KOja je razlika?rio_Ferdy88 je napisao/la:To zbog uštipkaHeller je napisao/la:Kurcim serio_Ferdy88 je napisao/la:Helleru otkad je počeo raditi svaki drug post o firmi i vel'koj plati![]()
Ili si gay, trećeg nema
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
A da je ranije ponuda došla razmislio bih, ovako mi nije na ruku. Ugovor na 4 god i vjerovatno upišeš treći ciklus u međuvremenu, ali opet nisi siguran hoćeš li ostati na faksu.miki_92 je napisao/la:Sta stranka radirio_Ferdy88 je napisao/la:miki_92 je napisao/la:Da nije i ova budzetlija ko Rio, nista ne rade a najvise kukaju![]()
Ja kukam samo kad su žene u pitanju, ostalo je hvala Bogu na svom mjestu, da kucnem u drvo (tj glavu), evo nedavno dobio ponudu za asistenta na faksu, ali odbio, iz milosti prema studentima
ma kakav asistent drzi se toga sto radis
Ne mogu stići u petak nikako, zbog posla, ajde u subotu pa da izađemo navečer malo u grad, ako nisi ništa planiraoBosniacum Lilium je napisao/la: @rio
trebao si sa nama braca na fuka u petak, pa na namaz
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
Ma bio ja sa jednim gospodinom sa foruma. Nismo se vidjeli dvije godine. Bas smo to fino nadoknadilirio_Ferdy88 je napisao/la: Ne mogu stići u petak nikako, zbog posla, ajde u subotu pa da izađemo navečer malo u grad, ako nisi ništa planirao
New Years Eve? Moze, taman medj' dijasporke
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ima li ovdje učenika iz Gimnazije Obala? Bojite li se predavanja fašiste i islamiste u ovoj sedmici?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- legenda reala
- Kontakt:
Jes to posto profesor 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Chat
Dogovoreno, samo me nemoj izraditi, prvo idemo na klopu i onda negdje gdje ce biti zena. :njanja:Bosniacum Lilium je napisao/la:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- IlFantasista
- Kontakt:
Vala trenutno u gradu najviše žena ima u Holiday marketu, a kao da gledam vi ćete završiti na koncertu Dine Merlina. 
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ako me naguze da radim, pridruzicu vam se i i ja i Ljiljan imamo misiju da Rio guzi za NGrio_Ferdy88 je napisao/la:Dogovoreno, samo me nemoj izraditi, prvo idemo na klopu i onda negdje gdje ce biti zena. :njanja:Bosniacum Lilium je napisao/la:
Nullius in verba
Rio ima para, idu onda u Holiday.IlFantasista je napisao/la:Vala trenutno u gradu najviše žena ima u Holiday marketu, a kao da gledam vi ćete završiti na koncertu Dine Merlina.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Imal bujruma?Heller je napisao/la:Ako me naguze da radim, pridruzicu vam se i i ja i Ljiljan imamo misiju da Rio guzi za NGrio_Ferdy88 je napisao/la:Dogovoreno, samo me nemoj izraditi, prvo idemo na klopu i onda negdje gdje ce biti zena. :njanja:Bosniacum Lilium je napisao/la:
Zvuči kao nešto što se ne bi smjelo propustiti
- IlFantasista
- Kontakt:
Pa ako vas bude trojica ili četverica nemate šansi ni za šta. 
Kun fejekun!
- Donnie Darko
- Kontakt:
A ono, nije da nemam bradu, sad, da li se ovo moje može nazvati bradom, to ne bih ja da sudimHeller je napisao/la:Ima ako imas bradu.
@fantazista, ja ću samo biti sa strane i posmatrati, snimati ako bude potrebno
Tako je, ništa čoporativno, podijelite se, sa Riom ide najiskusniji.
UG "**** rijetko, al kratko i loše"sljivo je napisao/la:Tako je, ništa čoporativno, podijelite se, sa Riom ide najiskusniji.
Nullius in verba
Da se i to promijeniti (u toj noći parenja). Ako ne bude ništa onda...Heller je napisao/la: UG "**** rijetko, al kratko i loše"
- IlFantasista
- Kontakt:
E šteta što ne mogu sa vama, nisam za Novu u Šeheru. 
Kun fejekun!
- legenda reala
- Kontakt:
Ne laziIlFantasista je napisao/la:E šteta što ne mogu sa vama, nisam za Novu u Šeheru.
A dzaba ria vodite, nece ga nijedna ni pogledati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Treba dat Riu ekstazi jer ako odemo dje lik ce u depresiju bacit kafanu, likovi koji su u braku 5 godina nece guzit.
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.