mislio sam na penal za fcs protiv borca, a ti?Dule 078 je napisao/la:Ocito si pogrijesio,jer ovo si trebao napisati u temi "Najsmjesniji postovi na forumu"@ovaj iznad: penal je bio čist kao suza!![]()
Neka vas,bilo bi dosadno bez vas.

Moderator/ica: vlakanje
mislio sam na penal za fcs protiv borca, a ti?Dule 078 je napisao/la:Ocito si pogrijesio,jer ovo si trebao napisati u temi "Najsmjesniji postovi na forumu"@ovaj iznad: penal je bio čist kao suza!![]()
Neka vas,bilo bi dosadno bez vas.
Na kosevu nece sigurno. Bar su tako rekli. Lukavica vjerovatno.bordo je napisao/la:Zna li iko na kojem ce stadionu Olimpik docekati Borac?
Hoce li na Kosevu ili na Otoci?
A da li ima sanse da postoji off na Forumima poput Banjaluka foruma.To i jest dobra tama .Ona koja razotkriva istinu.I niko nemoj da pokusava kao ti da kritikuje ovaj forum .On je najtolerantniji forum u drzavi bez konkurencije ...Ko mi ne vjeruje nek procita par stranica sa gore spomenuog...IgorBL je napisao/la:Dokle ce se off na ovoj temi tolerisati? Molim moderaciju da pocisti malo... Ljudi pricaju o svemu, samo ne o Borcu.
Komentari poput ovakvog su najbolji pimjer kako razmisljaju nasi Banjalucki prijatelji...ne zamjerite ali morao sam ovo pokazati..."
Tema posta: Re: & &
PostPoslato: 29 Avg 2011, 16:43
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar
Pridružio se: 12 Feb 2010, 21:42
$ је % & у ", & $ не ' $ та " $, $ - " $
vidovitadjemila je napisao/la:A da li ima sanse da postoji off na Forumima poput Banjaluka foruma.To i jest dobra tama .Ona koja razotkriva istinu.I niko nemoj da pokusava kao ti da kritikuje ovaj forum .On je najtolerantniji forum u drzavi bez konkurencije ...Ko mi ne vjeruje nek procita par stranica sa gore spomenuog...IgorBL je napisao/la:Dokle ce se off na ovoj temi tolerisati? Molim moderaciju da pocisti malo... Ljudi pricaju o svemu, samo ne o Borcu.
Ja sam obecao da se necu raspravljti.Od danas samo dokazi...jos bolji je napisao/la:vidovitadjemila je napisao/la:A da li ima sanse da postoji off na Forumima poput Banjaluka foruma.To i jest dobra tama .Ona koja razotkriva istinu.I niko nemoj da pokusava kao ti da kritikuje ovaj forum .On je najtolerantniji forum u drzavi bez konkurencije ...Ko mi ne vjeruje nek procita par stranica sa gore spomenuog...IgorBL je napisao/la:Dokle ce se off na ovoj temi tolerisati? Molim moderaciju da pocisti malo... Ljudi pricaju o svemu, samo ne o Borcu.![]()
![]()
tebe bas pogodilo 0:3![]()
sta da ti kazem...plati pa se klati. vidjeces nas sad protiv olimpica, oni nece da prodaju tekmu jer su zeljeznicarova filijala zato smo kupili sudije da nam svirnu jedno 2-3 penala, a probacemo i onda fazon sa slobodnim udarcem sto smo zrinjskom profurali. odlicno pali fora. u svakom slucaju 3 boda su vec u BL.
Ti ili si paglu ili imas nekih trauma. Znas li ti sta je ironija? Jesi ikad cuo za tu stilsku figuru... Sarkazam i ostala kompanija...vidovitadjemila je napisao/la:Komentari poput ovakvog su najbolji pimjer kako razmisljaju nasi Banjalucki prijatelji...ne zamjerite ali morao sam ovo pokazati...$ је % & у ", & $ не ' $ та " $, $ - " $
Radi se o Nostrodamusu da ne bi bilo zabune.admin je napisao/la:ajde vidovitadjemila,
obustavi malo privatni rat na ovoj temi. počeo si da privatiziraš temu.
Izvinjavam se ako sam nekoga uvrijedio a cini mi se da sam samo rekao istinu.Moze provjeriti ko god hoce.Nista nisam slagao.Isto tako ocekujem od administracije da zastiti temu NK Travnik i nas uopste na svim temama na forumu,jer kad nas nazivaju imenima kao mesari ,drvosjece vrjedjaju i klub i grad Travnik onda se veoma rjetko ili skoro nikako sjetite da reagujete.I Dule ja sam u B.Luci mnogo cesce nego sto mozes i predpostaviti i vaoma je vjerovatno da cu gledati to na gradskom stadionu.Mnogo sam puta ja bio tamo a Banjaluku za tvoje veliko cudo izuzetno cjenim i volim kao grad i imam puno prijatelja tamo.Vec dugi niz godina...Dule 078 je napisao/la:Imace njegov Travnik pocetkom proljeca priliku da na Gradskom stadionu pokaze koliko je bolji od Borca,pa da se svi uvjere u njegove rijeci.
Predlazem i njemu da dodje,da se licno uvjeri,to mu je samo 95 kilometara preko Knezeva.
Bodovi ostaju u najllepšem gradu BOSNE I HERCEGOVINE,,,,,,VAM je napisao/la:sutra u sarajevo po 3 boda(bar tamo uvijek ima bodova za nas),taman papci izduvali u Trebinju,tako da ako Boga da,sutra zasjedamo na vrh i epilog kao i prosle godine...BORAC ŠAMPION
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.