FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

spielführer_21
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la spielführer_21 » 16 sep 2011, 16:19

Dule 078 je napisao/la:
@ovaj iznad: penal je bio čist kao suza!
Ocito si pogrijesio,jer ovo si trebao napisati u temi "Najsmjesniji postovi na forumu" 8-)

Neka vas,bilo bi dosadno bez vas. :D
mislio sam na penal za fcs protiv borca, a ti? :?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 16 sep 2011, 22:38

Pa sta je ovo nisam progovorio a kakvi komantari.Pa sta mislite sta bi sve bilo da svi vide sta se pise na BANJALUKA FORUM tema BORAC BANJALUKA .Molim moderatore da mi oproste ali stvarno trebaju svi procitati sta nasi PRIJATELJI sa teme BORAC B. LUKA pisu tamo .I koji su to prevaranti...Tamo ce te vidjeti pravi profil tih ljudi i sta zapravo misle o ovoj ligi... I pogledajte malo postove tamo i ovdje ...nista vise...Ja to necu komentarisati.Procitajte i sudite.A najsmjesnije je jednoumlje koje vlada tamo ...Kontra stavova nema..A ovdje imaju ljudi svoj stav i svoju temu ravnopravnu kao sve druge.I treba tako svaka cast jer ovo je FORUM ,a ne kao ovi sto sam citao i nije ni cudo sto svima nabijaju svoje misljenje kad drugoga i nemas....
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 16 sep 2011, 22:49

Dokle ce se off na ovoj temi tolerisati? Molim moderaciju da pocisti malo... Ljudi pricaju o svemu, samo ne o Borcu.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 16 sep 2011, 22:55

Zna li iko na kojem ce stadionu Olimpik docekati Borac?
Hoce li na Kosevu ili na Otoci?

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 16 sep 2011, 22:59

bordo je napisao/la:Zna li iko na kojem ce stadionu Olimpik docekati Borac?
Hoce li na Kosevu ili na Otoci?
Na kosevu nece sigurno. Bar su tako rekli. Lukavica vjerovatno.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 16 sep 2011, 23:09

IgorBL je napisao/la:Dokle ce se off na ovoj temi tolerisati? Molim moderaciju da pocisti malo... Ljudi pricaju o svemu, samo ne o Borcu.
A da li ima sanse da postoji off na Forumima poput Banjaluka foruma.To i jest dobra tama .Ona koja razotkriva istinu.I niko nemoj da pokusava kao ti da kritikuje ovaj forum .On je najtolerantniji forum u drzavi bez konkurencije ...Ko mi ne vjeruje nek procita par stranica sa gore spomenuog...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 16 sep 2011, 23:24

"
Tema posta: Re: & &
PostPoslato: 29 Avg 2011, 16:43
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 21:42
$ је % & у ", & $ не ' $ та " $, $ - " $ :-?
Komentari poput ovakvog su najbolji pimjer kako razmisljaju nasi Banjalucki prijatelji...ne zamjerite ali morao sam ovo pokazati...
Zadnja izmjena: vidovitadjemila, dana/u 17 sep 2011, 09:44, ukupno mijenjano 3 puta.

jos bolji
Kontakt:

Post Postao/la jos bolji » 16 sep 2011, 23:26

vidovitadjemila je napisao/la:
IgorBL je napisao/la:Dokle ce se off na ovoj temi tolerisati? Molim moderaciju da pocisti malo... Ljudi pricaju o svemu, samo ne o Borcu.
A da li ima sanse da postoji off na Forumima poput Banjaluka foruma.To i jest dobra tama .Ona koja razotkriva istinu.I niko nemoj da pokusava kao ti da kritikuje ovaj forum .On je najtolerantniji forum u drzavi bez konkurencije ...Ko mi ne vjeruje nek procita par stranica sa gore spomenuog...
:lol: :lol:
tebe bas pogodilo 0:3 :lol:
sta da ti kazem...plati pa se klati. vidjeces nas sad protiv olimpica, oni nece da prodaju tekmu jer su zeljeznicarova filijala zato smo kupili sudije da nam svirnu jedno 2-3 penala, a probacemo i onda fazon sa slobodnim udarcem sto smo zrinjskom profurali. odlicno pali fora 8-) . u svakom slucaju 3 boda su vec u BL. ;)

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 16 sep 2011, 23:29

jos bolji je napisao/la:
:lol: :lol:
tebe bas pogodilo 0:3 :lol:
sta da ti kazem...plati pa se klati. vidjeces nas sad protiv olimpica, oni nece da prodaju tekmu jer su zeljeznicarova filijala zato smo kupili sudije da nam svirnu jedno 2-3 penala, a probacemo i onda fazon sa slobodnim udarcem sto smo zrinjskom profurali. odlicno pali fora 8-) . u svakom slucaju 3 boda su vec u BL. ;)
Ja sam obecao da se necu raspravljti.Od danas samo dokazi... :D

jos bolji
Kontakt:

Post Postao/la jos bolji » 16 sep 2011, 23:32

nema sta, volja, volja, volja! :D
ali mislim da ces popustiti u nedelju poslije nepravde koja ce biti nanesena olimpicu! 8-)

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 17 sep 2011, 10:45

$ је % & у ", & $ не ' $ та " $, $ - " $ :-?
Komentari poput ovakvog su najbolji pimjer kako razmisljaju nasi Banjalucki prijatelji...ne zamjerite ali morao sam ovo pokazati...
Ti ili si paglu ili imas nekih trauma. Znas li ti sta je ironija? Jesi ikad cuo za tu stilsku figuru... Sarkazam i ostala kompanija...

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 17 sep 2011, 10:49

Igore crni Igore, pa što Vi pisete to, opet prevare, ha ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 17 sep 2011, 10:50

ajde vidovitadjemila,
obustavi malo privatni rat na ovoj temi. počeo si da privatiziraš temu.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 17 sep 2011, 10:52

Realno momak izlazi sa onim što pišu, a pravo je da se dokazi tretiraju ko činjenice, ovo je prava tema da se otkrije poštenje i čast kluba iz B.Luke, oni sami sebe u zabludu dovode, treba razumijeti i njih, ne ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 17 sep 2011, 11:45

admin je napisao/la:ajde vidovitadjemila,
obustavi malo privatni rat na ovoj temi. počeo si da privatiziraš temu.
Radi se o Nostrodamusu da ne bi bilo zabune. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 17 sep 2011, 11:53

Imace njegov Travnik pocetkom proljeca priliku da na Gradskom stadionu pokaze koliko je bolji od Borca,pa da se svi uvjere u njegove rijeci.
Predlazem i njemu da dodje,da se licno uvjeri,to mu je samo 95 kilometara preko Knezeva.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 17 sep 2011, 13:26

Dule 078 je napisao/la:Imace njegov Travnik pocetkom proljeca priliku da na Gradskom stadionu pokaze koliko je bolji od Borca,pa da se svi uvjere u njegove rijeci.
Predlazem i njemu da dodje,da se licno uvjeri,to mu je samo 95 kilometara preko Knezeva.
Izvinjavam se ako sam nekoga uvrijedio a cini mi se da sam samo rekao istinu.Moze provjeriti ko god hoce.Nista nisam slagao.Isto tako ocekujem od administracije da zastiti temu NK Travnik i nas uopste na svim temama na forumu,jer kad nas nazivaju imenima kao mesari ,drvosjece vrjedjaju i klub i grad Travnik onda se veoma rjetko ili skoro nikako sjetite da reagujete.I Dule ja sam u B.Luci mnogo cesce nego sto mozes i predpostaviti i vaoma je vjerovatno da cu gledati to na gradskom stadionu.Mnogo sam puta ja bio tamo a Banjaluku za tvoje veliko cudo izuzetno cjenim i volim kao grad i imam puno prijatelja tamo.Vec dugi niz godina...
A sto se rata tice evo zakopavam sjekiru odmah,ako je bio rat...

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 17 sep 2011, 19:32

sutra u sarajevo po 3 boda(bar tamo uvijek ima bodova za nas :mrgreen: ),taman papci izduvali u Trebinju,tako da ako Boga da,sutra zasjedamo na vrh i epilog kao i prosle godine...BORAC ŠAMPION
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 17 sep 2011, 19:43

Kad je Borcu bio problem uzeti bodove u Sarajevu? Pa tamo ako odigramo nerijeseno, smatramo da smo podbacili.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 17 sep 2011, 22:03

VAM je napisao/la:sutra u sarajevo po 3 boda(bar tamo uvijek ima bodova za nas :mrgreen: ),taman papci izduvali u Trebinju,tako da ako Boga da,sutra zasjedamo na vrh i epilog kao i prosle godine...BORAC ŠAMPION
Bodovi ostaju u najllepšem gradu BOSNE I HERCEGOVINE,,,,,,

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.