BvB09 je napisao/la:
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ajde bogati.rio_Ferdy88 je napisao/la:Halalim mu. Mene nece pozvati nikad nijedna, ali svakako da je razumljivije kad ljudima ne garantujes nista nego kazes da ako iskrsne nesto poput toga da neces moci, nista strasno, logicno da je tu zena prioritet.Mokes je napisao/la:Da tebe,@rio, pozove kakva zenska, kao sto je @ljiljana sad, da li bi je odbio
Sergej pogledom plodi žene. Činjenica.High je napisao/la:Misliš li da je Sergej Ćetković veći zavodnik od Saše Kovačevića i Duška Kuliša, skupa?Besic je napisao/la:Jel istina da ti sve što radiš , radiš dugo i kvalitetnoKawhi je napisao/la: Ja nikad protiv vjere nisam pisao.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
I metaforama.DANTES je napisao/la: Sergej pogledom plodi žene. Činjenica.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
DANTES je napisao/la:
Vrhunac njegovog umjetničkog nihilizma.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pustite ba ria, ko će mene ugostit u Sarajevu?
Uštipak me vodi na crtani, al' skim ću ostatak dana provest?
http://www.drpajevic.com/Donnie Darko je napisao/la:Uštipak me vodi na crtani, al' skim ću ostatak dana provest?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Samo je jedan psihogejpeder u Sarajevu kojeg ja priznajemVirtu4l je napisao/la:http://www.drpajevic.com/Donnie Darko je napisao/la:Uštipak me vodi na crtani, al' skim ću ostatak dana provest?
Zakaži odmah, trebaće ti.Donnie Darko je napisao/la:Samo je jedan psihogejpeder u Sarajevu kojeg ja priznajem
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kad to ti dolazišDonnie Darko je napisao/la:Pustite ba ria, ko će mene ugostit u Sarajevu?![]()
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Koliko sam upratio mora sa nekom djevojkom tako da on u startu otpadaVirtu4l je napisao/la:Zakaži odmah, trebaće ti.Donnie Darko je napisao/la:Samo je jedan psihogejpeder u Sarajevu kojeg ja priznajem
Pojma nemam, valjda taj dres moram preuzet ličnoDex je napisao/la:Kad to ti dolazišDonnie Darko je napisao/la:Pustite ba ria, ko će mene ugostit u Sarajevu?![]()
Uštipak me vodi na crtani, al' skim ću ostatak dana provest?![]()
Svejedno ti je, imaš indexDonnie Darko je napisao/la:Koliko sam upratio mora sa nekom djevojkom tako da on u startu otpadaVirtu4l je napisao/la:Zakaži odmah, trebaće ti.Donnie Darko je napisao/la:Samo je jedan psihogejpeder u Sarajevu kojeg ja priznajem
Pojma nemam, valjda taj dres moram preuzet ličnoDex je napisao/la:Kad to ti dolazišDonnie Darko je napisao/la:Pustite ba ria, ko će mene ugostit u Sarajevu?![]()
Uštipak me vodi na crtani, al' skim ću ostatak dana provest?![]()
Hajd javi, ako je sutra il prekosutra
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Donnie Darko
- Kontakt:
A šta ako je u petak?Dex je napisao/la: Svejedno ti je, imaš index![]()
Hajd javi, ako je sutra il prekosutra
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ok, evo službeno ga demantujemrasavoje je napisao/la:Demantuj Dantesa, i propricat cemo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.