Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Ma nek' ide ljiljan sa curom, ljepse ce mu biti i ugodnije ocima sigurno, mozemo mi i drugi put, bit ce prilike. 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nemojte samo na Merlina ić, to nije lijepo 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Pravo od tramvajske prema gore.Dex je napisao/la:Da ideš pravo od SCC-a, utonula bi u Miljacku, ok sad je dilema koliko se može utonuti u Miljacku, but you get the point
Ne budi poop.Federer17 je napisao/la: @ushtipak, jesi to usla da se pohvalis kako i tebi neko prilazi, taman to bile i starije osobe? Kakvo zdanje, kakvi vragovi...
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Završio lik na kraju u nekoj pekarirasavoje je napisao/la:Pravo od tramvajske prema gore.Dex je napisao/la:Da ideš pravo od SCC-a, utonula bi u Miljacku, ok sad je dilema koliko se može utonuti u Miljacku, but you get the point![]()
Ne budi poop.Federer17 je napisao/la: @ushtipak, jesi to usla da se pohvalis kako i tebi neko prilazi, taman to bile i starije osobe? Kakvo zdanje, kakvi vragovi...
Jer burek sa zeljem, je bolji od ćevapa
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- legenda reala
- Kontakt:
Momak razumije košarku isto ko ti vjeruFederer17 je napisao/la:
S njim se lafo slazes, a meni se obracas sa 'mali Federer', aludirajuci valjda na to da sam mlad i nezreo, vjerovatno na osnovu nekih mojih stavova?Govoris, isto tako, da se opterecujem bespotrebnim stvarima...
![]()
O tebi i tvojim provalama dalje ne trebam ni pisati..![]()
Ne nego zato što si mlađi brat pa zato kažem mali Feđa
Da bespotrebno se primaš na svaku glupost koju Heller ili Kawhi i sl napišu protiv vjere
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja nikad protiv vjere nisam pisao.legenda reala je napisao/la:Momak razumije košarku isto ko ti vjeruFederer17 je napisao/la:
S njim se lafo slazes, a meni se obracas sa 'mali Federer', aludirajuci valjda na to da sam mlad i nezreo, vjerovatno na osnovu nekih mojih stavova?Govoris, isto tako, da se opterecujem bespotrebnim stvarima...
![]()
O tebi i tvojim provalama dalje ne trebam ni pisati..![]()
![]()
Da bespotrebno se primaš na svaku glupost koju Heller ili Kawhi i sl napišu protiv vjere
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Jel istina da ti sve što radiš , radiš dugo i kvalitetnoKawhi je napisao/la: Ja nikad protiv vjere nisam pisao.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma mislio sam na gluposti koje pišeš, ja vjera ja šta drugo, sve su glupostiKawhi je napisao/la: Ja nikad protiv vjere nisam pisao.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nije.Besic je napisao/la:Jel istina da ti sve što radiš , radiš dugo i kvalitetnoKawhi je napisao/la: Ja nikad protiv vjere nisam pisao.
Evo ti sad protiv vjere pišeš.legenda reala je napisao/la:Ma mislio sam na gluposti koje pišeš, ja vjera ja šta drugo, sve su glupostiKawhi je napisao/la: Ja nikad protiv vjere nisam pisao.
DANTES je napisao/la:Umrla Princeza Leja... Ko li će je zamjeniti u filmu?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Chat
Momci, ja nikad forumasa nisam izradio. Evo imaju momci da to potvrde. Ali zene su zene 
A rekao sam da ovo nije 100% sigurno jer mi ova cura nekako suhveli
ko zna, mozda stignemo popiti caj sa cimetom i cokoladom 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A rekao sam da ovo nije 100% sigurno jer mi ova cura nekako suhveli
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
2016- celebrity slayer 
Ajmo ima jos do 2017, ko je sljedeci?
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Brega, MerlinSarmelino je napisao/la:Ajmo ima jos do 2017, ko je sljedeci?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Misliš li da je Sergej Ćetković veći zavodnik od Saše Kovačevića i Duška Kuliša, skupa?Besic je napisao/la:Jel istina da ti sve što radiš , radiš dugo i kvalitetnoKawhi je napisao/la: Ja nikad protiv vjere nisam pisao.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma zezam te ja malo, znao sam na sta ti ciljas, otprilike.legenda reala je napisao/la:
Momak razumije košarku isto ko ti vjeru![]()
Kakav on i kosarka moj @Legendo, to je isto kao sto se za tebe prica da si neki poznavalac rukometa..
Suti @ljiljane, barem od Sandzaklija sam ocekivao da ce odrzati rijec kada je daju, ali eto izgleda da sam se prevario. Cura ce uvijek bit', eto @ustipceta, vidis da vazda 'oblijece' oko tebe.
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 9 gostiju.