AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Tata je Galliani.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ne kazem da je los,samo nema mozga,u City-u nije nista napravio u Interu budalu glumio,mozda se vama posreci al poznavajuci njega teskoWarrick je napisao/la:Brate pricaj sta hoces on je dobar igrac,vrijeme ce pokazati sta je i kako je.sanjingr je napisao/la:Hahaha tu budalu ja nebi djabaanton 1983 je napisao/la:Balotelli al Milan, è ufficiale
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
Znam da smo sad 30 posto jaci.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
po mom misljenju milan je na dobitku, prije svega zbog publiciteta, i ako je los, dobar je, jer mario privlaci ogromnu paznju na klub. Treba uzeti u obzir da nije puno ni placen, jos u rate hahaha. jos ako bude dobro igrao pun pogodak. inace ne podnosim ga, drago mi je sto je otisao iz intera, i to za dobru lovu
- _forzamilan_
- Kontakt:
anton 1983 je napisao/la:Balotelli al Milan, è ufficiale

Zadnja izmjena: _forzamilan_, dana/u 29 jan 2013, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Milan Channel: Balotelli will have his first training as a Milan player on Thursday at Milanello.
OFFICIAL: Mario Balotelli joins Milan

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Balotelli al Milan, è ufficiale! Domani visite e firma
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
hahaahaha kakva bolan klasa PALACIO.To je isto kao da sam ja rekao da je Bonera klasa za Nestu....nane mi ti nisi dobar sekunde 

- IlPrincipe
- Kontakt:
OFFICIAL: Mario Balotelli joins Milan - HELL YEAAAAHHHHHHH
Milan have paid €20m + €3m for Balotelli. Contract until June 2017. Annual salary of €4m + bonuses
Balotelli's medicals will take place tomorrow at Busto Arsizio and Milanello. First training session on Thursday

Milan have paid €20m + €3m for Balotelli. Contract until June 2017. Annual salary of €4m + bonuses

Balotelli's medicals will take place tomorrow at Busto Arsizio and Milanello. First training session on Thursday

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Jel to onaj Palacio što je plakao nakon poraza od Milana još u dresu Boce Juniorsa u finalu Interkontinentalnog kupa?subasic je napisao/la:hahaahaha kakva bolan klasa PALACIO.To je isto kao da sam ja rekao da je Bonera klasa za Nestu....nane mi ti nisi dobar sekunde

Ajde sada ćelo riješi to sa Kakom možeš ti to s pola snage

Zadnja izmjena: _forzamilan_, dana/u 29 jan 2013, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Juce rekoh da je Balotelli 90% igrac Milana, sad je sigurno nekih 98%.
Sta reci, sigurno veliki marketinski podsticaj za Milan, ali sto se samog fudbala tice, to je mac sa dvije ostrice. U City-ju je igrao losije nego u Interu, s tim da je polovinu vremena proveo radeci budalastine.
Mozda grijesim, ali mislim da ce podobro ugusiti El Sharaawy-ja.

Sta reci, sigurno veliki marketinski podsticaj za Milan, ali sto se samog fudbala tice, to je mac sa dvije ostrice. U City-ju je igrao losije nego u Interu, s tim da je polovinu vremena proveo radeci budalastine.
Mozda grijesim, ali mislim da ce podobro ugusiti El Sharaawy-ja.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- maximusdecimus
- Kontakt:
smirit će se on u Milanu, ja mislim da je ona sranja u City-u i radio samo zato da isforsira transfer u svoj omiljeni klub ,sigurno je on imao nekakav dogovor sa Silviom 

Smirit ce Berla njegove napade ludila,dobar je to igrac,sada ce igrati u klubu kojeg voli i biti u prvih 11 sto je i najbolje za njega tako da vjerujem da je ovaj transfer prava stvar za nas.
Da li ce lose djelovati na Saravija? Nece,cak mogu reci da se biti strasan duo koji ce se dobro upotpunjavati i razvijati.Uglavnom,sigurno da ce mu biti bolje s njim nego sa panjom
Da li ce lose djelovati na Saravija? Nece,cak mogu reci da se biti strasan duo koji ce se dobro upotpunjavati i razvijati.Uglavnom,sigurno da ce mu biti bolje s njim nego sa panjom

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !

igrali već ljudi za repku zajedno, nije to toliko loše bilo, čak su nakon meča obojica i iznosili da su sjajan tandem, hvalili jedan drugog.
Jeste Italija izgubila taj meč, ali je igrala uglavnom sa momcima koji će na leto igrati i za U21 reprezentaciju.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Shevchenko4ever
- Kontakt:

dobrodosao jaki, nadam se da ces svoj veliki talenat najvise pokazati u AC MIlanu, sretno bilo i da sa Milanom osvojis mnogo titula
FORZA MILAN - FORZA MARIO!!!!
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te
Milan Milan sempre per te
Loš potez Galianija doveo je igrača od 24 mil koji više voli provoditi vrijeme po noćnim klubovima nego na terenu da ne govorim o njegovom ponašanju na terenu totalno neprofesionalan.Jedno je sigurno koštaće će ih mnogo njegovo ponašanje.City se napokon riješio cirkusanta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- francobaresi
- Kontakt:
Hejteri i ostali pesimisti , ujedite se za guzicu slobodno
Nema te ekipe u Italiji koja ne bi htjela Balonju u svojim redovima , tako da sve vam te priče ne piju vodu .
Neka je došao kod nas pa samo onako da se vodi u zapisniku za mečeve , samo u inat hejterima

Nema te ekipe u Italiji koja ne bi htjela Balonju u svojim redovima , tako da sve vam te priče ne piju vodu .
Neka je došao kod nas pa samo onako da se vodi u zapisniku za mečeve , samo u inat hejterima

Zadnja izmjena: francobaresi, dana/u 29 jan 2013, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- L'Avvocato
- Kontakt:
Jbt 20 + miliona za igrača koji je neozbiljan do bola.
A sve se nema para ccc ... Dobar je igrač, ali sve kontam da će nastaviti sa sprdnjom i u Milanu. U Interu je bio takav, u Citiju još gori, pa očekujem da nastavi takav trend i u Milanu.
A sve se nema para ccc ... Dobar je igrač, ali sve kontam da će nastaviti sa sprdnjom i u Milanu. U Interu je bio takav, u Citiju još gori, pa očekujem da nastavi takav trend i u Milanu.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Neutralan88
- Kontakt:
Ipak mislim da je ovo potez karijere za Balotelia 
Posto je on fanatik Milana, sjecam se kad je jednom prilikom dok je jos u interu bio obukao dres Milana
Valjda se trzne, skup jest nisam ocekivao da ce City prodati ga za ovoliko kesa..
Ubitacan tandem kod Milana El faraone i Balo xd
Sent from my iPhone using Tapatalk

Posto je on fanatik Milana, sjecam se kad je jednom prilikom dok je jos u interu bio obukao dres Milana

Valjda se trzne, skup jest nisam ocekivao da ce City prodati ga za ovoliko kesa..
Ubitacan tandem kod Milana El faraone i Balo xd
Sent from my iPhone using Tapatalk
- maximusdecimus
- Kontakt:
šta je tu loše? pa i doveli su ga da Berlusconi ima s kim u pičarenje, dobro društvo nema cijenuSaurman je napisao/la:Loš potez Galianija doveo je igrača od 24 mil koji više voli provoditi vrijeme po noćnim klubovima nego na terenu da ne govorim o njegovom ponašanju na terenu totalno neprofesionalan.Jedno je sigurno koštaće će ih mnogo njegovo ponašanje.City se napokon riješio cirkusanta.

- _forzamilan_
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.