FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako Kadušić starta desit će nam se Hebibović vs Kokot broj 2 i satiranje po toj strani , a ako još ispred njega dodamo Okića desit će se prava katastrofa , samo što su sad kvazi željezničari jači po toj strani pa tako da pusti Ahmu nek se udara s njima .
Cijene ulaznica OK.Trebali su za Jug stavit 20 Km .
Cijene ulaznica OK.Trebali su za Jug stavit 20 Km .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ma oni su definitivno bezobrazni... ali ono baš bezobrazni.
Evo, ja sam član, ali moja mama i stari nisu, nije ni rođak (14 god) jer zbog obaveza ne mogu ici na utakmice a nisu ni ljubitelji ali eto ja hocu da ih odvedem.
za istok mi treba oko 42-44 marke
za zapad 55 -57 maraka...
i sad vi meni recite da neko ko u bosni ima prosjecnu platu moze se "Pruziti" da gleda ovaj fudbal za ovaj novac?
Mislim, ici cu ja, ali neko ko je "tu i tamo" nikad im nece doci... oni nisu gladni nego GLUPI
Evo, ja sam član, ali moja mama i stari nisu, nije ni rođak (14 god) jer zbog obaveza ne mogu ici na utakmice a nisu ni ljubitelji ali eto ja hocu da ih odvedem.
za istok mi treba oko 42-44 marke
za zapad 55 -57 maraka...
i sad vi meni recite da neko ko u bosni ima prosjecnu platu moze se "Pruziti" da gleda ovaj fudbal za ovaj novac?
Mislim, ici cu ja, ali neko ko je "tu i tamo" nikad im nece doci... oni nisu gladni nego GLUPI
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
ovim je potezom bar se nadam uprava izgubila i ovo malo ljudi sto su ih branili.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ja sam da igra Kadusic.
Bez obzira na greske, po meni je on jedna od pozitivnijih stvari ove godine.
Mislim da se 9 igraca koji ce poceti vec sad zna.
Nedoumice mogu biti Okic, Reis i eventualno Berberovic.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Bez obzira na greske, po meni je on jedna od pozitivnijih stvari ove godine.
Mislim da se 9 igraca koji ce poceti vec sad zna.
Nedoumice mogu biti Okic, Reis i eventualno Berberovic.
Ma samo su za Jug trebali 20-25 s ovim ostalim su zeznuli ja PRa
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ne moze se to raditi, znas i sam.Besic je napisao/la:Ma samo su za Jug trebali 20-25 s ovim ostalim su zeznuli ja PRa
Gledam cijene i ne vjerujem, jarane da imamo 6 bodova prednosti i mrtvu euforiju pa hajde, a nama evropa visi o tankom koncu.
Pa ubleho feminizirana je li ti to cilj da nas 10k ne bude na tekmi, ne racunam ovdje kone?!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Rekao bi covjek da nakon onih utakmica sa Lechom i Galatom, nekima ce doci iz guzice u yebenu glavu, al jok! Ako tu nisu vidjeli kako cijene karata mogu usrati posjetu, onda se ja poserem feminiziranom na kupljeni fakultet u BL jos jednom!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja kadd povedem 2 brata I oca treba mi 60 km za ulaz 50 za gorivo I dok jedemmo popijemo sta zaokruzimo na 200 ,bgm valja se snalazit mater im J***,sa kolikom lovom upravljaju u.klubu same cijene ulaznica govore,jer oni vise ne razume nas obicne ljude,izgubili su osjecaj,udarila lova u mozak
Samo Sarajevo
- PitarBordo
- Kontakt:
@joker bio sam igrom slučaja u loži kad je Galata dolazila i gledam Dinu silazi do onog gospodina, uvijek mu zaboravim ime, cijeli život je na zapadu na galeriji prvi red odmah do stepenica srednjih... I kao razgovaraju oko posjete i Dino kaže u jednom trenutku "slabo raje", ovaj kaže "pa karte", a Dino onako iskreno gotovo neupućeno i u trećem licu "skupe karte je l'?", ono kao da iskreno pita, kao da je odsječen od realnosti... Cijene su šamar u facu svima. A pored toga neću ni da pričam da oni koji nemaju 50-60 KM da izdvoje samo za karte da dođu, ako nemaju kući bh telecom - ne mogu gledati najatraktivniji i najveći sportski događaj koji ova država ima da ponudi ni na TV-u. Strašno bolna politika i strašan anti-marketing. Zovite do sutra me pljuvačem, ali ovo je tako. 
Samo Saraj'vo.
Sad ce se opet baciti suplja o clanskim...
Ocekujem Majla da sad dodje i napise da ko voli Sarajevo da ovo nisu skupe karte.
Pa shvataju li onu da je zadnju tekmu jedva 2000 ljudi bilo na stadionu?
Zar im to nije dokaz koliko je raja razocarana i koliko su se svi ohladili?
I onda puknu 15KM zapad.
Ocekujem Majla da sad dodje i napise da ko voli Sarajevo da ovo nisu skupe karte.
Pa shvataju li onu da je zadnju tekmu jedva 2000 ljudi bilo na stadionu?
Zar im to nije dokaz koliko je raja razocarana i koliko su se svi ohladili?
I onda puknu 15KM zapad.
12 000 maksimum
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
ma za 30 marka odoh s djevojkom se zgotiviti u kuci i gledati na TV.u, moju dnevnicu i pol ili ti ga 12h rada nece u dzep feminiziranom.
VOZDRA! KAD ONI ODU JA CU NA KOSEVO DO TADA ADIO KOSEVO JER OVI NIT IMAJU MJERE NI OBRAZA. SRAM DA IH BUDE.
i sto je najtuznije od svega, oni uopste nemaju predsavu kako su glupi, oni jos uvije kontaju da su navijaci ovce ili sta vec...
je.ebm ti dino selimovicu sve sto imas i tebi i ostatku "ekipe za pranje" ... posebno tebi i haveru ti "najboljem sportskom radniku u drzavi"
VOZDRA! KAD ONI ODU JA CU NA KOSEVO DO TADA ADIO KOSEVO JER OVI NIT IMAJU MJERE NI OBRAZA. SRAM DA IH BUDE.
i sto je najtuznije od svega, oni uopste nemaju predsavu kako su glupi, oni jos uvije kontaju da su navijaci ovce ili sta vec...
je.ebm ti dino selimovicu sve sto imas i tebi i ostatku "ekipe za pranje" ... posebno tebi i haveru ti "najboljem sportskom radniku u drzavi"
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Je li moguce organizovati neku peticiju, uz prilaganje clanskih kartica i pokoje karte sa utakmica da nas se skupi bar hiljadu i da posaljemo upravi u cilju protestvovanja prrotiv ovakvih cijena???
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Zadnji derbi na Kosevu sam propustio mislim 2006.
Ukuno od kraja rata do danas, propustio sam tri derbija na domacem terenu.
Sve su prilike da ce mi ovo biti cetvrti.
Ne sto nemam pare za kartu, vec sto fakat ne zelim biti ovca za sisanje.
Od mene im je bojkot. NE DAM!!!
Ukuno od kraja rata do danas, propustio sam tri derbija na domacem terenu.
Sve su prilike da ce mi ovo biti cetvrti.
Ne sto nemam pare za kartu, vec sto fakat ne zelim biti ovca za sisanje.
Od mene im je bojkot. NE DAM!!!
Uprava napolje!!!
Dino odlazi!!
Ovaj bezobrazluk je prešao sve mjere i granice je.bo vam članovi mater,mi članovi ćemo svakako doći,ali sta je sa ostalom rajom,sta je sa ljudima izvan Sarajeva koji dolaze kako vas nije stid više!!!
Dino odlazi!!
Ovaj bezobrazluk je prešao sve mjere i granice je.bo vam članovi mater,mi članovi ćemo svakako doći,ali sta je sa ostalom rajom,sta je sa ljudima izvan Sarajeva koji dolaze kako vas nije stid više!!!
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
E sto sam konto otic ko covjek na Derbi sad je to ćuna party
Sjecam se protiv Slavije bio ulaz dzabe za 2. dan bajrama ako se ne varam, nas doslo 7-8k! I ni to im nije bio pokazatelj da je problem sa cijenama karata?? Onda kup utakmica, cini mi se isto protiv Slavije, u po radnog dana, opet istok se napunio sibica, ni to debilima nije nista pokazalo. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ja vracam clansku u klub i nece me na kosevu vidjet!!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: dlakavijazavac, perodeformero, senad82, Venom i 67 gostiju.