Eh tugoPitarBordo je napisao/la:Barbarić ove sezone postigao više golova od Duljevića.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
ZZ
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma neka komšinica, ne treba im ograniciti broj mjesta. Ljepse izgleda kada je stadion popunjen, jel derbi il nije, ha ja. Sami ne bi mogli napuniti stadion, realno. Da je borba za titulu, onda da.
Nadam se da ce uprava staviti normalne cijene, kako bi sto vise raje bilo. Za pohvalit je i akciju darivanja krvi, zauzvrat karta za derbi. Uz veliku podrsku i puno Koševo, komsije padaju i evropu sanjaju.
Nadam se da ce uprava staviti normalne cijene, kako bi sto vise raje bilo. Za pohvalit je i akciju darivanja krvi, zauzvrat karta za derbi. Uz veliku podrsku i puno Koševo, komsije padaju i evropu sanjaju.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Kakav je bio Emerson ??
- PitarBordo
- Kontakt:
Ni ovako se ne popuni, a ionako se ne može popuniti zbog te "tampon" zone jer mi en da samo damo jug nego i sektor zapada pa onda nema fizičke prepreke, pa se desi da se bacaju baklje prema zapadu među raju s djecom. To je samo jedna od činjenica. A najvažnije je ona koliko oni nama daju kad se igra tmao. Ograniči ih na 3/4 juga, stavi popularne cijene za članove i popunit će se ne do kraja, ali ne ni manje nego što bi se popunilo sa njima na zapadu.SiouxLukavac je napisao/la:Ma neka komšinica, ne treba im ograniciti broj mjesta. Ljepse izgleda kada je stadion popunjen, jel derbi il nije, ha ja. Sami ne bi mogli napuniti stadion, realno. Da je borba za titulu, onda da.
Samo Saraj'vo.
Po meni ne trebamo gledati raspored Zrinjskog, već raspored Lištice i Željezničara. Biće hebeno do kraja, nadam se da će Sloboda uzeti kup, a ne Lištica ili Radnik jer u tom slućaju 4. neće ići u Evropu. Trebamo ići utakmicu, po utakmicu pa na kraju sagledati stvari. Biće vremena i za rasprave o tome ko će nam biti trener, mislim da 7 dana pred derbi to ne treba biti tema.
SARAJEVO
Stojcev strijelac za Atromitos
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Imam neki fil da ce Bekic narednu gledat s klupe nauštrb jednog drugog majstora
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Bravo za majstora.Majkl je napisao/la:Stojcev strijelac za Atromitos
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pitaj Dine sta bi, on ga je doveoMajkl je napisao/la:Boli me kita za licencu samo nek Hurta pobjeđuje,imo Kasap Jesic licencu pa šta bi.Kakva licenca ba ,bolje kazne plaćati a pobjeđivati.PitarBordo je napisao/la:
Ja bih im samo ovo dao.
Potreban nam je trener sa važećom licencom, a ne da koristimo Naserovu samo da bi "prevarili" propozicije. Najjače protiv Lecha bilo Dženo u kadru a dole ispod piše... Smiješno.Majkl je napisao/la: E čuj dovedi Ćelu iz Radnika pored Hurte giganta.Pa jebote da li smo mi normalni.Idemo dalje ,derbi ide u kojem se ništa ne zna nikad,zato bez euforije neke.
bravo momci,a sada unistite konama volju za zivotom!
https://scontent.fbeg1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=57167F8E
amidzin mali
https://scontent.fbeg1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=57167F8E
amidzin mali
Danas se dobre boje dobilo.
Pobjeda he najbitnija.. Prvo poluvrijeme lose, drugo solidno.
Idemo po pobjeduuu na derbijiuu..
I moram da je spomenem navijace, koliko god bili dobrii ja ne mogu da shvatim da se revolverasu i miljeniku hladnog pruzja,potencijalnom ubici skandira.. a jos se skandira prije nego bratu Admiru Bjelaku.. Uzass yebo vas politikaa.. fujjj
I svaka cast onom glupanu sto pogodi malog petardom pred kraj tekmee..
Boze sacuvaj...
Al etoo, na kraju je najbitnija pobjeda...
Ja te yebem Zeljeznicmareeeee
Pobjeda he najbitnija.. Prvo poluvrijeme lose, drugo solidno.
Idemo po pobjeduuu na derbijiuu..
I moram da je spomenem navijace, koliko god bili dobrii ja ne mogu da shvatim da se revolverasu i miljeniku hladnog pruzja,potencijalnom ubici skandira.. a jos se skandira prije nego bratu Admiru Bjelaku.. Uzass yebo vas politikaa.. fujjj
I svaka cast onom glupanu sto pogodi malog petardom pred kraj tekmee..
Boze sacuvaj...
Al etoo, na kraju je najbitnija pobjeda...
Ja te yebem Zeljeznicmareeeee
-
nukleusmember
- Kontakt:
bili bi 80% nosioci u LP da smo uzeli titulu,nevjerovatno fkt
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakvih 80, 100% je to sigurno.nukleusmember je napisao/la:bili bi 80% nosioci u LP da smo uzeli titulu,nevjerovatno fkt
VVVBK
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
nukleusmember
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Kakvih 80, 100% je to sigurno.nukleusmember je napisao/la:bili bi 80% nosioci u LP da smo uzeli titulu,nevjerovatno fkt
VVVBK
uzhas,joj kada bi u nekoj opciji dobili skretnichare pa da onda oni dobiju zrinjski pa premirati mladost sa 200 milja[WHITE SMILING FACE],josh ako dobijemo skretnichare moje SH,CH i apostrofi postaju proshlost,dilolu brale[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Europa upitnija više nego ikad , a mi razmišljamo o tituli . Samo da Široki danas nije pobjedio .... al haj .
Na derbiju samo da je ne izgubit
Okić danas najbolji bio iako nije zabio gol , a ni asistirao .
Na derbiju samo da je ne izgubit
Okić danas najbolji bio iako nije zabio gol , a ni asistirao .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
brat sinukleusmember je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Kakvih 80, 100% je to sigurno.nukleusmember je napisao/la:bili bi 80% nosioci u LP da smo uzeli titulu,nevjerovatno fkt
VVVBK
uzhas,joj kada bi u nekoj opciji dobili skretnichare pa da onda oni dobiju zrinjski pa premirati mladost sa 200 milja[WHITE SMILING FACE],josh ako dobijemo skretnichare moje SH,CH i apostrofi postaju proshlost,dilolu brale[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Ima li na BHT-1 snimak.?
- PitarBordo
- Kontakt:
U pola 12 mislim večeras.amypitar je napisao/la:Ima li na BHT-1 snimak.?
Samo Saraj'vo.
Hurta ako čitaš ne zatvaraj više poslije gola svega ti vidiš da nam loše ide , igraj sve ko da je 0:0.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 15 gostiju.