.feniksptica je napisao/la: ↑20 nov 2024, 10:17Zrinja odrastao na lažima i prevari. Kad oni lažu oko datuma osnivanja nema dalje.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: Cesc44, dana/u 20 nov 2024, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Borac ni protiv kluba koji im se slanja kad god treba ne ide bez sudija.
Nebitan klub do raspada Jugoslavije svakako.Cesc44 je napisao/la: ↑20 nov 2024, 10:22I onda kazu zasto su bosnjaci nazadni, kako nece biti, napravi neki lik u paintu sliku grba i oni popuse pricu da je to bio pravi grb kluba, pa vama se go.vna pod zlato mogu prodavat.feniksptica je napisao/la: ↑20 nov 2024, 10:17Zrinja odrastao na lažima i prevari. Kad oni lažu oko datuma osnivanja nema dalje.
Ha ha ha ha ,gledaju li se video kazete.chily-rz je napisao/la: ↑20 nov 2024, 13:10Nebitan klub do raspada Jugoslavije svakako.Cesc44 je napisao/la: ↑20 nov 2024, 10:22I onda kazu zasto su bosnjaci nazadni, kako nece biti, napravi neki lik u paintu sliku grba i oni popuse pricu da je to bio pravi grb kluba, pa vama se go.vna pod zlato mogu prodavat.feniksptica je napisao/la: ↑20 nov 2024, 10:17Zrinja odrastao na lažima i prevari. Kad oni lažu oko datuma osnivanja nema dalje.
Mi smo bitni samo sebi , to što neki troše vrijeme da razmišljaju,pišu i izmišljaju o Zrinji to govori o njima samima.A usput nisam siguran ali mislim da je klub iz Vrapčića mjenjao grb ,brisao onu smrdljivu petokraku iz grba pa je opet vratio.Njima bi najbolje bilo da su suncokret stavili u grb .
Volim Mostar pa makar i vaki
Moćan stari grb Zrinjskog
Jel neko rekao Jusufbegoviću da danas mora izgubiti? 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Kažem kako jeste, nebitan klub do osamostaljenja BiH. Ono što je činjenica isto tako da ni jedan klub u ovoj državi nije od tad profitirao više od Zrinjskog. Privatna prčija stranke koja je više od tri decenije na svim nivoima vlasti svoj uspjeh veže isključivo uz politiku tako da nije ni čudo što sa promjenom režima nastaju rupe u povijesti kluba.Marko1905 je napisao/la: ↑20 nov 2024, 13:22Ha ha ha ha ,gledaju li se video kazete.
Mi smo bitni samo sebi , to što neki troše vrijeme da razmišljaju,pišu i izmišljaju o Zrinji to govori o njima samima.A usput nisam siguran ali mislim da je klub iz Vrapčića mjenjao grb ,brisao onu smrdljivu petokraku iz grba pa je opet vratio.Njima bi najbolje bilo da su suncokret stavili u grb .
-
- Kontakt:
Ide crveni odmah , vidjeli sloga nezgodna nece se sklonit, ima lijek i za to.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
A kakve Čelik ima uspjehe?
I Čelik vode političke partije.
I Čelik vode političke partije.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- kupus army
- Kontakt:
Ide krečenje od 60 do 70 minute, malo je crveni šugavom Žižoviću i Borcu!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
pratimo utakmicu ..naprijed slogo kazniti ove promasaje. jedan detalj se opet vratio na ogradu. Nije ga bilo, valjda sinkronizovano s regijom hehe
edit: faul za slogu 44. minut
edit: faul za slogu 44. minut
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Igra se dok Borac ne da go hahahaha
6 minuta, nikad nisu u našoj ligi bile u prvom poluvremenu hahaha
da nije uplaceno iz 2 u 2
6 minuta, nikad nisu u našoj ligi bile u prvom poluvremenu hahaha
da nije uplaceno iz 2 u 2
-
- Kontakt:
Šta li im je Sloga zamjerila.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Svaka čast sudiji, produžio prvo poluvrijeme kako treba (6 minuta) jer se koristio VAR.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Ni ne prikazase crveni u sazetku prvog poluvremena 

U skladu sa veličinom grada rekao bi, u Jugi smo bili na relacija prva-druga liga, par dobrih sezona, dva Evropska trofeja(kakva,takva).
Čelik je klub iz radničkog grada kao što i samo ime kluba kaže, stadion napravila željezara i Zenica, najbolji u Jugi tad i daleko ispred svog vremena za naše prostore.
Čelik je danas klub navijača kao što je pretežno i bio od nastanka, istina klubom je upravljao grad i lokalna politička opcija, pralo se i opralo dok se moglo ali nikad nismo bili miljenici režima nit nam je samo po sebi to potrebno. Ne želimo biti politička prčija i imati svog čovjeka u savezu da bi bili prvaci, to mogu i Brotnjo, Modriča ili KK Igokea, danas Borac na očigled svakog razumnog posmatrača ove lige, nije to samo po sebi nešto vrijedno pohvale da imaš u ligi klubove koji ti se sklanjaju ili sudije koje te guraju.
Čelik je simbol radničkog grada i teške metalne industrije, ime govori samo po sebi. Zrinjski je simbol kvazi nacionalista koji su se nekad izjašnjavali kao Jugoslaveni i potpisivali čirilicom.
- akisarajevo92
- Kontakt:
da Borac vodi nadoknade ne bi ni bilo ili bi bila jedna minutica
Don't believe the hype.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
6 minuta, par pogresnih faulova. Za sada blaze natezanje i iskusno cekanje momenta namazanog arbitra tj imati osjecaj kad ne prekidati napad, pustiti prednost ili neki faulo ne(dosuditi) primjer i nadoknada od 6 min. Ocito i ovim gelipterima postalo jasno da pretjerase u kradjama bez srama, naocigled svih pa digli rucnu. Pritisakkk rodjaci
- 1 9 4 6 -
Opet pitarska šizofrena cjepanja....očekivano 

VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.