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 11 avg 2012, 18:58

Moj Dzafa, Mrkva i Tana - pa sta ste vi radili?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 11 avg 2012, 18:58

e ko vrati ovog Demica iz Slobode zadnje mu bilo lik veze nema.

Zuja
Kontakt:

Post Postao/la Zuja » 11 avg 2012, 18:59

Je.bo li ga Adis Nurković

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 11 avg 2012, 18:59

Ovaj komentator je puko na Nurkovića!
Ljubav je u zraku!
Vječno u našim srcima.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 11 avg 2012, 19:00

tepsija je napisao/la:Čelik bolji,nema tu priče...
Ali,zar je moguće da ovakav komentator može prenosi jednu utakmicu koju gleda cijeli region?
Od Veležove ekspedicije poznaje jedino Bobića(valjda po dresu) i Džafića(valjda po majici)...o pristrasnosti da ne govorim.
Gori je od Veleža!
Čovjek uopšte ne lupeta, kao neki komentatori, a ko si ti da određuješ ko će komentarisati utakmice na ArenaSport-u, valjda postoje ljudi koji bolje od tebe znaju ko je dobar komentator?

Preporučujem ti više Džoginga, zbog-radi manje sresa i frustracija. ;)
Željo i samo Željo...

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 11 avg 2012, 19:02

AYAN je napisao/la:
Gori je od Veleža!
Čovjek uopšte ne lupeta, kao neki komentatori, a ko si ti da određuješ ko će komentarisati utakmice na ArenaSport-u, valjda postoje ljudi koji bolje od tebe znaju ko je dobar komentator?

O direktore,nisam te prepoznao.
Oprosti,predivan je Vahidin.
Tetka mi radi na FTV-u,zbog toga sam malo kritičan prema ovom komentatoru.
Oprosti.
Vječno u našim srcima.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 11 avg 2012, 19:04

tepsija je napisao/la:
AYAN je napisao/la:
Gori je od Veleža!

O direktore,nisam te prepoznao.
Oprosti,predivan je Vahidin.
Tetka mi radi na FTV-u,zbog toga sam malo kritičan prema ovom komentatoru.
Oprosti.
Znači tu čući tajna zvana Boris Bilić. :lol:
Željo i samo Željo...

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 11 avg 2012, 19:04

Ovaj svrsava na Nurkovica, evo hoce ga i u repku krsnog krajisnika, ovo je bas da se covjek postidi za ovog balvana.
Sto se tice igre Veleza onako bezze opet ona ista prica u gostima kad se gubi 2-0 ili vise podje se ko nesto igrati.
Ali opet momci su mladi neka igraju bice mozda bolji i sa vise iskustva iz kola u kolo.
Jedino Dzafi zamjeram za Okica, mislim da treba malo na klupu. Kajtaz po istom ima par godina spor za skoro vecinu napadaca PLBIH.Ostale treba pustiti da igraju pa mozda momci i pokazu malo vise do proljeca.

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 11 avg 2012, 19:05

Daj,nemojte više protiv komentatora!!!
Predivan je.
Vječno u našim srcima.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 11 avg 2012, 19:11

pošto je Velež odigrao loše , a i utakmica je bila loša ja bi samo konstatovao da je po meni jedina svijetla tačka ovog prenosa bio komentator utakmice...mislim da nam je priroda podarila novog Kemu Ahmetovića...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

bosnaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la bosnaaaaa » 11 avg 2012, 19:14

mostar_mo je napisao/la:pošto je Velež odigrao loše , a i utakmica je bila loša ja bi samo konstatovao da je po meni jedina svijetla tačka ovog prenosa bio komentator utakmice...mislim da nam je priroda podarila novog Kemu Ahmetovića...
zaboravio si i gol koji ste dobili iz zavidovica :D

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 11 avg 2012, 19:16

Hajmo malo realno...
Čelik bolji i zasluženo došao do pobjede.
2:0 je više nego realan rezultat.
Tek nakon što su postigli drugi gol,igrači Čelika se povlače i prepuštaju nam 'inicijativu' kad stvaramo par prilika.
Sve u svemu,kada se gleda samo Velež,nedovoljno,slabo,loše.

Komentator-extra!
Vječno u našim srcima.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 11 avg 2012, 19:23

Svaka cast komentatoru , nije zaboravio da istakne fantasticnog golmana, fantasticnu ijevu i desnu stranu kao i fantasticni napad Celika. Barcelona pazi se eto FANTASTICNE ekipe iz BH :lol: . A tokmaka cudna , samo zamisljam kakvu je koku taj pokupio :lol: , ko njega moze da slusa.

Zaslezeno izgubljeno, juniorska smo ekipa al imamo stil :)

SUdija jeste malo previse sjeckao i jednim i drugima , teren super i atmosfera. Ne znam ko je gluplji , onaj ko je pravila ovih gostovanja odredio il onaj sto ide na gostovanje. Takmicenje u gluposti.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 11 avg 2012, 19:26

Ja opet apeliram na simpatizere Veleža da ne kritikuju komentatora.
AYAN se ljuti,inače navijaĆ FK Željezničara.
Vječno u našim srcima.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 11 avg 2012, 19:27

bosnaaaaa je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:pošto je Velež odigrao loše , a i utakmica je bila loša ja bi samo konstatovao da je po meni jedina svijetla tačka ovog prenosa bio komentator utakmice...mislim da nam je priroda podarila novog Kemu Ahmetovića...
zaboravio si i gol koji ste dobili iz zavidovica :D
dobar gol ;)

a nije ni Čelik Bog zna kako odigrao , možda 1-0 je bilo realno po igri..gledam statistiku na kraju ..Velež bolji u svemu sem u posjedu lopte ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 11 avg 2012, 19:28

- Celik po meni u prvom poluvremenu izuzetno agresivan, pogotovo na nasu zadnju liniju i konstantno su vrsili presing kako na covjeka tako i na svaku liniju pasa..sto je kod nas dovelo do dosta velikog broja pogresnih dodavanja..a i do problema sa prenosenjem lopte na protivnicku polovinu..a samim tim prebacivanjem tezista igre dalje od svog gola...

- Generalno Celik nije imao neke izrazite prilike u prvom poluvremenu, ali je imao izrazen pritisak tako da se sticao dojam da nam gol visi u zraku, na kraju je gol i pao...prije tog gola mrva na dodavanje okica imao jako dobru priliku na dobar prizemni pas ali lose reagovao...

- Velez dosta dize svoju igru nakon sto je celik postigao gol, sto zbog cinjenice da se domacin malo opustio, zadovoljniji postignutim golom, sto vjerovatno zbog cinjenice da je velez onda bio svijestan da mora otvorenije krenuti prema naprijed...

- U drugom proluvremenu imam osjecaj da se i velez malo popravio ali i da je celik se malo svijesno povukao ocekivajuci veleza da se otvori..jedina stvar koja mi je onako smetala je cinjenica da smo u dosta navrata dizali lopte, a oni u odbrani pored covica, kuduzovica imaju dosta iskusnih premijerligaskih igraca koji su bez vecih problema pospremali sve te visoke lopte, a ni velez nema neke igrace koji mogu dobiti te zracne duele..u danasnjoj utakmici to su bili cemalovic, sefko, i adi..prikljucivao im se mrva..a nijedan od njih nije bas kadar da dobije ijedan od tih zracnih duela..niti visinom..niti iskustvom za "uvaliti"...niti konstitucijom...sve sto smo napravili napravili smo iz akcija kada smo loptu spustili na zemlju..jer imamo nize igrace u veznom redu pa nam ta igra i vjerovatno vise odgovara..ali isto tako da bas zbog one pomenute agresivnosti u igri i agresivnosti na liniju pasa zadnja linija je bila primorana da preskace sredinu terena dugim loptama jer jednostavno nismo mogli naci slobodnog suigraca u veznom redu..a kada bi pokusavali..te lopte bi bile presjecene..pa se onda duge lopte namecu kao jedino moguce rjesenje...

- Kasnije, kada smo uspostavili kakvu takvu igru, covjek eurogolom iz slobodnjaka nas psihiski ispuse, i iako je velez do kraja pokusavao, ipak taj gol je zavrsio utakmicu...pored svega imali smo u par navrata prilike da postignemo bar jedan gol ali sto njihov golman, i a sto nedovoljna koncentracija nasih igraca su nas sprijecili u tome sto bi bar djelimicno popravilo utisak...

- U svakom slucaju..sta se moze..celik je stvarno preporodjen u ovoj sezoni..gledao sam ih i protiv sarajeva u tuakmici u kojoj su po meni bili blize pobjedi..tako da iako mi je zao sto nismo malo zrelije odigrali, ipak nije mrtva glava pala..tek je drugo kolo...idemo dalje, pustiti da se malo ova sezona razvije pa tek onda se mogu neke kako pozitivne tako i negativne ocjene davati..rano je jos za bilo sta...

- Uglavnom ne pretjerano dobra utakmica veleza...mora to puno bolje ali kao sto rekoh rana je faza sezone..pa cu im bar ja dati jos kredita da mi pokazu da mogu i znaju bolje od ovoga...

FORZA VELEZ

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.