Hadzicjoker90 je napisao/la:Do kad Benkara ima ugovor s nama, je li do decembra tamo negdje ako se sjecam? Tako je pisalo na TM, a od kako znam da to uređuje ona ubleha sto dize cijenu igracima u zamjenu za potpisan dres, nista ne vjerujem toj stranici. Strah me sta cemo kad ode majstor!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- PitarBordo
- Kontakt:
Mali je vrhunski potencijal i mašina, ali daleko od toga da može tako rano da odgovori zadatku, pogotovo da bude zamjena Leonu. Tako bi ga samo uništili vjeruj mi.Rinuka je napisao/la:Hadzicjoker90 je napisao/la:Do kad Benkara ima ugovor s nama, je li do decembra tamo negdje ako se sjecam? Tako je pisalo na TM, a od kako znam da to uređuje ona ubleha sto dize cijenu igracima u zamjenu za potpisan dres, nista ne vjerujem toj stranici. Strah me sta cemo kad ode majstor!
Samo Saraj'vo.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
http://www.fksarajevo.ba/bs/marketing/u ... odaji/3023zagorski je napisao/la:Zna li neko posto ce biti karte za derbi?
za članove
Tribina "Sjever - Vedran Puljić" - 5 KM, Tribina "Istok" - 10 KM, Tribina "Zapad" - 12 KM, Tribina “Zapad Galerija” – 20 KM.
i za one koji nisu članovi
Tribina "Sjever - Vedran Puljić" - 10 KM, Tribina "Istok" - 12 KM, Tribina "Zapad" – 15 KM, Tribina “Zapad Galerija” – 25 KM, Tribina „Jug BH Telecom“ 10 KM.
znači, sitnica
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To sam jucer spomenuo..Buducnost je napisao/la:zato sam i napisao Horde i onako nece placati po 10 KM. ovo se moralo uraditi radi pravila u vezi cijena karata. Da se stavila oficijelna cijena karte za sjever 5 KM mora li bi staviti i za jug istu. A covjek me napade, misli da sam strumfsaskend444 je napisao/la:
Sjever je 5 KM svima kao i prošle godine. Može i jug biti pet, nek se kone učlane u najbolji klub u državi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
J*** MU DAN I CIJENU KARTE, KAKO VAM SE VISE DA PISATI I STVARATI LOSU ATMOSFERU ZBOG **** KARTI, KO NEMA ZA KARTE NEK SE JAVI KUPIT CEMO MU, NEK DARUJE KRV DOBICE DJABA ITD.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Kako bi nam valjala pobjeda na derbiju, uuuuu...
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
ima na infu, sad nezz jel to taj lik, a ima i jedan od admina, Semir, on takodjer ima ogromnu arhivu podataka, cak je bilo price i o tome da knjigu napise al nezz dokle je to doslopasica je napisao/la:Ne znam ko su, al hvala, i ti si ok.
@PitarBordo, davno nekad na starom hz forumu je bio lik pod nikom "statisticar", imao je ogromnu arhivu podataka o FKS koju je uredno azurirao. Sta li je bilo s njim ne znam, al dobro bi bilo da se javi ako je jos uvijek aktivan po forumima pod drugim imenom ili sta vec, bilo je interesantno citati te neke njegove statistike i analize.
sto se tice napadaca za narednu sezonu dovest cemo Obradovica iz Radnika
Pyro is not a crime !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
al ona sigurica, kao kad smo vodili 2-0 protiv viteza, samo ne puštati odmah protivniku incijativuDrustveniParazit je napisao/la:Kako bi nam valjala pobjeda na derbiju, uuuuu...
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Lakoste je napisao/la:**** MU DAN I CIJENU KARTE, KAKO VAM SE VISE DA PISATI I STVARATI LOSU ATMOSFERU ZBOG **** KARTI, KO NEMA ZA KARTE NEK SE JAVI KUPIT CEMO MU, NEK DARUJE KRV DOBICE DJABA ITD.
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moronostvo jbg a
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja sam krenuo da pišem neki stats app za fks (inače sam programer ako neko nije upratioTHEC je napisao/la:ima na infu, sad nezz jel to taj lik, a ima i jedan od admina, Semir, on takodjer ima ogromnu arhivu podataka, cak je bilo price i o tome da knjigu napise al nezz dokle je to doslopasica je napisao/la:Ne znam ko su, al hvala, i ti si ok.
@PitarBordo, davno nekad na starom hz forumu je bio lik pod nikom "statisticar", imao je ogromnu arhivu podataka o FKS koju je uredno azurirao. Sta li je bilo s njim ne znam, al dobro bi bilo da se javi ako je jos uvijek aktivan po forumima pod drugim imenom ili sta vec, bilo je interesantno citati te neke njegove statistike i analize.
sto se tice napadaca za narednu sezonu dovest cemo Obradovica iz Radnika
Samo Saraj'vo.
Ma vjerovatno je taj statističar ustvari Sema
Ne znam nikog drugog ko raspolaže sa tako ogromnom statistikom osim njega.
A što se tiče Benke, svim silama se trudit da ga zadržimo što duže možemo.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
nije jer su bas neki dan na forumu diskutovali oko necega, jbg nije valjda toliko lud da sa dva akaunta pise i replicira sebiuNbx je napisao/la:Ma vjerovatno je taj statističar ustvari SemaNe znam nikog drugog ko raspolaže sa tako ogromnom statistikom osim njega.
Pyro is not a crime !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
THEC je napisao/la:
ima na infu, sad nezz jel to taj lik, a ima i jedan od admina, Semir, on takodjer ima ogromnu arhivu podataka, cak je bilo price i o tome da knjigu napise al nezz dokle je to doslo
sto se tice napadaca za narednu sezonu dovest cemo Obradovica iz Radnika![]()
Odakle ti ovo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
ma neki dan je neko pisao, negdje, je li info ili klix nisam siguran, mrsko mi sad traziti, ugl Obradovicu i Hadzicu, Hodzicu nezz ni ja kako se tacno prezivaFrancescoTotti je napisao/la:THEC je napisao/la:
ima na infu, sad nezz jel to taj lik, a ima i jedan od admina, Semir, on takodjer ima ogromnu arhivu podataka, cak je bilo price i o tome da knjigu napise al nezz dokle je to doslo
sto se tice napadaca za narednu sezonu dovest cemo Obradovica iz Radnika![]()
Odakle ti ovo
edit: Dusan Hodzic, malo bek malo krilo
Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
uNbx je napisao/la:Ma vjerovatno je taj statističar ustvari SemaNe znam nikog drugog ko raspolaže sa tako ogromnom statistikom osim njega.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Zna Dino ko donosi prevagu.
Al ne onaj Dino što treba otić, nego ovaj što treba ostat. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dusan Hodzic je desni bek, ne vidim svrhu pored Kadusica i Kallasija...
A o tim mladim i perspektivnim igracima smo mi pisali na forumu prije nekoliko sedmica, bilo bi dobro, ali sumnjam.
Ps. @Molotovljev, eat snickers
A o tim mladim i perspektivnim igracima smo mi pisali na forumu prije nekoliko sedmica, bilo bi dobro, ali sumnjam.
Ps. @Molotovljev, eat snickers
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Dusan i onaj Besirevic bi nam legli, a Obradovic mi nije nista bolji od Amera.uNbx je napisao/la:Dušan bi nam leg'o samo tako.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Obradovic je masina I vjerujte da nije puno slabiji od benke,ja ga gledao par puta brz,jak,dobar tehnicar
Samo Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA i 54 gosta.