FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nema ni hefta kako Brko ode, a u nas već buvljak.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Urdinov je pravi borbeni igrac sa mudim* a ovoj nasoj ekipi takvi su igraci prijeko potrebni jer u duelima igraju kao curice i svaku utakmicu koja je zahtijevala borbenost su izgubili upravo zbog toga.
Takoder, volio bih jos jednoj razbijaca u ekipi vidjeti, recimo tipa Culum, cisto zbog nase lige, jer se ovdje mnogo puta pokazalo da je bolje da mi mlatimo protivnika nego da nas mlati protivnik. Tako, jedan igrac tipa Culuma, koji ce u 5 min odmah pokazati na terenu, tko je baja pa ce biti sasvim drugacija prica i uslovi za igru..
Takoder, volio bih jos jednoj razbijaca u ekipi vidjeti, recimo tipa Culum, cisto zbog nase lige, jer se ovdje mnogo puta pokazalo da je bolje da mi mlatimo protivnika nego da nas mlati protivnik. Tako, jedan igrac tipa Culuma, koji ce u 5 min odmah pokazati na terenu, tko je baja pa ce biti sasvim drugacija prica i uslovi za igru..
Kakav buvljak Prevljak ima potencijala,drugi ga nisu iskoristili kako bi trebali,Urdinov je tu zamjena za Kvesu,Vladavić neće doći neka mediji govore šta hoće!rodom s Mejtaša je napisao/la:Nema ni hefta kako Brko ode, a u nas već buvljak.
Ja bih sve dao kada bi nam se Urdinov vratio. On je lud, on je jak, on je Zeljin manijak.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Vi svi kao nešto znate, a zaboravili ste da je Vladavić " guzicom zatvorio vrata " kad je odlazio .
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Babo kupio kompjuter i kafe...lafomamone je napisao/la:Od kako vas preuzese ti investitori svaki dan neko pojacanje
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Hajmo malo pustiti ljude u klubu da rade.Ovo su sve mahalske.........
Re: Odg: FK Željezničar
Odlaskom Amara polako se gube konci.Svako zeli da se nešto pita.Tek ce sad haos nastati ,dolaskom Ode,koji voli starije,iskusnije igrace.Naša djeca kao projekt Amara,ce brzo biti samo pokusaj.ShofaII je napisao/la:Nije valjda da vam je Vladavic pojacanje?
Bice zanimljivo sigurno.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 10 jan 2015, 08:05, ukupno mijenjano 1 put.
- Neandertalac
- Kontakt:
Vecina jeste . Juce smo doduse imali kvaltetnu diskusiju glede Vladavica i toga trebaju li nam igraci takvog profila. Danas evo govore nije u planu al eto opet me raduje da je raja prepoznala ovaj program podmladjivanja kao nesto za sta imaju strpljenja i razumijevanja, pa se nadam da ce i naredni koraci kluba ici u tom pravcu . Opet neminovno je da nam treba par iskusnijih igraca , pa za sta se struka odluci mi smo tu podrzimo .DANDY je napisao/la:Hajmo malo pustiti ljude u klubu da rade.Ovo su sve mahalske.........
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Jos Amar kod njih drzi sve konce vjeruj mi..sada je uzeo malom Memiji privatnog trenera (koji je i Osimu privatni trener za skidanje kilaamypitar je napisao/la:Odlaskom Amara polako se gube konci.Svako zeli da se nešto pita.Tek ce sad haos nastati ,dolaskom Ode,koji voli starije,iskusnije igrace.Naša djeca kao projekt Amara,ce brzo biti samo pokusaj.ShofaII je napisao/la:Nije valjda da vam je Vladavic pojacanje?
Bice zanimljivo sigurno.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Kod nas svake polusezone ista prica, sad ce i Bekric ubrzo 

Ne bih ja rekao da im se on ista pita, mozda ga slusa nekoliko igraca(a bili bi glupi da ga ne slusaju), ali uprava je jedva docekala da on ode da bi mogli provoditi svoje.mma_hz je napisao/la:Jos Amar kod njih drzi sve konce vjeruj mi..sada je uzeo malom Memiji privatnog trenera (koji je i Osimu privatni trener za skidanje kilaamypitar je napisao/la:Odlaskom Amara polako se gube konci.Svako zeli da se nešto pita.Tek ce sad haos nastati ,dolaskom Ode,koji voli starije,iskusnije igrace.Naša djeca kao projekt Amara,ce brzo biti samo pokusaj.ShofaII je napisao/la:Nije valjda da vam je Vladavic pojacanje?
Bice zanimljivo sigurno.).i rekao mu je da napravi od njega zvijer,jer hoce da ga utopi za fine pare..tim rijecima..sto se tice njegovog odlaska u Katar,on je tamo otisao samo zato sto je dobio bas bas al bas astronomsku ponudu,eto njega u Zelju cim istekne mu tamo ugovor ,do tada se on sve pita preko Siljka i Gredica..
I Gredica je promovisao Amar, ali mislim da Gredic slusa neke druge ljude. Dok im je Amar tu bio Gredic nije mogao sponzora da nadje a sad ce nac invenstitore koji ce uloziti milione,,,,hm,,,sto amypitar kaze svi hoce da se pitaju. Zanimljivo ce biti pratiti da li je ovo dobro ili lose za komsije.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
http://www.****/sport/nogome ... edstavljen" onclick="window.open(this.href);return false;
da, cijeli koncept je osmišljen između 30. decembra i 5. januara, čekali da amar ode u katar. evo i rimuje se.
- champions1921
Pametno oni zakljucuju nema staChWilla je napisao/la:da, cijeli koncept je osmišljen između 30. decembra i 5. januara, čekali da amar ode u katar. evo i rimuje se.

BUDI ŽELJO !!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Koji likovi, Amar otisao i Gredic za 3 dana odluci da mijenja statut, dovede investitore i milione, nove igrace, itd. Moras fkt biti pitar da to zakljucis...champions1921 je napisao/la:Pametno oni zakljucuju nema staChWilla je napisao/la:da, cijeli koncept je osmišljen između 30. decembra i 5. januara, čekali da amar ode u katar. evo i rimuje se.

Prica se priprema mjesecima, i ista je planirana za skupstinu kluba koja se uvijek odrzava pocetkom godine... Amar je dobio jedinstvenu priliku da ode i zaradi, klub nastavlja putem stabilizacije, ulozice se neke pare, vraticr se dugovi. Ljudi koji uloze dobice svoje udjele kroz dionice nekada ali glavno jr statut prilagoditi koji ce ljudima ponuditi priliku da ulazu i sigurnost da ce te pate biti koristene za napredak kluba.
Ja mislim da bi ovi igraci koji se pominju donijeli ako nista potrebno osvjezenje i razdrmali ekipu a mi sa kursa promovisanja mladih igraca i njihovog nadogradjivanja necemo time puno odstupati a bicemo blizi Evropi i ogromnoj zaradi i promociji igraca kroz istu.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Urdinov je kod nas imao poveliku platu, pa sad koliko smo spremni dati za njega :/shzna je napisao/la:Urdinov
Ovo je po meni najbitni prelazni rok u zadnjih 6-7 godina iz jednog razloga sto je evropa prioritet ne smijemo je ispustiti ni pod razno.Oni koji su gledali ekipu u prosloj polusezoni otprilike vide sta fali po uslovom da niko ne napusti prvih 11.Kako stvari stoje na Stanica ne treba racunati ali bi trebalo raditi na tome da se produzi ugovor sa njim.
Po mom misljenju nama treba par igraca za prvu ekipu koji bi odmah mogli zaigrati od igraca tipa Prevljak i to nema nikakvog hajra samo se popunjava broj i zadovoljava forma kao da je nesto uradjeno.Znaci igraci koji mogu donijeti kvalitet vise.Po pozicijama to bi po meni bilo ovako lijevo krilo, zbog toga ne bi imao nista protiv da dovedemo Vladavica ili nekog slicnog jer bi bili opasni po toj strani pogotovo ako ostane Kvesic imali dva fina znalca po lijevoj strani a Varea bi mogao preci u napad sa Bajicem gdje bi opet imali dobar napad.Desna strana vratiti Memiju na beka sto je njegova prirodna pozicija i gdje siguran sam moze pokazati jos vise nego na krilu momak je moderan bek a probao bi sa Nuspahicem na desnom krilu valjda pokaze ono sto smo vidjeli na Kosevu nakon odradjenih priprema prema meni zasluzuje sansu zbog godina i potencijala ne pruze svi ono sto se od njih ocekuje odmah u pocetku pogotovo maldi igraci koji su stigli iz manjih sredina nekome treba vise a nakome manje vremena.Po uslovom da ostane Tomic treba nam jedan veznjak i to bas kvalitetan jer je to kljucna karika u ovoj ekipi u najgorem slucaju ima igraca koje bi mogli dovesti recimo na prvu mi pada Majkic nekadasnji igrac velaza na pamet po meni jako dobar igrac uglavnom nam treba igrac koji bi sa Tomom drzao sredinu i pomagao odbrani.Sto se dobrane tice mislim da Kosoric moze puno bolje period adaptacije je iza njega ali mi fali jedan dobar stoper a Sheldon bi mi bio treca opcija za stopera jer definitivno nije za prve postave.Na golu imamo Antolovica dobro rjesenje cak imamo i dobru zamjenu za njega u Kjosevskom.
Tu je i trener koji umije da oblikuje igru i sigurno da ce mu trebati vremena a mi toga nemamo morace se zadovoljiti samo periodom priprema jer ekipa mora biti spremna za pocetak takmicenja. Ono na sta se mora obratiti paznja je da ekipa mora podici fizicku spremu jer su imali snage za 60-70 minuta plafon i to je pored igracke krizaljke bitan faktor zelimo li u evropu.Slovom i brojem fale nam tri igraca u ekipi za rotaciju imamo dovoljno mladih igraca od Amira, Dade i drugih koji bi trebali dobiti priliku vjerujem da ima i onih koje bi trebalo poslati na kaljenje jer je lose po igraca da ne igra pogotovo u njihovim godinama.
Uprava radi ono sto radi u principu ne moze se imati zamjerki na ono sto zele sprovesti u dijelo.Amar je zakotrljao grudvu i pitanje je koliko ce ta grudva narasti.Ocjenu onoga sto oni rade mozemo tek dati nakon sto se usvoji statut jer je statut samo odskrinuta vrata pravi posao tek predstoji ne smiju se zadovoljiti samo onim ljudima koji bi na prvu ulozili. I eto danas pocinju pripreme prozivka je za koji minut plan priprema je isti kao i svake godine Hercegovina pa Istra.Nek nam je sretno svima onako zajedno po malo sam i razvukao ovo pisanje a nisam imao namjeru...
Po mom misljenju nama treba par igraca za prvu ekipu koji bi odmah mogli zaigrati od igraca tipa Prevljak i to nema nikakvog hajra samo se popunjava broj i zadovoljava forma kao da je nesto uradjeno.Znaci igraci koji mogu donijeti kvalitet vise.Po pozicijama to bi po meni bilo ovako lijevo krilo, zbog toga ne bi imao nista protiv da dovedemo Vladavica ili nekog slicnog jer bi bili opasni po toj strani pogotovo ako ostane Kvesic imali dva fina znalca po lijevoj strani a Varea bi mogao preci u napad sa Bajicem gdje bi opet imali dobar napad.Desna strana vratiti Memiju na beka sto je njegova prirodna pozicija i gdje siguran sam moze pokazati jos vise nego na krilu momak je moderan bek a probao bi sa Nuspahicem na desnom krilu valjda pokaze ono sto smo vidjeli na Kosevu nakon odradjenih priprema prema meni zasluzuje sansu zbog godina i potencijala ne pruze svi ono sto se od njih ocekuje odmah u pocetku pogotovo maldi igraci koji su stigli iz manjih sredina nekome treba vise a nakome manje vremena.Po uslovom da ostane Tomic treba nam jedan veznjak i to bas kvalitetan jer je to kljucna karika u ovoj ekipi u najgorem slucaju ima igraca koje bi mogli dovesti recimo na prvu mi pada Majkic nekadasnji igrac velaza na pamet po meni jako dobar igrac uglavnom nam treba igrac koji bi sa Tomom drzao sredinu i pomagao odbrani.Sto se dobrane tice mislim da Kosoric moze puno bolje period adaptacije je iza njega ali mi fali jedan dobar stoper a Sheldon bi mi bio treca opcija za stopera jer definitivno nije za prve postave.Na golu imamo Antolovica dobro rjesenje cak imamo i dobru zamjenu za njega u Kjosevskom.
Tu je i trener koji umije da oblikuje igru i sigurno da ce mu trebati vremena a mi toga nemamo morace se zadovoljiti samo periodom priprema jer ekipa mora biti spremna za pocetak takmicenja. Ono na sta se mora obratiti paznja je da ekipa mora podici fizicku spremu jer su imali snage za 60-70 minuta plafon i to je pored igracke krizaljke bitan faktor zelimo li u evropu.Slovom i brojem fale nam tri igraca u ekipi za rotaciju imamo dovoljno mladih igraca od Amira, Dade i drugih koji bi trebali dobiti priliku vjerujem da ima i onih koje bi trebalo poslati na kaljenje jer je lose po igraca da ne igra pogotovo u njihovim godinama.
Uprava radi ono sto radi u principu ne moze se imati zamjerki na ono sto zele sprovesti u dijelo.Amar je zakotrljao grudvu i pitanje je koliko ce ta grudva narasti.Ocjenu onoga sto oni rade mozemo tek dati nakon sto se usvoji statut jer je statut samo odskrinuta vrata pravi posao tek predstoji ne smiju se zadovoljiti samo onim ljudima koji bi na prvu ulozili. I eto danas pocinju pripreme prozivka je za koji minut plan priprema je isti kao i svake godine Hercegovina pa Istra.Nek nam je sretno svima onako zajedno po malo sam i razvukao ovo pisanje a nisam imao namjeru...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Imam janija u prijateljima pitam ga sinoc kakve su sanse da se vratis kaze jani velike vec je pricao sa ljudima iz kluba .black64 je napisao/la:Urdinov je kod nas imao poveliku platu, pa sad koliko smo spremni dati za njega :/shzna je napisao/la:Urdinov
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.