smoto7777 je napisao/la:Zakaricu ponudjena posudba Istra i Slaven , a Zrinja upala s ponudom , igra europu , borba za prvaka , najrealnije od ponudjenih ZRINJA . Po meni DR , CB , MC , AMR , treba al pogotovo DR i MC jer nemamo klasicnog kretora 10-ku.
Mesanovic i ofenziva ko iz bajke ...
Upravu si, kasičnu 10-ku nemamo (iako izgleda da Miloš Filipović može odigrati tu poziciju), ali čuo sam dobre stvari o ovom Žeravici, hajmo ga nazvati mlađom verzijom Đuke.... lijeva noga, odličan tehničar, dobar organizator igre... po trenutnom igračkom kadru, vjerujem da će on biti središnji centralni organizator igre, a leđa će mu čuvati Radulović i Vučina/Muminović... ionako je naša igra više orijentirana na krilne igrače, a dolaskom Zakarića, lijeva strana Pero - Zakarić, ufff braćo

... e sad taj stoper, spominje se Katanec, pa vidjet ćemo... AMR nam ne treba kralju, imamo Todorovića, Denija, malog Galića na toj poziciji, a kako igramo sa jednim napadačem (Stevo

) nešto sumnjam da će nam Mešanović doći, jer u nas nema mjesta u prvoj postavi, onako realno gledajući... No vidjet ćemo sve, dovođenje Zakarića mi je popravilo dan žešće, dobrodošao Gorane