FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- senad_flamin
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Deki razdvajao Stramu i Kasana!
Kada je promenio svlačionicu na "Meaci", mnogi su sumnjičavo vrteli glavom, a Berluskoni koji ne može ništa da sačuva za sebe je komšijama poručio da će se tek češati po glavi, kada Kasano pokaže svoju pravu narav.
Međutim, kontroverzni fudbaler je bio miran, ako izuzmemo par svađa sa saigračima na terenu, što se svakome dešava, samo to Kasano ispoljava na burniji način.
Juče je eksplodirao, rasprava sa trenerom Stramaćonijem za koga je tvrdio da je sjajan čovek i najbolji trener sa kojim je radio je stigla na ivicu tuče. Na putu ka svlačionici se svađa pretvorila u razmenu psovki, a onda je navodno Kasano želeo da se fizički obračuna sa Stramaćonijem.
Skočio je Dejan Stanković, ali i tim menadžer Kordoba, pa su ih nekako razdvojili. "Gazeta" piše da su se čule strašne uvrede sa obe strane.
Danas se očekuje da će obojica biti pozvani na razgovor sa Moratijem, kako bi se situacija smirila, Inter je u teškoj situaciji, sezona im izmiče iz ruku, svakako da će ovakve stvari produbiti krizu.
Morati je rekao da neće smeniti Stramaćonija ni ako ne izbori Ligu šampiona, a sa Kasanom se razgovaralo o produžetku ugovora. Sada je sve na dugom štapu.
Inter sutra gostuje na Siciliji, ako izgube Katanija će ih preskočiti na tabeli, a biće interesantno videti hoće li Kasano biti u timu.
Malo opširnije o tome
Kada je promenio svlačionicu na "Meaci", mnogi su sumnjičavo vrteli glavom, a Berluskoni koji ne može ništa da sačuva za sebe je komšijama poručio da će se tek češati po glavi, kada Kasano pokaže svoju pravu narav.
Međutim, kontroverzni fudbaler je bio miran, ako izuzmemo par svađa sa saigračima na terenu, što se svakome dešava, samo to Kasano ispoljava na burniji način.
Juče je eksplodirao, rasprava sa trenerom Stramaćonijem za koga je tvrdio da je sjajan čovek i najbolji trener sa kojim je radio je stigla na ivicu tuče. Na putu ka svlačionici se svađa pretvorila u razmenu psovki, a onda je navodno Kasano želeo da se fizički obračuna sa Stramaćonijem.
Skočio je Dejan Stanković, ali i tim menadžer Kordoba, pa su ih nekako razdvojili. "Gazeta" piše da su se čule strašne uvrede sa obe strane.
Danas se očekuje da će obojica biti pozvani na razgovor sa Moratijem, kako bi se situacija smirila, Inter je u teškoj situaciji, sezona im izmiče iz ruku, svakako da će ovakve stvari produbiti krizu.
Morati je rekao da neće smeniti Stramaćonija ni ako ne izbori Ligu šampiona, a sa Kasanom se razgovaralo o produžetku ugovora. Sada je sve na dugom štapu.
Inter sutra gostuje na Siciliji, ako izgube Katanija će ih preskočiti na tabeli, a biće interesantno videti hoće li Kasano biti u timu.
Malo opširnije o tome
-RIVALDO-
Stramaccioni: Odluka o iskljucenju Cassana za Cataniu donio sam ja,nije došlo do fizičkog kontakta,ostaje sve između nas.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
bravo primitivci, svaka vam cast..nije dovoljno sto nemamo napadaca jos se i tucite medjusobno
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
bolje da ga nema nego sto zadnje tekme hoda po terenuarminz je napisao/la:bravo primitivci, svaka vam cast..nije dovoljno sto nemamo napadaca jos se i tucite medjusobno
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- AndreaAgnelli
- Kontakt:

Smiješno mi fakat.
postoje bolje metode tjeranja igraca da trci od udaranja i psovki..od cassana se to donekle moglo i ocekivat, al me strama skroz razocarosanjingr je napisao/la:bolje da ga nema nego sto zadnje tekme hoda po terenuarminz je napisao/la:bravo primitivci, svaka vam cast..nije dovoljno sto nemamo napadaca jos se i tucite medjusobno
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Sve osim poraz intera ja iznenadenje.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ne znam koji je razlog svađe između njih dva ali nije ga treba izostavit sa spiska protiv Catanie. Palacio je ionako upitan a sad smo ostali i bez Cassana. Tko ce igrat?? Rocchi ce predvodit napad?? ccc, cisto sumnjam da mozemo do boda a tri su vec fantazija.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Po meni je Strama upravu sto ga je izostavio,umislio je da moze raditi sta pozeli,i 100% je Cassano kriv za ovu situaciju,svi znamo kakav je njegov temperament,frajer ne moze mirovat,samo stvara probleme,mislim da cemo bolje igrati bez njega jer vise seta po terenu nego sto igra.
@Trito
Rocchi je dobar igrac samo ako je fizicki potpuno spreman.
@Trito
Rocchi je dobar igrac samo ako je fizicki potpuno spreman.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Rocchi je dobar za nekog drugoligasa ali ne i za Inter, on punih godinu dana nije dao gol, cisto sumnjam da ce sutra uspit.
U situaciji kada muku mucimo sa kreacijom izostanak Cassana ce se itekako osjetit, a to cete vidit sutra.
Cassano bi ovu svađu prenio na teren na pravi nacin, siguran sam. Treba znat tko je gazda ali je nepotrebno ovo izostavljanje sa spiska.
U situaciji kada muku mucimo sa kreacijom izostanak Cassana ce se itekako osjetit, a to cete vidit sutra.
Cassano bi ovu svađu prenio na teren na pravi nacin, siguran sam. Treba znat tko je gazda ali je nepotrebno ovo izostavljanje sa spiska.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Šetajuci po terenu.Tritolone je napisao/la:Rocchi je dobar za nekog drugoligasa ali ne i za Inter, on punih godinu dana nije dao gol, cisto sumnjam da ce sutra uspit.
Normalno je da se igrac izostavi,to bi svako uradio,treba ga jos nagradit od 1' da igra
FORZA INTER!
FORZA INTER!
A gle seta on, ali njegova statistika je najbolja od svih Interovih igraca,on je onaj koji radi razliku na terenu, samo se sjeti kako je bilo kad je nedostaja onih 3-4 utakmice, nismo mogli sanse napravit.
Neka ja budem u krivu i mi dođemo do bodova sutra ali cisto sumnjam.
Neka ja budem u krivu i mi dođemo do bodova sutra ali cisto sumnjam.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Na zadnjem treningu uigravana ova postava
Handanovic; Zanetti, Chivu, Juan Jesus, Pereira; Kuzmanovic, Gargano; Schelotto, Guarin, Alvarez; Rocchi.
Handanovic; Zanetti, Chivu, Juan Jesus, Pereira; Kuzmanovic, Gargano; Schelotto, Guarin, Alvarez; Rocchi.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Coutinho lagano igra od prve minute ... Asistencija za Liverpool
Coutinho razvaljuje. Kako mi je drago zbog njega.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Hvala za malog Philipea 
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
2 asistencije
uopce me ne cudi. Cekam da Alvarez ode ca i pocne ubijat negdje drugdje 
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Također.Puma je napisao/la:Coutinho razvaljuje. Kako mi je drago zbog njega.
Nego,izgleda da bi sutra mogli s krilima počet sudeći prema ovim nekim kombinacijama sa treninga.Samo bi ja ovdje Guarina gurnuo nazad,a umjesto Kuzmanovića Kovačića na AMC-a.
Kovacic za Cou-a dr.fudbala,Cou uvijek u ovim slabim tekmama igra dobro cim jaca tekma njega nigdje,i vala vise sta ga spominjete,nije vise nas igrac 
@SiamoNoi
4-2-3-1
Samo Kovu da gurne,ali izgleda protiv Tottenhama igra od 1'
@SiamoNoi
4-2-3-1
Samo Kovu da gurne,ali izgleda protiv Tottenhama igra od 1'
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Cou je Titosanjingr je napisao/la:Kovacic za Cou-a dr.fudbala,Cou uvijek u ovim slabim tekmama igra dobro cim jaca tekma njega nigdje,i vala vise sta ga spominjete,nije vise nas igrac :mrgreen:1'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.